Şimdi Ara

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.655
Cevap
88
Favori
164.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

quote:

Orijinalden alıntı: aLLyC

2 Taklali-1 sel'de gezinmis 320.000'de gicir gicir, muhendisten 1.8Triptronic passat '99 tikir tikir calisiyor, curugu yok.

Satmayi dusunuyorum tek sorunu 12-13lt yakiyor sehir ici. Yeni bitme Tsi fsilar hala otobanda kacacak delik ariyor.

Benim bunu satma olasiligim mi daha cok ?
    Benzinin Ucuzlama olasiligi mi ?

Bence düşen bir meteora denk getirip

kaskodan paranızı almaya bakın

Buna harbiden çok güldüm valla bravo..

birde şöyle bir durum var bu konuda da hiç işlenmemiş

2009 model aracımın son sahibi olmak istiyorum

Allah kaza bela vermezse tabi satılamayacağından değil

maksimum fayda kalbi atana kadar.

fosil yakıtlar bitene kadar desem daha doğru olacak sanırım

Aracin Kaskoda kazasi hic de olmadi, Aracin ic dis Tum parcalari orijinal'den daha iyi durumda suan. :)

Sase uzerinde tum islemler, hepsi itu makina muh fakultesi arkadaslarim tarafindan dinamigine ve malzeme yapisina gore restore edilmis durumda. Sase esikisinden bile daha saglam su anda, Hem de ayni agirlikta olmasina ragmen.

Sevgilerle.

• quote:

quote:

quote:

quote:

2 Taklali-1 sel'de gezinmis 320.000'de gicir gicir, muhendisten 1.8Triptronic passat '99 tikir tikir calisiyor, curugu yok.

Satmayi dusunuyorum tek sorunu 12-13lt yakiyor sehir ici. Yeni bitme Tsi fsilar hala otobanda kacacak delik ariyor.

Aracin Kaskoda kazasi hic de olmadi, Aracin ic dis Tum parcalari orijinal'den daha iyi durumda suan. :)

Sase uzerinde tum islemler, hepsi itu makina muh fakultesi arkadaslarim tarafindan dinamigine ve malzeme yapisina gore restore edilmis durumda. Sase esikisinden bile daha saglam su anda, Hem de ayni agirlikta olmasina ragmen.

Sevgilerle.

passat satılmayacakta başka hangi araç satılacak ? ne kadar kazalı ve sel yemiş olsada iyi bir şekilde süsleyip satarsınız . yoksa tabi sel yedi takla attı derseniz kimsenin alacağını sanmam (ölücü galeriler dışında)

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

quote:

quote:

quote:

Sevgilerle.

passat satılmayacakta başka hangi araç satılacak ? ne kadar kazalı ve sel yemiş olsada iyi bir şekilde süsleyip satarsınız . yoksa tabi sel yedi takla attı derseniz kimsenin alacağını sanmam (ölücü galeriler dışında)

Alıntıları Göster
    Son sahibi olamadım...

2003 model Astra Bertone Coupe sahibi oldum...
    Gerek tek kapı oluşu, gerek 1200 kg arabayı taşımaya çalışan 1.6 lık 100 BG lik motoru ile mutluluğumuz bir ömür sürer sandım...
    Şehir içi 10 lt benzin değil, adeta yüreğimi yakıyordu...
    Yazın pır pır eden motorunu bitirmemek, otobanda gururunu incitmemek için klima açmaz olmuştum. Sunroofum havalı, sırtım terliydi...
    Işıl ışıl parlayan jantlarını süsleyen 205 50 16 lık ölçüleriyle lastikleri piyasanın bulunmaz ve pahalı mücevherleri gibiydi...
    Ördek yeşili rengi ile kendi çapında tekti, bal rengi arayanlar yüzüne bile bakmıyordu...
    Galerilerin çoğu takasa yanaşmıyor, yanaşanlar ise öldüğünden emin olmak için cesedine bir şarjör mermi boşaltıyorlardı...
    Ne tarlalar teklif ettiler takas için, ne yıkık dökük yazlıklar...
    Ama olmadı tutamadım elimde, satılığa çıktıktan sadece 395 gün sonra beni bırakıp genç bir delikanlıya vardı...
    İnanamadım, 1,5 yıl süren sevdamız, tam iş ciddiye binecekten bir anda sona erdi...
    Gözümden bir damla yaş aktı, şimdi elimde sadece fotoğrafları ve hatıraları kaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _crash_ -- 24 Şubat 2011; 8:09:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Son sahibi olursun araç inceleme bölümü

MG F (1995-2005)

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir)

kapanan mg firmasının ürettiği bir araçtır tek kapı üstü açık bir coupedir , parçalarını bulamazsınız ustası yoktur....

araç ayrıca çok tipsizdir. 2. elde sürünen fiyatları ve sahibinden.com da yıllarca satılmayı bekleyen araçlardan anlayabilirsiniz.

