Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.655
Cevap
88
Favori
164.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpemre_1

bende de 85 model murat 131 var ama son sahibi olmam gibi geliyor

Ben 2006 model 110 binde marea aldım.1 hafta sonra şehir içinde kaza yapıldı.Kaput ve tampon boyalı.Sondan 1. sahibi olmak istiyorum
  • Üzülmeyin arkadaşlar kör atın kör alıcısı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 16 Haziran 2011; 21:56:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

Amcam gitmiş dodge neon almış araba fiyatının yanında bedava fakat elinde patlar kesin dimi?

her arabanın bir alıcısı vardır dodge neon nede olsa amerikan su gibi içer benzini
  • ısuzu gemini Kesinlikle alanın nüfüsuna geçirmek başka çaresi olmadığı bir araç
  • sanırım 1983 model murat 131 doğanım,son sahibi olduğum bi araç olacak gibi...

satmaya niyet ettiğimde tabanında oluşan çürüklerden dolayı mezarcıların tercihi hale gelen,muayenesi bittiğinde ne yapacağım ben diye kara kara düşündüren bi araç olacak galiba.

yok yok,son sahibi ben olacağım sanırım bu yaşlı kurdun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Saraçoğlu

arkadaşlar son sahibi olma konusunda 86 model 560sel e ne dersiniz :D

olmassın kardeşim sağlıklı mercedes hertürlü satar
  • son sahiplik rütbesini kimseye bırakmam arkadaş 2007 de adapazarından zevk için 1250 tl'ye aldığım 9 bin tl harcadığım 3kez motor indirttiğim ve hala sanayide ustanın dükkkanında bekleyen 1993 model fiat 126 (sulu) bis sahibiyim sonsahipliğim peçinlendiği için satılışa bile çıkarmıyorum [ondan çocuğum olsun istiyorum :)))]
  • mr_cpu foto isterük..
  • 1.270.600 km de 1973 model Trabant 601S Sahibiyim onur üyesi olmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-34

1.270.600 km de 1973 model Trabant 601S Sahibiyim onur üyesi olmak istiyorum

foto isteriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoe_

quote:

foto isteriz.

Şu anda bir boya işi var hocam bitsin eklerim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aoe_

quote:

foto isteriz.

Şu anda bir boya işi var hocam bitsin eklerim

tmmdır.bekliyorum hocam. tarabantın çarpışma testini izledikten sonra görmeye merak saldım.bir acayip bir araba bu.

• 96 model 1.5 otomatik şansuzmanı arızalı ama işgören Hyundai Accent arkadan ve önden hasarlı yan tarafıda bariyere sürtülmüş.Boyasız tek yeri tavanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

quote:

Orijinalden alıntı: MAT1988

ÖYLE ARABALAR VAR Kİ SON SAHİBİ OLMAYA DEĞER. MESELA DİRİ Bİ TAUNUS GTS. 4500E SATINCAYA KADAR 15 YIL DAHA BİN SONRA DA KÜMES YAP

Bu söylediğiniz bana ilham verdi buyrun buradan yakın

Bir araba görürsün çok beğenirsin babana yalvarırsın arabayı alırsın ilgi çekersin çok geçmeden hevesin kaçar.

Bir araba görürsün çok beğenirsin gece rüyanda görürsün kredi çekersin arabayı alırsın ilgi çekersin çok geçmeden hevesin kaçar.

Sonra birgün Taunus görürsün çok beğenirsin hemen ulaşırsın ilgi çekemezsin satmaya çalışırsın satamazsın kümes yaparsın.

• 1990 model renault 25 aracımı satarak klube ıhanet ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

70'lerde nehire uçmuş. Neckar'ın sularıyla 30 yıl yıkanmış, arınmış yine de son sahibi olamamış. Önce midyeler sonra da Almanya'daki bir SL klübü sahiplenmiş.

+321654654654654
  • İşte Trabantım

• Klüp üyelerimize özel araçlarınıza ölü fiyat veriyoruz. İsteyenler araç bilgilerini vererek fiyat sorabilir.

Mezarcı Oto
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

Klüp üyelerimize özel araçlarınıza ölü fiyat veriyoruz. İsteyenler araç bilgilerini vererek fiyat sorabilir.

Mezarcı Oto

isim güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idemo

quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

Klüp üyelerimize özel araçlarınıza ölü fiyat veriyoruz. İsteyenler araç bilgilerini vererek fiyat sorabilir.

Mezarcı Oto

isim güzelmiş.

İsim hakkımızı bile satabiliriz o derece ölücüyüz
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.