Şimdi Ara

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.655
Cevap
88
Favori
164.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ototube

Safrane sahipleri nerde.Renault plazaları takasa getirenlere aracınızı satın öyle gelin diyor.

Halbuki bizim kapımız

onlara sonuna kadar açık

Ne demişler:

Bağdat gibi diyar

Safrane gibi döşek yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 22 Şubat 2011; 0:14:30 >
  • Herhalde bnm bu Benzin canavarının son sahibi belli oldu
  • tiriger kayışı dedi aldım..

silecek motoru dedi aldım..

kilima motoru dedi 2. el taktım sıfır diye yuturdum :)

ama dırdırı hiç bitmiyo hala ver yiyim ver yiyim napıcam ben bu araçla yaa şimdi bide kilometre teli istiyo diyom nerden bulim ben sana o teli.. :)

..reno manager..namı değer ehtiyar
  • güzel topic olmuş, takipteyim :)
  • İçinizde kuşku kalmasın diye söylüyorum aracımın ön ve arka tamponu,tavanı,sağ ön kapı,motor kaputu boyalıdır ve renk tutmadığı için bariz belli olmaktadır(nane yeşili)
  • Son Sahibi Olursun Araç İncelemesi Bölümü

Nissan NX Coupe
    (1991–1996)

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir)

Bir Nissan Sunny'den daha zor satılacak araç hangisidir? Tabiki Sunny tabanlı bir coupe!
    Bu muhteşem aracımız 80'lerin gudik dizilerinden ve fosforlu disko gençliğinden esintileri ile sizi geçmişe mıhlamaya dünden hazır!
    T-Top tavanı otobüsteki kızları kesebilmeniz için o dönem özel olarak dizayn edilmişti, hatta nissan mühendisleri bu müthiş buluş yüzünden çokça dayak yedikleri söylenir.
    Neyse biz dönelim bugüne, t-top he, bırakın topu, bu aracın içindeyken t harfini bile telafuz etseniz tra-esti damgası yersiniz söyleyim.

Son Sahibi Olursun Fayda/Maliyet İndeksi: 10 üzerinden 9.5

Sonuç: Araç gerek 3. cinslerin tercih sebebi olması, gerek 2 kapılı üstten bacalı bir model olması sebebiyle, gerekse de çoğu örneğinin
    milletimizde alerji yaratan, ishal yapan renklerden olan SARI renginde olduğundan Son Sahibi Olunabilitesi muhteşem bir araçtır.

HIGHLY RECOMMENDED!

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanözbay

İçinizde kuşku kalmasın diye söylüyorum aracımın ön ve arka tamponu,tavanı,sağ ön kapı,motor kaputu boyalıdır ve renk tutmadığı için bariz belli olmaktadır(nane yeşili)

izdivaça çıkar, mutlaka bi talibi gelir
  • Son Sahibi Olursun Araç İncelemesi Bölümü

Nissan NX Coupe
    (1991–1996)

Bir Nissan Sunny'den daha zor satılacak araç hangisidir? Tabiki Sunny tabanlı bir coupe!
    Bu muhteşem aracımız 80'lerin gudik dizilerinden ve fosforlu disko gençliğinden esintileri ile sizi geçmişe mıhlamaya dünden hazır!
    T-Top tavanı otobüsteki kızları kesebilmeniz için o dönem özel olarak dizayn edilmişti, hatta nissan mühendisleri bu müthiş buluş yüzünden çokça dayak yedikleri söylenir.
    Neyse biz dönelim bugüne, t-top he, bırakın topu, bu aracın içindeyken t harfini bile telafuz etseniz tra-esti damgası yersiniz söyleyim.

Son Sahibi Olursun Fayda/Maliyet İndeksi: 10 üzerinden 9.5

Sonuç: Araç gerek 3. cinslerin tercih sebebi olması, gerek 2 kapılı üstten bacalı bir model olması sebebiyle, gerekse de çoğu örneğinin
    milletimizde alerji yaratan, ishal yapan renklerden olan SARI renginde olduğundan Son Sahibi Olunabilitesi muhteşem bir araçtır.

HIGHLY RECOMMENDED!

Son Sahibi Olursun Araç İncelemesi Bölümü

Citroen BX
    (1982–1994)

Düşük bütçeli hatta 4-5 minik veletin harçlıkları ile biriktirip de el kamerası ile çektiği bir bilimkurgu filminden fırlamış gibi duran bu araç
    osur*ktan fakat maliyetli bir süspansyon sistemi barındırarak listemizdeki yerini zaten ilk bakışta garantiliyor
    bunun dışında milletimizde göz tansyonu yaratıp asabını yırtan arka çamurluk dizaynı da son sahibi olmaya etki eden faktörlerden sayılabilir
    arka tarafındaki gösterişli havalandırma ızgaraları da sizin bi testarossa sürdüğünüze inandırıyorsa hemen alın bu aracı, aldınız mı, e hadi alın!

