bende de 85 model murat 131 var ama son sahibi olmam gibi geliyor
Ben 2006 model 110 binde marea aldım.1 hafta sonra şehir içinde kaza yapıldı.Kaput ve tampon boyalı.Sondan 1. sahibi olmak istiyorum
Üzülmeyin arkadaşlar kör atın kör alıcısı olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 16 Haziran 2011; 21:56:50 >
quote:
Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company
Amcam gitmiş dodge neon almış araba fiyatının yanında bedava fakat elinde patlar kesin dimi?
her arabanın bir alıcısı vardır dodge neon nede olsa amerikan su gibi içer benzini
ısuzu gemini Kesinlikle alanın nüfüsuna geçirmek başka çaresi olmadığı bir araç
sanırım 1983 model murat 131 doğanım,son sahibi olduğum bi araç olacak gibi...
satmaya niyet ettiğimde tabanında oluşan çürüklerden dolayı mezarcıların tercihi hale gelen,muayenesi bittiğinde ne yapacağım ben diye kara kara düşündüren bi araç olacak galiba.
yok yok,son sahibi ben olacağım sanırım bu yaşlı kurdun...
quote:
Orijinalden alıntı: Saraçoğlu
arkadaşlar son sahibi olma konusunda 86 model 560sel e ne dersiniz :D
son sahiplik rütbesini kimseye bırakmam arkadaş 2007 de adapazarından zevk için 1250 tl'ye aldığım 9 bin tl harcadığım 3kez motor indirttiğim ve hala sanayide ustanın dükkkanında bekleyen 1993 model fiat 126 (sulu) bis sahibiyim sonsahipliğim peçinlendiği için satılışa bile çıkarmıyorum [ondan çocuğum olsun istiyorum :)))]
mr_cpu foto isterük..
1.270.600 km de 1973 model Trabant 601S Sahibiyim onur üyesi olmak istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: R-34
foto isteriz.
quote:
Orijinalden alıntı: aoe_
quote:
foto isteriz.
Şu anda bir boya işi var hocam bitsin eklerim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: aoe_
quote:
foto isteriz.
Şu anda bir boya işi var hocam bitsin eklerim
tmmdır.bekliyorum hocam. tarabantın çarpışma testini izledikten sonra görmeye merak saldım.bir acayip bir araba bu.
96 model 1.5 otomatik şansuzmanı arızalı ama işgören Hyundai Accent arkadan ve önden hasarlı yan tarafıda bariyere sürtülmüş.Boyasız tek yeri tavanı.
quote:
Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun
quote:
Orijinalden alıntı: MAT1988
ÖYLE ARABALAR VAR Kİ SON SAHİBİ OLMAYA DEĞER. MESELA DİRİ Bİ TAUNUS GTS. 4500E SATINCAYA KADAR 15 YIL DAHA BİN SONRA DA KÜMES YAP
Bu söylediğiniz bana ilham verdi buyrun buradan yakın
Bir araba görürsün çok beğenirsin babana yalvarırsın arabayı alırsın ilgi çekersin çok geçmeden hevesin kaçar.
Bir araba görürsün çok beğenirsin gece rüyanda görürsün kredi çekersin arabayı alırsın ilgi çekersin çok geçmeden hevesin kaçar.
Sonra birgün Taunus görürsün çok beğenirsin hemen ulaşırsın ilgi çekemezsin satmaya çalışırsın satamazsın kümes yaparsın.
1990 model renault 25 aracımı satarak klube ıhanet ettim
quote:
Orijinalden alıntı: Karbon 12
70'lerde nehire uçmuş. Neckar'ın sularıyla 30 yıl yıkanmış, arınmış yine de son sahibi olamamış. Önce midyeler sonra da Almanya'daki bir SL klübü sahiplenmiş.
+321654654654654
İşte Trabantım
Klüp üyelerimize özel araçlarınıza ölü fiyat veriyoruz. İsteyenler araç bilgilerini vererek fiyat sorabilir.
Mezarcı Oto
quote:
Orijinalden alıntı: atiyba
Klüp üyelerimize özel araçlarınıza ölü fiyat veriyoruz. İsteyenler araç bilgilerini vererek fiyat sorabilir.
Mezarcı Oto
isim güzelmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: idemo
quote:
Orijinalden alıntı: atiyba