Şimdi Ara

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.655
Cevap
88
Favori
164.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son Sahibi Olursun Kazandırmaya Devam Ediyor!!!

Grubumuzun tavsiyeleri ile

bir MG F 1.8 Cabrio araç sahibi olan

ismi açıklanmayan şahıs

07 Eylül 2009 den beri ilanda olan

aracına alıcı bulamadı ve son sahibi oldu!!

Sizde takip edin siz de kazanın!!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mg-f-pazarliksiz/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 25 Şubat 2011; 0:17:38 >
  • Grubumuzun Rover tavsiyelerini

dinleyen talihli okuyucularımızdan sayın O. Yılmaz'ın ise

29 Ağustos 2007 tarihli ilanındaki aracının satılmadığı anlaşıldı

kendisi yaptığı açıklama son sahibi olursun grubuna

bu mesut evliliğine katkıda bulunduğu gerekçesiyle bir kangal sucuk armağan etti

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-216-temiz-duzgun-araba-masrafsiz/detay

• Grubumuzda plase olarak ismi geçen

ve dikkatli okuyucularımızın gözünden kaçmayan Alfa Romeo ise

bir talihlimize 6 yıllık saadet kazandırdı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-146-sahibinden-temiz-alfa-146/detay

30 Mart 2005

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 25 Şubat 2011; 0:24:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

Grubumuzun Rover tavsiyelerini

bu mesut evliliğine katkıda bulunduğu gerekçesiyle bir kangal sucuk armağan etti

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-216-temiz-duzgun-araba-masrafsiz/detay

işin acı yüzü 4-5 senede sadece 4500 kişi bakmış

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

ee kimse kadınına bakılmasından hoşlanmaz

namusu olmuş artık o onun

godoş mudur nedir bi de satmaya çalışmış

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

ee kimse kadınına bakılmasından hoşlanmaz

namusu olmuş artık o onun

godoş mudur nedir bi de satmaya çalışmış

godoşluğa yeltenmiş ama başaramamış , ne kadarda namuslu bir kadın oysaki rover ona yapılır mı hiç böyle birşey ?

• quote:

Tam Back to The Future lık olmuş
    Anlaşılan araç sahibi aracını 241 yıl daha satamayacak.

Fotoğraf tarihi 30.09.2252, gelecekten gelmiş bir araç

Konu süper olmuş, ilgiyle takip edeceğim.

• Bende Sorayım ozaman

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir)

87 Model 1.6 Tofaş Fiat Doğan.97den beri bizde. 1 yılda en fazla 500 km yapar bayramdan bayrama denizli - köy diğer zamanlar evin önünde bekler acil bişey olmassa hiç Tüp Takılmadı Nadir kalan Tofaşlardan bence lastikler çıkma,sağ kapı biraz düşmüş sert kapanıyor.kaset çalarlı teyibimiz vardı onuda çaldırdık o kısım boş duruyor sağ ön çamurluğu babam vurmuş gelmiş kendisi düzeltti macun falan yok biraz küflendi çorum kaloriferi mükemmel ısıtır,boyası 97den beri orjinal tek marş bilemedin 2.de mutlaka çalışır haa unutmadan 2003ten beri vizesi yok ama sigortası var

son sahibi olurmuyuz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatlaxs -- 25 Şubat 2011; 5:18:27 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: savas1000

Hayat insanları rüzgara kapılmış yaprak misali savuruyor..
    Küçüklüğümden beri hep v8 istedim kendime, sesi yıldırımlar çaktıracak, benzin ucuzlayacağı için sorun olmayacak, yakışıklı compactlara ızdırap olacaktım asfaltta..

Şimdi bakınca 1.4 dizel Auris ve tdci Focus var haremimde. Hayat şartları olmadı,olamadı...

Arkadaşlar şimdi elime görünmezden bir 15.000 kaat geçti. Hayalimi gerçekleştirmek için aşağıdakini alayım diyorum hanımdan gizli.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-v8-audi-v8-keyfi/detay

Son sahibi olacağım kesin de, alırsam klüpteki pozisyonum ne olur? Bir aracın son sahibi olanlar klübü, İzmir baronu, yada ege dükü olurmuyum misal?
    Hani teselli olur bir bakıma. Bu tip bir hiyerarşi oluşacak mı klüpte?

