Şimdi Ara

Bir araç tavsiyesi de benim için lütfen...:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • max 18-19 milyarlık bir otomobil almak düşüncesindeyim...
    genç de olduğumdan hatchback bi araba ii olur...
    golf4 düşündüm lpgli yahut
    2001-2002 civic sedan olabilir yine lpgli
    bi arkadaş yakıt ekonomisini de ön planda tuttuğumdan 2006-07 punto önerdi...dizel araçlara pek sıcak bakmıyorum ama yine de yeni araba daha mı iiolur bilmiyorum...
    fransız arabalarından hemen herkes kaç diyor bu yüzden pejo citroen falan hiç bakmadım bakmayı da dşünmüyorum
    bu fiyatlarda otomobil önerileriniz ne olur...
    şimdiden teşekkürler

• bu fiyat çercevesinde 100lerce model var.kriterlerini daha detaylı belirtirsen yardımcı olabiliriz.
  • bence yeni model bir punto daha iyi olur 2001 model bir araçla 6-7 yaş arasında fark olur

ve gencim diyorsunuz punto golf4e göre daha sportif bir araç golf4 biraz ağır kalıyor

ve daha az masraflı olur punto
  • golf4 puntodan daha iyi fakat bütçe 2.el hb olarak iyi daha modeli yüksek düşük kmli araçlar bulursunuz gerçi şimdi gelir biri sıfır era yada getz önerir kesin forumda bulaşıcı hastalık gibi herkese yayıldı bunu demek
  • ben dizel araçların masraflarının daha çok olduğunu duydum hep oyüzden biraz daha uzaktan bakıyorum dizellere
    kırmızı bi punto da fena değil aslında
    era getz falan zaten şöle bi kalsın daha dinamik genç işi bi araba arıyorum
  • punto benzinlilere lpg takılıyor mu??
    lpg taktırmak yerine dizel daha mantıklıdır herhalde
    aklım hep golfte birileri şu golfü övsün de alayım yaw
  • Buyur bak tam senin istediğin gibi bir araç sıralı sistem lpg de mevcut.

örnek resim:

http://www.sahibinden.com/grande_punto_sirali_lpg_orjinal_50000-84WQQaXQQ14156434WQQpXQQdisplayitem

Bir araç tavsiyesi de benim için lütfen...:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşimin otomatik bir golf 4 ü vardı.çok ama çok konforlu ve güven veren bir araçtı.gaz pedalını sonuna kadar bastığınızda araç birden 7000 devire çıkıyordu aniden. ışıklarda yaptığımız kalkışlar avladığımız araç sayısını hatırlamıyorum.kokpitteki aydınlatma mavi ve turuncuydu yanlış hatırlamıyorsam renk kombinasyonu harikaydı.o aracı çok arıyorum şimdi ah..çok güzel bir kasaydı bu gün bile yanımdan bir tane geçse bakmadan edemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasakhan

punto benzinlilere lpg takılıyor mu??

kardeşim al sen bi golf 4 bu forumda kimse önermez yok 9-10 senelik arabaya o parayı vermem sıfır era alırım falan derler anca beyaz golf 4 süper olur sana
  • golf 4 pasific var bende alacaksan pasific al bari modeli 2004 olsun...
  • quote:

Golf'ü kolay kolay övmezler burada.O para etmez derler burada.O paraya Accent Era,Punto vs. alırsın derler,forumun klasik laflarıdır bunlar.

Aklınız Golf'te ise gözünüze bir araba kestirin,test sürüşü yapın.Sonra da alternatiflere binin.

Aradaki farkın o paraya değip değmeyeceğine baktıktan sonra kararınızı verin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

kardeşimin otomatik bir golf 4 ü vardı.çok ama çok konforlu ve güven veren bir araçtı.gaz pedalını sonuna kadar bastığınızda araç birden 7000 devire çıkıyordu aniden. ışıklarda yaptığımız kalkışlar avladığımız araç sayısını hatırlamıyorum.kokpitteki aydınlatma mavi ve turuncuydu yanlış hatırlamıyorsam renk kombinasyonu harikaydı.o aracı çok arıyorum şimdi ah..çok güzel bir kasaydı bu gün bile yanımdan bir tane geçse bakmadan edemem.

Otomatik 1.6 8v 102 hp ilemi ışıklarda arac avlıyordunuz?
  • Hiç düşünme Punto dizel al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GTRulez

• quote:

Orjinalden alıntı: yed08

quote:

Orjinalden alıntı: GTRulez

• quote:

sen gönlunden geçeni al son pişmanlık fayda etmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.