Şimdi Ara

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.655
Cevap
88
Favori
164.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

ANDIMIZ

Uyanın Smartçılar,

Tekmil verin Daewoocular, Protoncular

Ve kıta kıta Rovercılar,

Ucundan az biraz Alfacılar

her cins her markadan coupeciler

abzürt arabaları ile trafiğe renk katanlar

rengarenk araç alıp ***e damgası yiyenler

ne oldum demeyin

son sahibi olurmuyum deyin

bu konu gider artık güzelmiş andınız

benim anlamadığım araba pazarına filen koyunca diyelim citroen bx kimse gelip bakmıyor mu ? elbet biri torostan şahinden bıkar alır

• bunu direkt ısınmak için parçalayıp yakacaksınbaşka işe yaramaz.
    tarabantı olan varmı aranızda.8 tane var sahibindende

• Beni de ekleyin.. 1977 Renault 12 ile..

Herhangi bir falsosu yok.. Daha geçen sene fren borularını yenileyip iki sıfır lastik taktık önlere..
    Satılık olmadığı halde talipleri çıkıyor ama rahmetli babamın hatırası olduğu için satmıyoruz.. Garajda yatıyor..

ilk ve son sahibiyiz.. son sahibi olmaktan memnunuz..
    kendimiz kaşındık gördüğünüz gibi..
  • Yeni üyeler var fakat ilk mesaj güncellenmiyor.Andımızı yazacağımızı bunlarla ilgilenelim.(genç üyeler rahatsız ayaklanma an meselesi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarperGenç -- 20 Şubat 2011; 2:07:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Beni de ekleyin.. 1977 Renault 12 ile..

Herhangi bir falsosu yok.. Daha geçen sene fren borularını yenileyip iki sıfır lastik taktık önlere..
    Satılık olmadığı halde talipleri çıkıyor ama rahmetli babamın hatırası olduğu için satmıyoruz.. Garajda yatıyor..

ilk ve son sahibiyiz.. son sahibi olmaktan memnunuz..
    kendimiz kaşındık gördüğünüz gibi..

resimlerden araç temiz duruyor , ben olsam yerinizde hayatta satmazdım r12 yi klasik araç olur birde anılar var tabi sırf o yüzden satılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolly
    Yeni üyeler var fakat ilk mesaj güncellenmiyor.Andımızı yazacağımızı bunlarla ilgilenelim.(genç üyeler rahatsız ayaklanma an meselesi)

Genc üyeler huzursuzsa

Tuvalete gitsinler desarj olsunlar

Konuda ihtilal çıkarsa Mübarek gibi

Direnirim son dakikaya kadar animallah

(pipo içen meksikali smileysi)

Djoz hosgeldin bu grubun olmazsa olmazı sensin

Hepimiz gidiciyiz sen kalicisin

Hosgeldin sefa getirdin

Edit: ok ok devrik lider olmaktan tirstim guncelliorum bu aksam ilk sayfayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 20 Şubat 2011; 11:07:18 >
  • konu süpermiş valla
  • quote:

quote:

Yeni üyeler var fakat ilk mesaj güncellenmiyor.Andımızı yazacağımızı bunlarla ilgilenelim.(genç üyeler rahatsız ayaklanma an meselesi)

Genc üyeler huzursuzsa

Tuvalete gitsinler desarj olsunlar

Konuda ihtilal çıkarsa Mübarek gibi

Direnirim son dakikaya kadar animallah

(pipo içen meksikali smileysi)

Djoz hosgeldin bu grubun olmazsa olmazı sensin

Hepimiz gidiciyiz sen kalicisin

Hosgeldin sefa getirdin

Edit: ok ok devrik lider olmaktan tirstim guncelliorum bu aksam ilk sayfayı

Demokrasi kazandi.Sabırsızlıkla bekliyoruz güncellemeyi...

• Benide ekleyin lütfen aracım 2004 Chevrolet Lacetti Sedan.Yakın çevremdeki zat-ı muhteremler hiç satamayacağımı ve son sahibi olduğumu söyleyip dururlar
  • Hoşbulduk..

Haklısınız ben epey kalıcıyım.. Araç garajda olduğu için pek kolay çürümüyor..