Klube bu araçla giriş yaparsanız milli şefimiz bile olursunuz

posterlerinizi klüp binası önüne asıp

her sabah saygı duruşunda bulunuruz

Hocam teklifiniz güzel de parada anlaşamadık ciddi ciddi.
    Demek ki o son sahibi olmak istiyor aracının. Boşamıyor karıyı.

• Rover 216 ve 220 biraz abartılmış ben çok sayıda satıldıgına şahit oldum. Hata bi tanesi ilanı verdikten 30 saniye sonra satıldı (cok uygun fiyat vermişti). Bence bu aracın burada yeri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

Bende Sorayım ozaman

87 Model 1.6 Tofaş Fiat Doğan.97den beri bizde. 1 yılda en fazla 500 km yapar bayramdan bayrama denizli - köy diğer zamanlar evin önünde bekler acil bişey olmassa hiç Tüp Takılmadı Nadir kalan Tofaşlardan bence lastikler çıkma,sağ kapı biraz düşmüş sert kapanıyor.kaset çalarlı teyibimiz vardı onuda çaldırdık o kısım boş duruyor sağ ön çamurluğu babam vurmuş gelmiş kendisi düzeltti macun falan yok biraz küflendi çorum kaloriferi mükemmel ısıtır,boyası 97den beri orjinal tek marş bilemedin 2.de mutlaka çalışır haa unutmadan 2003ten beri vizesi yok ama sigortası var

son sahibi olurmuyuz acaba

bu arabanın son sahibi olmak. mümkün değil
    ölüsü para eder bu araçların. motorda lpg görmemiş oooo

• chatlaxs kardeş bu nasıl bir güneş yanığıdır böyle,
    temel gibi akşam serinliğinde güneşe falan mı gittiniz?

Üzerine üstünkörü bi boya atılsın aracı her gören "sat bana, sat bana" demeye başlar, buraya yazıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

chatlaxs kardeş bu nasıl bir güneş yanığıdır böyle,
    temel gibi akşam serinliğinde güneşe falan mı gittiniz?

Üzerine üstünkörü bi boya atılsın aracı her gören "sat bana, sat bana" demeye başlar, buraya yazıyorum..

yok hocam boyası falan güzeldi aslında evin önünde kendim pasta cila çekmeye çalışınca bu hale geldi

• yakında bende bir safrane alıp aranıza katılmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

quote:

Orijinalden alıntı: kudal

bende bu gruba üye olmak istiyorum. 88 model skoda 120L var bende de. hani şu arkadan motorlu olanlardan. gerçi araba şu aralar kayıp ama olsun...

Hurda indirimine vererek aracınızı nakte çevirebilirsiniz. Tabii hurda indirimi yasası çıkarsa.

arabanın nerde olduğunu bulursam olabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: eggys

yakında bende bir safrane alıp aranıza katılmayı düşünüyorum

Son Sahibi Olursun Araç İncelemesi Bölümü

Renualt Safrane

(1993–2001)

Renault'un büyük ümitlerle piyasaya sürüp krallara layık olduğunu düşündüğü ama bugün köşemize konuk olup makarna olan bu aracı inceleyeceğiz.
    Bugüne kadar köşemize konuk olan diğer reno araçların aksine ne parçası nede ustası boldur, biturbo olan modelini tercih ederseniz soyağacınızda frank ırkı da yer alacaktır muhakkak.
    2.0 olan modeli çok yakar az kaçar, kamyon sollarken arkanızda sizi ittiren bir araç olması lazım gelir. En iyi performansı bayır aşağı hatta imkan varsa Stratosfer'den bırakıldığında
    Troposfer'e dalış yaptığı sırada verir. Türk halkının yiğit bir şekilde öldürüp hakkını da vermeden öbür dünyaya postaladığı araçlardandır.

Son Sahibi Olursun Fayda/Maliyet İndeksi: 10 üzerinden 7

Sonuç: Rahat konforlu bir araç bakıyorsunuz ve gruptaki anglo-saxon evlilikler yapmış diğer üyeleri kıskanıyorsunuz. Bu Fransız güzeli size ömrünü adamaya hazır!