Son Sahibi Olursun Fayda/Maliyet İndeksi: 10 üzerinden 8

Sonuç: Gudik teknolojiler kullanılan araçları her zaman tercih edin, çünkü pahallı geldikleri için her zaman iptal edilir ve parça tedariği yaşayarak
    gruptaki yerinizi garantileyebilirsiniz. BX tam size göre.

Her hafta 2 araç değerlendirmesi ile aranızda olacağız,
    bizden ayrılmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 22 Şubat 2011; 18:47:56 >

• Ben de size kulübümüze onursal üye olmak için yaratılmış (fakat internetle işi olmayan bir amca olduğu için kendisini davet edemeyeceğim) bir komşumuzdan (daha doğrusu araçlarından) bahsetmek istiyorum..

FIAT Regata Weekend

Kartala çok benziyor ama hiç bir parçası uymaz.. Arka camı kırılmıştı ve yerine pleksiglas koymuşlardı mesela..

Volvo 480 Turbo

Regata'yı kime nasıl sattı bilmiyorum ama hemen sonrasında bu aracı aldı komşumuz..
    Hem volvo, hem iki kapı, bi de utanmadan turbo benzinli..

İlginçtir ki bunun da arka camı kırılmış, ve yine pleksiglas imdada yetişmiş.. Bi de silecekten çabucak çizilip görüşü sıfıra indirmeseydi süper bi icat derdim pleksiye..

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Ben de size kulübümüze onursal üye olmak için yaratılmış (fakat internetle işi olmayan bir amca olduğu için kendisini davet edemeyeceğim) bir komşumuzdan (daha doğrusu araçlarından) bahsetmek istiyorum..

FIAT Regata Weekend

Kartala çok benziyor ama hiç bir parçası uymaz.. Arka camı kırılmıştı ve yerine pleksiglas koymuşlardı mesela..

/>

Volvo 480 Turbo

Regata'yı kime nasıl sattı bilmiyorum ama hemen sonrasında bu aracı aldı komşumuz..

İlginçtir ki bunun da arka camı kırılmış, ve yine pleksiglas imdada yetişmiş.. Bi de silecekten çabucak çizilip görüşü sıfıra indirmeseydi süper bi icat derdim pleksiye..

Kartal tipinde olup

kartalın hiçbir parçasının uymaması

ne acı vermiştir amcaya kimbilir

o da teselliyi nordik-iskandinav ekolünde bulmuş

hala evliler dimi hocam

• Alsam son sahibi olur muyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: CanTuran

Alsam son sahibi olur muyum?

1.6 'sından al

anadol sollasın kahrından öl,

satmaya çalış

seni sollayan anadolla takasa gir

üstüne para istesin, bir daha öl

grubumuz sana 2 kapısını da açtı bekliyor azizim

• 1.6 merak etme

ilerde para bulursak bi V8 alırız amerikadan şanzumanıyla yerleştiririz, sığmazsa kaputu kestiririz...

o zaman ne m3 dinlerim ne porche...
  • cok keyifli bir baslik olmus
  •  Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir)

bende bu gruba üye olmak istiyorum. 88 model skoda 120L var bende de. hani şu arkadan motorlu olanlardan. gerçi araba şu aralar kayıp ama olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 8 Eylül 2012; 22:25:42 >
  • quote:

/>

Volvo 480 Turbo

abi yalnız arabanın tipi hoşuma gitmedi değil ya
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-480-farklilasmak-isteyenlere-kusursuz-bir-volvo/detay
    bu var sadece ama yol bilgisayarı fln volvo milenyuma çok eskilerde girmiş bile

• quote:

Orijinalden alıntı: aoe_

quote:

/>

Volvo 480 Turbo

abi yalnız arabanın tipi hoşuma gitmedi değil ya
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-480-farklilasmak-isteyenlere-kusursuz-bir-volvo/detay
    bu var sadece ama yol bilgisayarı fln volvo milenyuma çok eskilerde girmiş bile

Aynen. Arka koltuklar nedense çok hoşuma gitti

• @ Son Sahibi Olursun

Uzun bir süredir volvonun satıldığını düşünüyordum ama geçenlerde amca mahalleye yine turbo jetiyle geldi.. Hala evlilik sürüyor..

@ aoe_

aman diyeyim kardeş, son sahibi olursun..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.