Şimdi Ara

Bir araba bana çarptı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil birşey sormam lazım sorucak başka yerim yok, dört yol ağzında karşı yola geçerken soldaki yoldan gelen araç hızlıca benim araca çarptı, direksiyon hakimiyetiyle eski ve park etmiş bir arabaya çarptım bende. Hatalı kim ve bu park eden eski arabanın masrafını kim karşılar saygılar. Bana çarpan araç hatalı olduğunu biliyor ama eski arabaya çarpanda benim.

• park halindeki arac dahil iki ayri tutanak tutulur ve toplu olarak degerlendirmeye yollanir. Tutanaklarin hepsine islak imza atilmasini saglayin. Butun karisan araclarin ruhsat ve sigorta fotokopilerini alin. Park halindeki aracin masrafini da size carpan taraf oder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAMED

Arkadaşlar acil birşey sormam lazım sorucak başka yerim yok, dört yol ağzında karşı yola geçerken soldaki yoldan gelen araç hızlıca benim araca çarptı, direksiyon hakimiyetiyle eski ve park etmiş bir arabaya çarptım bende. Hatalı kim ve bu park eden eski arabanın masrafını kim karşılar saygılar. Bana çarpan araç hatalı olduğunu biliyor ama eski arabaya çarpanda benim.

Kazaya sebebıyet veren arac oder
  • Egerkı sızı bır sekılde kandıramazsa sıze carpan kısı tum marsafı o karsılamak zorunda kalır.
  • Çok teşekkürler hepinize içim rahatladı cidden :)
  • Geçmiş olsun hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz bana çarptı diyince yaya olarak çarptı sandım, cana geleceğine mala gelsin.

Gerekli cevaplar verilmiş, geçmiş olsun...
  • Suçlu olan taraf öder.Geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.