Şimdi Ara

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.655
Cevap
88
Favori
164.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1996 model bir Mercedes-Benz o403, 90.000 Kilometreye az kaldı.
    piyasası da var, alıcısı da ama son sahibi olmakta kararlıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-34

İşte Trabantım

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir)

hocam bu araba ancak gönüllü son sahibi olursun clup üyesi olabilir her türlü satar bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mistır Henri Şawn

/>

1996 model bir Mercedes-Benz o403, 90.000 Kilometreye az kaldı.

one yaw hususi mi kullanıyosunuz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: kick down

quote:

Orijinalden alıntı: Mistır Henri Şawn

/>

1996 model bir Mercedes-Benz o403, 90.000 Kilometreye az kaldı.

one yaw hususi mi kullanıyosunuz hocam

bu şehir içi çok yakar, bir de park sorunu var.

• Konu çok iyiymiş up.
  • up
    up up
    up up up
  • Kesinlikle 92 Model Fiat 126 Bis ve Fiat FSMler Bu Araçlardan Almayın Aldırmayın Piyasası 1000TL Düştü , Alanın Elinde Patlar , Satan Beddua Alır.
    Değişmeyen Parçası Kasası Kalan Fiat Bis Serileri Ayda Bir Sorun Çıkartır Bakım İster Şımarık Pi. Bir Araçtır Tamam Az Yakıyorsun,Çok Kaçıyorsun,Ucuzsunda Yeter Ama Ocağıma İncir Ağacı Dikti Kaçıncı Kalburatör Kaçıncı AKÜ Bu ..

UZAK DURUN BEYLER O ŞİRİN BAKIŞLARINA,UYGUN FİYATINA BAKMAYIN OCAK SÖNDÜRÜYOR HAYATI KARARTIYOR.
    Sonuç Olarak Bu Araca Mezar Taşı Hazırlayalım artık yeter bi dönem patlama yapmıştı herkezde vardı bi tane tofaşlar gibide , ha hatırlatayım bu aracı mezara gömerken bi güzel dövücem mezar sahibi geçmiş olsun kazamı yaptınız diyecek diyecem affetmem ben....

• quote:

Orijinalden alıntı: tefeny

Kesinlikle 92 Model Fiat 126 Bis ve Fiat FSMler Bu Araçlardan Almayın Aldırmayın Piyasası 1000TL Düştü , Alanın Elinde Patlar , Satan Beddua Alır.
    Değişmeyen Parçası Kasası Kalan Fiat Bis Serileri Ayda Bir Sorun Çıkartır Bakım İster Şımarık Pi. Bir Araçtır Tamam Az Yakıyorsun,Çok Kaçıyorsun,Ucuzsunda Yeter Ama Ocağıma İncir Ağacı Dikti Kaçıncı Kalburatör Kaçıncı AKÜ Bu ..

UZAK DURUN BEYLER O ŞİRİN BAKIŞLARINA,UYGUN FİYATINA BAKMAYIN OCAK SÖNDÜRÜYOR HAYATI KARARTIYOR.
    Sonuç Olarak Bu Araca Mezar Taşı Hazırlayalım artık yeter bi dönem patlama yapmıştı herkezde vardı bi tane tofaşlar gibide , ha hatırlatayım bu aracı mezara gömerken bi güzel dövücem mezar sahibi geçmiş olsun kazamı yaptınız diyecek diyecem affetmem ben....

aldanma çocuksu masum yüzüne

• Tek kapılı 96 model rover 220 ve daimi sahibi serkan_2120 ın nikahına tüm klüp üyeleri davetlidir, kapıda IP kontrolü yapılacaktır

üzgünüm dostlar aranızdan ayrılıyorum aracımı sattım yerine piyasası olan 2007 model Seat Leon aldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_2120

Tek kapılı 96 model rover 220 ve daimi sahibi serkan_2120 ın nikahına tüm klüp üyeleri davetlidir, kapıda IP kontrolü yapılacaktır

üzgünüm dostlar aranızdan ayrılıyorum aracımı sattım yerine piyasası olan 2007 model Seat Leon aldım :)

Rover 220 Mezar Olacak Araba değil zaten ?
  • 1995 model bmw 5.20i vardı , toplamda arabaya 4 sene bindik son iki senesi satmaya uğraşmakla geçti , tabi o zaman bu klüb yok tu bilsem satmazdık, neyse başka zaman başka mekanda görüşmek üzere... şuan anki arayışım alfa romeo 145 acaba satın alsam sizden üyelik kartı alabilirmiyim...
  • ne demek başımızın üstünde yerin var. sen alfayı kap gel, biz burdayız.
  • hala anasayfada yokum

edit:varmışım ama model ekleyin 420 gsi diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lé Cola -- 21 Eylül 2011; 20:32:32 >
  • Bende kulüp kurucam "Roverdan kurtulanlar kulübü" diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdenist

1995 model bmw 5.20i vardı , toplamda arabaya 4 sene bindik son iki senesi satmaya uğraşmakla geçti , tabi o zaman bu klüb yok tu bilsem satmazdık, neyse başka zaman başka mekanda görüşmek üzere... şuan anki arayışım alfa romeo 145 acaba satın alsam sizden üyelik kartı alabilirmiyim...

hemide kombine kazanrsın adapazarında bir arkadaşım modifiye balonu ile genç bir öğrenciye zorla sattı
  • Lé Cola tamamdır hanımının ismini yazdım adı çıkacak diye korkmuyor musun

rovercılar bu grubun gözbebeğidir

bizim burda bi 200 e rastlıyorum devamlı

her gördüğümde bi parçası eksilmiş oluyor

sahibi kümes yapar yapmaz atacam içeri bi tavuk

sevabına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 27 Eylül 2011; 15:42:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

Amcam gitmiş dodge neon almış araba fiyatının yanında bedava fakat elinde patlar kesin dimi?

Altın fiyatları arttı

sen gene de bi çeyreklik takaydın

• quote:

Orijinalden alıntı: R-34

İşte Trabantım

gelin gibi bi rus güzeli (*)

rusyada komünizm çöktü bu araba çökmedi

komünizmi, boris yeltsin'i gömdü, sıra sizde

hoşgeldin aramıza

(*) Almanmış kendisi, sarı buklelerini görmemişim pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 27 Eylül 2011; 19:41:32 >

• Özlettin kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engişdene

Özlettin kendini.

özlemişim bende

hemen soluğu rover başlığında aldım

hızımı alamadım protona da girdim

rahatladım

lokal piyasa olayı iyiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 27 Eylül 2011; 16:02:43 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.