Hyundai'yi de aynı şekilde ömürlük kullanmayı düşünüyorum..
    Artık ben ölünce çoluk çocuk ikisini birden hurdacıya mı verir ne yapar onların bileceği iş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Hoşbulduk..

Haklısınız ben epey kalıcıyım.. Araç garajda olduğu için pek kolay çürümüyor..

Hyundai'yi de aynı şekilde ömürlük kullanmayı düşünüyorum..
    Artık ben ölünce çoluk çocuk ikisini birden hurdacıya mı verir ne yapar onların bileceği iş..

Saygılar

genele baktığımızda

Renault klübümüzün sponsoru durumunda

kullanıcılarının homojen bir dağılımı söz konusu

Araçlarından çok memnun olan Manager, Concorde gibi araç sahipleri

veya Broadway inden vazgeçememiş

Ren 5 ine, Flash'ına tutkuyla bağlı olan da

oldukça insan tanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanözbay

Benide ekleyin lütfen aracım 2004 Chevrolet Lacetti Sedan.Yakın çevremdeki zat-ı muhteremler hiç satamayacağımı ve son sahibi olduğumu söyleyip dururlar

Işığı gören geliyor arkadaş

satarsın sen

bize ihanetin bedeli ağırdır

gel sen riske girme

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmanözbay

Benide ekleyin lütfen aracım 2004 Chevrolet Lacetti Sedan.Yakın çevremdeki zat-ı muhteremler hiç satamayacağımı ve son sahibi olduğumu söyleyip dururlar

Işığı gören geliyor arkadaş

satarsın sen

bize ihanetin bedeli ağırdır

gel sen riske girme

Bir iki defa denedim galeriler bile almıyo biz bunu satamıyoruz diyorlar.Sıfır almayada imkanım olmadığı için daimi üyeniz olmaya kararlıyım

• 92 Hyundaı excel ls var. Yolda görenler bu araba ne marka diyorlar
  • Andımızdan sonra paylaşımları artırmakta kararlıyım.Bu amaçla aracın son sahibi olmanın el kitabını yayınlıyorum.Bir aracın son sahibi olmak için gereken ufak ipuçları ile sizi klübe üye yapmakta kararlıyım.Buyrun elde araç bırakıcak ipuçları:

1)araç ile çok km yapın.ülkede km için psikolojik sınır vardır.100k ve 250k bunlardan bazılarıdır.hele turbodizel bir aracınız varsa 300k larda kmler klubümüz için paha biçilemezdir...

2)kaza yapın ama 2 şeye dikkat edin öncelikle kendinize zarar vermeyin sonrasında da aracı pert etmeyin.bu iki etmen sizin klüp üyeliğinizi başlamadan bitirebilir.azcık vurun,sürttürün hatta vurup çekilin.mümkünse darbeleriniz motor bölümüne olsun.özellikle direklere,kaputa,tavan sacına alıcağınız darbeler ile evliliğinizi güçlendirebilirsiniz...

3)ülkede az bulunan araçları tercih edin.smartlar ne kadar küçük ve şirinler değil mi??peki ya ingiliz harikası roverlara ne demeli??rusların ladası sizi mi çağırıyor ne??marka kadar modelden de vurabilirsiniz.son model araçlara baktığımızda eos sizi ilerde şahane bir klüp üyesi yapabilicek kapasitededir...

4)benzinin bu kadar pahalı olduğu bir ülkede eski model bir araba alıyorsanız yüksek motorlu araçlar tercih edin.hele ki lpgsiz satmaya çalışırsanız sittin sene satamazsınız.Aman Allahım omega 2.6!!

5)karoser tipi önemlidir hele ki km si yüksek ve eski araçlarda.aklınızı çalıştırın bakın 2 kapı rover ve peugeot u olan ne kadar şahane üyelerimiz var.gençsiniz ve çok paranız yok mu abanın 2 kapıya.aile içi gezilerde sizi zorlasa da en azından fiyakalı bir grup üyesi olacaksınız.