Son Sahibi Olursun Araç İncelemesi Bölümü

Nissan Sunny

(1990-Üretimi Devam Ediyormuş-helal-)

Grubumuzda saygı duyulan bir araçtır. Baş tasarımcısı Mika Hokoyomatazisikosova aracın
    tasarımına sahanda yumurta yaparken ilham geldiğini belirterek yeni bir akım başlatmış,
    Yıllar sonra kendisiyle ayni sanat akımını benimseyen Hyundai accent ile yumurta kasa adı
    verilen modern sanatın birer temsilcisi olmuşlardır.
    Aracın ilk tasarımlarında kapıları açılmayan, ön tekerleri dönmeyen bir tasarım düşünülmüştür
    lakin "insan kullanacak bu aracı insan" şeklinde bir ültimatom almışlardır dönemin japon hükümetinden.
    Her bir örneği acilen dev bir barbeküde yakılmalı ve soğuyunca da servis edilmelidir.

Son Sahibi Olursun Fayda/Maliyet İndeksi: 10 üzerinden 7

Sonuç: Alan kişiyle uzun bir ömrü taahüt eder. Böylece Türk-Japon ilişkilerini ileri taşıyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 1 Mart 2011; 13:54:39 >

• Efendim başka bir başlıkta paylaştım

ama sizin de mahrum kalmanızı istemem

biliyorum hepinizin araçları ümraniye çöplüğü ile kafa kafaya takas

edilebilecek bir durumda lakin

eğer eski kokuyu bir türlü sağlayamıyorsanız

buyrun size "eski araba kokusu" esansı bileşiği;

malzemeler:

Yarıya kadar içilmiş 4 sigara izmariti (ikisi küllüğün oradaki döşemenin altına yerleştirilecek diğer ikisi ise koltuk altlarına)

Bir iki ısırık alınmış 1 Adet meyveli, 1 adet kakaolu topkek ambalajı ile birlikte (Arka koltuk aralarına özenle serpiştirilecek)

2 Adet tamamen bitmiş ama amabaljı ağıza dikilmemiş Ruffles (İçindeki kırıntıları ön koltuk aralarına ve sürücü ayak dayama döşemesinin altına)

500 ml Coca Cola pet şişesi (Kola paspaslara eşit miktarda dökülecek, pet şişe arkaya fırlatılacak-bu ayrıntı önemli)

Çocuklu bir aile iseniz 150 ml Pınar çilekli süt (Bagaja boca edilecek)

Grip olan bir vatandaştan 5 adet sümüklü mendil (küllüklere tıka basa doldurulacak)

Leblebi, fıstık ve çekirdekten oluşan bir karışım (Konsol aralarına, Vites körüğünün aralarına)

Opsyonel olarak aromatik kokular için;

Yarısı yenmiş bir Muz ve 3 mandalina kabuğu kapı gözlerine sıkıştırılır.

• Üstadın önerilerine ilave olarak bir önerim daha var
    Bagajınız büyükse,kurban bayramında hayvanın etlerini,işkembesini,kelle ve paçasını arabaya koyun evinize getirin.
    Kelle-paça ve deriyi üç gün arabada unutun.
    Arabanız bir anda '89 model bir Taunus'a dönüşecek.

• Sağolsun ilgili arkadaşlar uyardı

bende açtığı konuda arkadaşı zıpkınla avladım

artık o da grubumuzun kader yoldaşı

quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Merhaba 3 ay önce opel astra twintop 2006 model yeni kasa spor araç aldım araç pertti motor ve elektrik tesisatı yapıldı şu an kaportacıda ve boya işlemi kaldı ama gel gelelimki aldığıma çok pişman oldum yani araba piyasası 36-37 milyar tabi ben 28"e mal ettim ama pişman oldum şimdi şöyle bir sorun var araç benim elimde sadece şu an araç tescil belgesi var araç üstüme alırken noterden çekme yaptırdık üstüme ve 2 hafta sonra iç işleri bakanlığından araç tescil belgem geldi araç bir sorun çıkartırmı sizce muayenesi yapılacak trafik sigortası yapılacak vergi borcu yok yalnız aracın pert kaydı var.

http://forum.donanimhaber.com/m_47001399/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 28 Şubat 2011; 20:19:41 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.