1.6 litre ve 1.8 litre motorları vardır. sahiplerinin bir an önce mezar bulup araçlarını gömmeleri gerekmektedir başka türlü araçlarınızdan kurtulamazsınız bakarsınız aracı toprak bile kabul etmez.

komik bir video paylaşaraktan kullanıcılarının acılarını hafifletelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 23 Şubat 2011; 22:15:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kudal

bende bu gruba üye olmak istiyorum. 88 model skoda 120L var bende de. hani şu arkadan motorlu olanlardan. gerçi araba şu aralar kayıp ama olsun...

Hurda indirimine vererek aracınızı nakte çevirebilirsiniz. Tabii hurda indirimi yasası çıkarsa.

• quote:

hangileri alındıgında son sahibi olunacak araçlar ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-tertemiz-japon-mersedesi-sahibinden-takasli-43053716/detay

Mazda 929 varken, Mazda Familia biraz one-night-stand tadında kaçar. Bir yastıkta-garajda- kocamak için Mazda 929 diyorum.
    İlan tarihi: 18 Şubat 2011, İlan resim tarihi: 12.04.2010.

Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 23 Şubat 2011; 22:28:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

quote:

hangileri alındıgında son sahibi olunacak araçlar ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-tertemiz-japon-mersedesi-sahibinden-takasli-43053716/detay

Mazda 929 varken, Mazda Familia biraz one-night-stand tadında kaçar. Bir yastıkta-garajda- kocamak için Mazda 929 diyorum.
    İlan tarihi: 18 Şubat 2011, İlan resim tarihi: 12.04.2010.

Ekleme

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibi-ogretmenden-satilik-1994-mazda-626-temiz-bakimli-43443673/detay ?

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

@ Son Sahibi Olursun

Uzun bir süredir volvonun satıldığını düşünüyordum ama geçenlerde amca mahalleye yine turbo jetiyle geldi.. Hala evlilik sürüyor..

@ aoe_

aman diyeyim kardeş, son sahibi olursun..

abi olsamda ustasıyla arka camında sıkıntı çıkmasa olmaya razıyımama ben toyota supranın son sahibi olcam zamanı gelsinde

• quote:

Orijinalden alıntı: aoe_

quote:

Orijinalden alıntı: djoz

@ Son Sahibi Olursun

Uzun bir süredir volvonun satıldığını düşünüyordum ama geçenlerde amca mahalleye yine turbo jetiyle geldi.. Hala evlilik sürüyor..

@ aoe_

aman diyeyim kardeş, son sahibi olursun..

abi olsamda ustasıyla arka camında sıkıntı çıkmasa olmaya razıyımama ben toyota supranın son sahibi olcam zamanı gelsinde

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-oltcit-axel-acil-acil-3000-e-dustu-36706679/detay#

son sahibi olmaya aday bi araç

• quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-oltcit-axel-acil-acil-3000-e-dustu-36706679/detay#

Son sahibini bulamazsın. İlk sahibinde patlar bu

• quote:

Orijinalden alıntı: voltura

quote:

Kredi Kartına 12 taksitte bozamaz zannedersem bu evliliği

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibi-ogretmenden-satilik-1994-mazda-626-temiz-bakimli-43443673/detay ?

Bizde 91 model bir önceki kasası vardı. Antalya yolunda su kaynattı motor indi kapak contası değişti, otomatik vitesi bozuldu, üstüne saksı düştü tavanı boyattık gene de bir kuş gibi uçup gitti elimizden, son sahibi olamadık

(bahsettiğim sorunların hepsi kullanıcı hatasıdır, araç taş gibiydi)

• quote:

Orijinalden alıntı: oiven

quote:

Orijinalden alıntı: voltura

quote:

Kredi Kartına 12 taksitte bozamaz zannedersem bu evliliği

Alıntıları Göster
    Hayat insanları rüzgara kapılmış yaprak misali savuruyor..
    Küçüklüğümden beri hep v8 istedim kendime, sesi yıldırımlar çaktıracak, benzin ucuzlayacağı için sorun olmayacak, yakışıklı compactlara ızdırap olacaktım asfaltta..