6)dizel araç alın ve km yapmayın.piyasadaki birçok dizel ve eski aracın kmleri düşürülmüş olduğundan sizin aracınız da onlardan sanılacaktır.2001 model tdi passat ı 12 bin de satmaya çalışırsanız herkes arayıp ''Allasen gerçek km nedir hacı'' diye soracaktır.yükseltmek tek çare ve siz bunu yapmayacaksınız değil mi??eşinizle bir ömür mutluluklar dileriz...

7)Aracınızı modifiye edin.motora dokunmayın ama cafcaflı parçalar takarak dıştan süsleyin.siz efendi efendi kullansanız bile ilanlarınıza bakanlar aracınıza ''kesin km si düşürülmüş bol bol redline a girip çıkılmış muhtemelen kazalı ve çok yorulmuş araç'' damgası vuracaklardır.hele ki aracınız isim yapmış ve eski araçlardansa(106 gt,bmw,kuş serisi,efsane kasa golf vb) mutlaka değer kaybı yaşayacaktır.kesin işe yaramaz ama denemeye değer.

8)motor eskimişse mutlaka motor indirtin ya da rektifiye yaptırın.insanlar iyi bir usta tarafından yapılmış yeni bir motor u bile eski ölmeye yüz tutmuş bir motora tercih etmezler.aracınızla olan aşkınızı sağlamlaştırır...

9)bunlar kadar olmasa da diğer birkaç küçük ayrıntı da sizi bu klübün ilelebet üyesi yapmaya yardımcı olabilir.unutmayın ayrıntılar bütünü güzelleştirir.örneğin aracınızın ruhsatta yazan rengini abuk bir renkle değiştirin ki çalıntı sansınlar ya da aracın ön göğüs dahil her tarafını söktürüp tekrar taktrın.mutlaka eskisi gibi olmayacaktır ve selde yatmış ya da çok yıpranmış izlenimi verecektir.kafanızı kullanın daha yaratıcı fikirler evliliğinizde kaybolan heyecanı yeniden oluşturacaktır.

Evet 9 maddede size klübümüze üye olma yollarını gösterdim.umarım daha onlarca dh liyi bu rehberin de yardımıyla ilk sayfada göreceğiz.sözlerimi sam amcanın 2. dünya savaşında sokaklara astırdığı bir afişin repliğiyle bitiriyorum.''I WANT TO YOU FOR BİR ARACIN SON SAHİBİ OLANLAR GRUBU!!''

• Çooook uzun zamandır forumda sadece okuyucu olarak bulunuyordum taa ki bu konuyu okuyana kadar,

"Son sahibi olursun" süpersin... Uzun zamandır baştan sona bu kadar güzel ve eğlenceli bir konu okumamıştım. Çok teşekkürler.

Buarada imzamdaki aracın son sahibi olamadan sattım en son 2500tl'ye Citroén GS almaya niyetlendim onunla ömür boyu mutlu bir birlikteliğimiz olacaktı fakat o beni aldatıp başka birisine kaçtı

Şuan benzinli 85 r9 gtl ile 90 model 1.0 motor otomatik vites lpgli suzuki swift'imiz var. (Sanırım son sahibi olmak için yeterli )

Ve malesef BX hastasıyım... En kısa zamanda onun da son sahibi olmak istiyorum...

• Babamı yazmışsınız başlığa,beni yazmamışsınız hocam
    Gittiğim 6 yetkili Opel servisinden 5'i bana aynı soruyu sordu:Bu motoru bu araca siz mi taktırdınız?
  • quote:

Elektrik direği altına bırakın

kuşlar sıça sıça

asitten erisin gitsin araç

başka türlü bozulmaz bu aile saadeti

hocam naaptın yaa..gözümden yaş geldi valla gülmekten..
  • quote:

Andımızdan sonra paylaşımları artırmakta kararlıyım.Bu amaçla aracın son sahibi olmanın el kitabını yayınlıyorum.Bir aracın son sahibi olmak için gereken ufak ipuçları ile sizi klübe üye yapmakta kararlıyım.Buyrun elde araç bırakıcak ipuçları:

1)araç ile çok km yapın.ülkede km için psikolojik sınır vardır.100k ve 250k bunlardan bazılarıdır.hele turbodizel bir aracınız varsa 300k larda kmler klubümüz için paha biçilemezdir...

