Şimdi Ara

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.655
Cevap
88
Favori
164.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size iyi forumlar arkadaşlar. Forumu kafasına göre şekillendirmeye çalışan insanların olmadığı başlıklarda yazmadığım sürece forum sitelerinin benim için bir mantığı kalmıyor. Forum sitelerinin mantığını çözememiş insanların olmadığı konularda görüşmek üzere.

Son sahibi olursun üstadım, renkli kişiliğin beni benden aldı şu son 2 gün. Allah da senin yüzünü güldürsün. Saygılar.

Bu başlıktaki son mesajımdır bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 19 Şubat 2011; 0:32:16 >
  • güzel konu takipteyim...ancak bu nadide araçları yeni araç alırken takasa verseniz almazlar mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

@Son Sahibi Olursun

belkide aynı kafadanız , profil resmime dikkatlice bakarmısın

bx ci misin

• quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

Size iyi forumlar arkadaşlar. Forumu kafasına göre şekillendirmeye çalışan insanların olmadığı başlıklarda yazmadığım sürece forum sitelerinin benim için bir mantığı kalmıyor. Forum sitelerinin mantığını çözememiş insanların olmadığı konularda görüşmek üzere.

Son sahibi olursun üstadım, renkli kişiliğin beni benden aldı şu son 2 gün. Allah da senin yüzünü güldürsün. Saygılar.

+1

Futbol takımı tutar gibi otomobil markalarının tutulduğu ortama bu konu ilaç gibi geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

quote:

Orijinalden alıntı: D_E_V_I_L

Alfa 147 2.0 alalim mi hocam? Su anki aracimda grande punto 1.3 2007 hemde 53 bin km de.

Alın tabiki

2.0 araç ve Alfa

katermerli üyelik kazandırır size

quote:

Orijinalden alıntı: serkan_2120

Evet bende geldim tek kapılı 96 model rover 220 sahibiyim hen rover hem tek kapı işte son sahibi örneğimiyim?

Rover diye bir marka kalmadı + tek kapı + 96 model

Soleno dağ bisikletiyle takasa girin

Beni güldürdün Allah da seni güldürsün yahu.Arabam com a arkadaş yerine ilan verip altına da soleno dağ bisikleti ile takas olur yazasım geldi.Senin numaranı versem bizim yerimize telefonlarla ilgilenirmisin sevgili son sahibi olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

@Son Sahibi Olursun

belkide aynı kafadanız , profil resmime dikkatlice bakarmısın

bx ci misin

bi ara çok sıkı takipçisiydim 2000 tl ye bx19 gti alıcaktım bütün aile eşrafı bir olup karşı cıktılar son sahibi olursun diye vazgeçirdiler beni ondan sonrada 25 i aldım bi arkadaşımdan

çok sıkı bx resim ve teknik döküman arşivim var hdd nin ücra köşelerinde yatıyordu en son
    sifer mifer , lhm yağı o zamanlarda araştıra araştıra öğrenmiştim

• Muhabbetinizi kıskandım valla, yokki şöyle 90 model nissan sunny miz veya Daihatsu hijet imiz katılalım bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı: MAT1988

2004 model opelle 10 takla atsan gene satılır o araba bence. merak ettim kaç kuruş yakıyo şehir içi

şehir içi kullanıma bağlı olarak 6.5-7.5 litre arası yakıyor .
    demek bu gruba giremeyeceğiz ha
    ama zamanında en kağnı araba kimin diye başlık açılmıştı ben zirveye oynamıştım

En kağnı araba kimin başlığının linkini atabilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayktcn

@son sahibi olursun, ben şu arabayı almayı düşünüyorum. sonum ne olur?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-1-500-liraya-lpg-li-isli-0rjinal-89-sercedes-42817119/mega-foto/?photo=3

Allah ikinizi de mesut etsin.Nişanınızı son sahibi olursun cular olarak biz yaptırmayı düşünüyoruz.kınayı da tavana falan yapalım da bu aracın belki yanıkları kapatır azda olsa...

• s.a reno manager im var 1993 model kilometre teli yok km belli değil ne olur bizim durum konuya dahil olurmuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

s.a reno manager im var 1993 model kilometre teli yok km belli değil ne olur bizim durum konuya dahil olurmuyuz

Zaten dahilsiniz gözümüz yollarda kalmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocatepe

Gerçekten de orjinal km si dahi, olsa düşük kmli araölar km düşürülmüş damgası yiyor. ve gerçekten kimse bakmıyor ilgilenmiyor..
    Arkadaşımın 1998 model passatı var. Araç orjinal 75000 kmde. İlk sahibi kendisi.. Satılığa çıkarttı. İlan verdi. Arayanların ilk sözü orjinal lm si kaç oldu hep. Kimseyi inandıramadı. Sonunda satmaktan vazgeçti. Araba ölene kadar binecem diyor ...

başka bir konudan alıntı. aramıza girmeye hevesli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idemo -- 19 Şubat 2011; 15:18:09 >
  • Süper konu ve süper yorumlar dilinize sağlık arkadaşlar, her zaman takipteyim
  • quote:

s.a reno manager im var 1993 model kilometre teli yok km belli değil ne olur bizim durum konuya dahil olurmuyuz

Hoş geldniz sevgili musty578.Km yi soranlara tel yok demeniz sadece yalancı coban misali damgalanmanıza sebep olucaktır.eğer yalan makinası vb aletler yardımı ile aracı satabilirseniz yeni sahibi bize yönlendirin.satamazsanız bahar aylarında dere yataklarına park edin belki su alır götürür de devletten parasını alabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolly

quote:

bahar aylarında dere yataklarına park edin belki su alır götürür de devletten parasını alabilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: sscasta

Muhabbetinizi kıskandım valla, yokki şöyle 90 model nissan sunny miz veya Daihatsu hijet imiz katılalım bizde

Elektrik direği altına bırakın

kuşlar sıça sıça

asitten erisin gitsin araç

başka türlü bozulmaz bu aile saadeti

• bizim bi kangoo vardı 2001 model aracın kazası yoktu ama evin kapısında çok iyi şekilde çarptılar ilk önce sağ ön tarafı aldılar sonra da sol arka tarafı aldılar vuran araçların ikiside perte çıktı ama bizim kangoya bişi olmadı 150000 km de ve debriyaj balatası tam bitmiş gibiyken ve mazot pompasında sıkıntı varken 10.000 tlye sattık ve kurtulduk bizde allah düşmanlarımızın başına vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eralp61

bizim bi kangoo vardı 2001 model aracın kazası yoktu ama evin kapısında çok iyi şekilde çarptılar ilk önce sağ ön tarafı aldılar sonra da sol arka tarafı aldılar vuran araçların ikiside perte çıktı ama bizim kangoya bişi olmadı 150000 km de ve debriyaj balatası tam bitmiş gibiyken ve mazot pompasında sıkıntı varken 10.000 tlye sattık ve kurtulduk bizde allah düşmanlarımızın başına vermesin

Alan kişiye teşekkürlerimizi ilet

apoleti bizdeymiş hemen gelsin

• ANDIMIZ

Uyanın Smartçılar,

Tekmil verin Daewoocular, Protoncular

Ve kıta kıta Rovercılar,

Ucundan az biraz Alfacılar

her cins her markadan coupeciler

abzürt arabaları ile trafiğe renk katanlar

rengarenk araç alıp ***e damgası yiyenler

ne oldum demeyin

son sahibi olurmuyum deyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 20 Şubat 2011; 0:07:12 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.