Şimdi bakınca 1.4 dizel Auris ve tdci Focus var haremimde. Hayat şartları olmadı,olamadı...

Arkadaşlar şimdi elime görünmezden bir 15.000 kaat geçti. Hayalimi gerçekleştirmek için aşağıdakini alayım diyorum hanımdan gizli.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-v8-audi-v8-keyfi/detay

Son sahibi olacağım kesin de, alırsam klüpteki pozisyonum ne olur? Bir aracın son sahibi olanlar klübü, İzmir baronu, yada ege dükü olurmuyum misal?
    Hani teselli olur bir bakıma. Bu tip bir hiyerarşi oluşacak mı klüpte?

• quote:

Orijinalden alıntı: savas1000

Küçüklüğümden beri hep v8 istedim kendime, sesi yıldırımlar çaktıracak, benzin ucuzlayacağı için sorun olmayacak, yakışıklı compactlara ızdırap olacaktım asfaltta..

Şimdi bakınca 1.4 dizel Auris ve tdci Focus var haremimde. Hayat şartları olmadı,olamadı...

Arkadaşlar şimdi elime görünmezden bir 15.000 kaat geçti. Hayalimi gerçekleştirmek için aşağıdakini alayım diyorum hanımdan gizli.

Son sahibi olacağım kesin de, alırsam klüpteki pozisyonum ne olur? Bir aracın son sahibi olanlar klübü, İzmir baronu, yada ege dükü olurmuyum misal?

hayırlı olsun diyelim hemde 3.6 litre çok yakmaz 6 litreler gibi zaten sesine diyecek yok. bende bu aracın son sahibi olmak isterdim yeterki parçası vs bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 24 Şubat 2011; 16:12:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SarperGenç

quote:

Orijinalden alıntı: musty578

s.a reno manager im var 1993 model kilometre teli yok km belli değil ne olur bizim durum konuya dahil olurmuyuz

Hoş geldniz sevgili musty578.Km yi soranlara tel yok demeniz sadece yalancı coban misali damgalanmanıza sebep olucaktır.eğer yalan makinası vb aletler yardımı ile aracı satabilirseniz yeni sahibi bize yönlendirin.satamazsanız bahar aylarında dere yataklarına park edin belki su alır götürür de devletten parasını alabilirsiniz...

Alıntıları Göster
    arkadaslar bx alıcakta varmış forumda bendede zaten 94 xantıa 1.8 i klımasız var ılk sahıbınden aldım cok temız değisen yok ama heralde bende son sabıyım bu aracın naapalım hayırlısı herseyin ne dıyelim artık herkeze ıyı forumlar dıliyorum saglıcakla kalın Bodrumdan Sevgilerle.. .

• quote:

Orijinalden alıntı: savas1000

Klube bu araçla giriş yaparsanız milli şefimiz bile olursunuz

posterlerinizi klüp binası önüne asıp

her sabah saygı duruşunda bulunuruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

quote:

Bizde 91 model bir önceki kasası vardı. Antalya yolunda su kaynattı motor indi kapak contası değişti, otomatik vitesi bozuldu, üstüne saksı düştü tavanı boyattık gene de bir kuş gibi uçup gitti elimizden, son sahibi olamadık

(bahsettiğim sorunların hepsi kullanıcı hatasıdır, araç taş gibiydi)

İlkinde tutturamamışınız ama

ordan kazandığınız tecrübe ile

ikincisinde 406 coupe ile sağlam bir evliliğe temel atmışınız

bu arada araba doğurursa da

minik minik 406 coupeleriniz olursa

bi tane de istiyorum

güzel alet vesselam

• quote:

Orijinalden alıntı: _crash_

Son sahibi olamadım...