2)kaza yapın ama 2 şeye dikkat edin öncelikle kendinize zarar vermeyin sonrasında da aracı pert etmeyin.bu iki etmen sizin klüp üyeliğinizi başlamadan bitirebilir.azcık vurun,sürttürün hatta vurup çekilin.mümkünse darbeleriniz motor bölümüne olsun.özellikle direklere,kaputa,tavan sacına alıcağınız darbeler ile evliliğinizi güçlendirebilirsiniz...

3)ülkede az bulunan araçları tercih edin.smartlar ne kadar küçük ve şirinler değil mi??peki ya ingiliz harikası roverlara ne demeli??rusların ladası sizi mi çağırıyor ne??marka kadar modelden de vurabilirsiniz.son model araçlara baktığımızda eos sizi ilerde şahane bir klüp üyesi yapabilicek kapasitededir...

4)benzinin bu kadar pahalı olduğu bir ülkede eski model bir araba alıyorsanız yüksek motorlu araçlar tercih edin.hele ki lpgsiz satmaya çalışırsanız sittin sene satamazsınız.Aman Allahım omega 2.6!!

5)karoser tipi önemlidir hele ki km si yüksek ve eski araçlarda.aklınızı çalıştırın bakın 2 kapı rover ve peugeot u olan ne kadar şahane üyelerimiz var.gençsiniz ve çok paranız yok mu abanın 2 kapıya.aile içi gezilerde sizi zorlasa da en azından fiyakalı bir grup üyesi olacaksınız.

6)dizel araç alın ve km yapmayın.piyasadaki birçok dizel ve eski aracın kmleri düşürülmüş olduğundan sizin aracınız da onlardan sanılacaktır.2001 model tdi passat ı 12 bin de satmaya çalışırsanız herkes arayıp ''Allasen gerçek km nedir hacı'' diye soracaktır.yükseltmek tek çare ve siz bunu yapmayacaksınız değil mi??eşinizle bir ömür mutluluklar dileriz...

7)Aracınızı modifiye edin.motora dokunmayın ama cafcaflı parçalar takarak dıştan süsleyin.siz efendi efendi kullansanız bile ilanlarınıza bakanlar aracınıza ''kesin km si düşürülmüş bol bol redline a girip çıkılmış muhtemelen kazalı ve çok yorulmuş araç'' damgası vuracaklardır.hele ki aracınız isim yapmış ve eski araçlardansa(106 gt,bmw,kuş serisi,efsane kasa golf vb) mutlaka değer kaybı yaşayacaktır.kesin işe yaramaz ama denemeye değer.

8)motor eskimişse mutlaka motor indirtin ya da rektifiye yaptırın.insanlar iyi bir usta tarafından yapılmış yeni bir motor u bile eski ölmeye yüz tutmuş bir motora tercih etmezler.aracınızla olan aşkınızı sağlamlaştırır...

9)bunlar kadar olmasa da diğer birkaç küçük ayrıntı da sizi bu klübün ilelebet üyesi yapmaya yardımcı olabilir.unutmayın ayrıntılar bütünü güzelleştirir.örneğin aracınızın ruhsatta yazan rengini abuk bir renkle değiştirin ki çalıntı sansınlar ya da aracın ön göğüs dahil her tarafını söktürüp tekrar taktrın.mutlaka eskisi gibi olmayacaktır ve selde yatmış ya da çok yıpranmış izlenimi verecektir.kafanızı kullanın daha yaratıcı fikirler evliliğinizde kaybolan heyecanı yeniden oluşturacaktır.

Evet 9 maddede size klübümüze üye olma yollarını gösterdim.umarım daha onlarca dh liyi bu rehberin de yardımıyla ilk sayfada göreceğiz.sözlerimi sam amcanın 2. dünya savaşında sokaklara astırdığı bir afişin repliğiyle bitiriyorum.''I WANT TO YOU FOR BİR ARACIN SON SAHİBİ OLANLAR GRUBU!!''

Harika bir kaynak olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: voltura

92 Hyundaı excel ls var. Yolda görenler bu araba ne marka diyorlar

Diyeceksin ki

doğru konuşun o benim karım olur

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.