Gerek tek kapı oluşu, gerek 1200 kg arabayı taşımaya çalışan 1.6 lık 100 BG lik motoru ile mutluluğumuz bir ömür sürer sandım...
    Yazın pır pır eden motorunu bitirmemek, otobanda gururunu incitmemek için klima açmaz olmuştum. Sunroofum havalı, sırtım terliydi...
    Işıl ışıl parlayan jantlarını süsleyen 205 50 16 lık ölçüleriyle lastikleri piyasanın bulunmaz ve pahalı mücevherleri gibiydi...
    Ördek yeşili rengi ile kendi çapında tekti, bal rengi arayanlar yüzüne bile bakmıyordu...
    Galerilerin çoğu takasa yanaşmıyor, yanaşanlar ise öldüğünden emin olmak için cesedine bir şarjör mermi boşaltıyorlardı...
    Ama olmadı tutamadım elimde, satılığa çıktıktan sadece 395 gün sonra beni bırakıp genç bir delikanlıya vardı...
    İnanamadım, 1,5 yıl süren sevdamız, tam iş ciddiye binecekten bir anda sona erdi...
    Gözümden bir damla yaş aktı, şimdi elimde sadece fotoğrafları ve hatıraları kaldı...

Olacak iş değil

bu talihsizliğinizi birazdan araç inceleme bölümümüze

konuk olacak olan rover 220 ile aşabilirsiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _crash_

Son sahibi olamadım...

Olacak iş değil

bu talihsizliğinizi birazdan araç inceleme bölümümüze

konuk olacak olan rover 220 ile aşabilirsiniz

Alıntıları Göster
    Son Sahibi Olursun Araç İncelemesi Bölümü

Rover 220
    (1992-1998)

"Rover mı, o da ne?" diyecek olan jenerasyon az önce analarının karnından doğdu bile! Bu emsalsiz müzelik araçlar içerisinde bir araç var ki
    biz son sahibi olursun grubu adına özel bir anlam taşıyor evet o hem bir rover hem bir turbo hem de bir coupe olma özelliği ile öne çıkıyor.
    Rover'ın Çinlilere satılıp da o karizma adının buharlı ütü markasını andıran Roewe olarak değiştirilmesi ve son die-hard rovercıların da
    fan klüplerinin kapılarını kapatıp papatya sevenler derneğine üye olmaları ve gidip Grande punto almalarıyla birlikte gözde modellerimiz
    sıralamasında hayli yükseldi aracımız.

Son Sahibi Olursun Fayda/Maliyet İndeksi: 10 üzerinden 9.5

Sonuç: Bekarlıktan sıkıldıysanız, artık heyecan aramayan genç bir ihtiyarsanız yada kafanıza az önce plaklı bir gromofon düşmüş ise
    bu araç sizin için doğru tercih! Sizi 0 dan 100 e ulaştırdığı hızda son sahibi olmaya da ulaştıracağından emin olabilirsiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 24 Şubat 2011; 16:51:01 >

• quote:

Son Sahibi Olursun Araç İncelemesi Bölümü

Rover 220
    (1992-1998)

"Rover mı, o da ne?" diyecek olan jenerasyon az önce analarının karnından doğdu bile! Bu emsalsiz müzelik araçlar içerisinde bir araç var ki
    biz son sahibi olursun grubu adına özel bir anlam taşıyor evet o hem bir rover hem bir turbo hem de bir coupe olma özelliği ile öne çıkıyor.
    Rover'ın Çinlilere satılıp da o karizma adının buharlı ütü markasını andıran Roewe olarak değiştirilmesi ve son die-hard rovercıların da
    fan klüplerinin kapılarını kapatıp papatya sevenler derneğine üye olmaları ve gidip Grande punto almalarıyla birlikte gözde modellerimiz
    sıralamasında hayli yükseldi aracımız.

Son Sahibi Olursun Fayda/Maliyet İndeksi: 10 üzerinden 9.5

Sonuç: Bekarlıktan sıkıldıysanız, artık heyecan aramayan genç bir ihtiyarsanız yada kafanıza az önce plaklı bir gromofon düşmüş ise
    bu araç sizin için doğru tercih! Sizi 0 dan 100 e ulaştırdığı hızda son sahibi olmaya da ulaştıracağından emin olabilirsiniz!

Alıntıları Göster
    @unixslax

Orjinal ve vuruğu çiziği olmayan faal bir civic 1.5 EX elde kalmaz diye düşünüyorum.Araç fiyatına göre gayet güzel ve kendine has bir piyasası var ki o motor sorunsuzluğu ile ün yapmış bir motor yaz sonu bende temiz bir 1.5 ex bulursam almayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.