Şimdi Ara

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.655
Cevap
88
Favori
164.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fzal1977

nereye kadar gideriz bununla ?
    bu aracları ilk kez sahibinden.com da gördüm.
    MG 3 se 1.8 L cvt ..

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir)

bununla

sözün bittiği yere kadar gidersiniz

• akşam akşam kırıldım gülmekten yav.resmen bkm tiyatroları gibi olmuş çok rahat 3 - 5 oyun çıkar burdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosabaya de Colombia

quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

Son Sahibi Olursun Araç İncelemesi Bölümü

Proton Gen-2
    (2004- Günümüz)

Proton, atom çekirdeğinde bulunduğu günden bu yana böyle işkence görmedi karşınızda Proton GEN-2. Dikkatinizi çektiyse 2004 yılı üretim itibariyle nispeten yeni bir model olmasına karşın gerek abzürt tasarımı gerekse de Proton markasının verdiği iç gıdıklayıcı ürperti sebebiyle son sahiplikte aday olmuş durumda. Bu aracı savunanlar Lotus işbirliğinde yapıldığını söyleyese de bunun bir otomobil firması olan lotus mu yoksa gayet botanik lotus çiçeği mi olduğu halen bilim dünyasında tartışılan bir mevzudur. Parça sorunu had safhadadır, evinizin mutfağını torna atolyesine dönüştürdüğünüz takdirde yıllarca sorunsuz kullanabilirsiniz.

harikasın son sahibi olursuz reyiz

bir kaç defa devirmiştir milyonu bir kere değil

• kaç zamandır geceleri uyuyamıyordum hep bir özlem bir eksiklik hissediyordum artık canıma tak etmişken dayanamadım ayrılığa 93 model safrane ile yeniden aranızdayım leona yeni kuma getirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_2120

kaç zamandır geceleri uyuyamıyordum hep bir özlem bir eksiklik hissediyordum artık canıma tak etmişken dayanamadım ayrılığa 93 model safrane ile yeniden aranızdayım leona yeni kuma getirdim

Tomcati de sildin bi kalemde abi ya
  • Merhaba grubun uyesi olmak degil, grubu uzerime yapmanizi istiyorum
    1996 model Range rover 4.6 hse
    300.000 km de, lpg yok, bel atli komple boyali, yakit tuketimi km de 1 tl ( kurusla falan ugrasmiyorsunuz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumelian

Merhaba grubun uyesi olmak degil, grubu uzerime yapmanizi istiyorum
    300.000 km de, lpg yok, bel atli komple boyali, yakit tuketimi km de 1 tl ( kurusla falan ugrasmiyorsunuz)

kuzende var benimde 97 model 300 bin kilometrede lpgli temiz ama kmde 75 kuruş falan yakıyo ama sürüş keyfini hiç bi şeye değişmem bence range rover sporttan daha iyi sürüş keyfi olarak
  • quote:

bir ikametgah yeterli

klüp sizindir

• quote:

quote:

bir ikametgah yeterli

klüp sizindir

hocam senden bi range rover p 38 incelemeside bekliyorum gerçekten nikahıma almak istediğim bi araba bide benzin bu kadar pahalı olmasa kesin alırdım

• Bir kere 75 kurusu anca uzun yolda yakar. Sehir ici en iyi kullanimla 23 lt/100 km. Uzun yolda 17 lt/ 100km.
    Tek aracin olacaksa cebinde bir adet aylik akbil gibi birsey de olacak :)
    Bu aracin hastaligi denen korukleri degistin mi, ki bu soyledigim 2500 tl tutuyor, tadindan yenmez oluyor. Tabi havalandirma sistemi bozuluyor, alarm sistemi bozulunca motoru kitliyor veya aracina disaridan bakiyorsun..... Sorunlari konusunda ansiklopedi yazilir. Yani ozetle karin olacak aractir. Cebine para girdigini gordumu kendine yedek parca aldirir. Ozellikle aracin siyahsa, polis cevirmelerinde kesin alinirsin. Bana yaz gunu kar zinciri bile soruldu.. Kanunda yaziyor diye ampul yedekleri bile var aracimda. Lastik alma zamani lastigin tanesine en az 250 tl verirsin.
    Ama bir surmeye baslarsin oyle bir keyif verirki, bu yazdiklarimi falan unutursun... Akilini alir adamin!
  • quote:

quote:

bir ikametgah yeterli

klüp sizindir

İkamet muhtardan mi? :D

Aslinda listeye opel frontera yi da eklemek lazim! Rastgele galerileri ara takasa girermisiniz de aracim opel fr... Gerisini tamamliyamiyorsun, adamlari yoooooook abi o arac satilmiyor diyor. Hatta bazi galeriler konsinye bile almiyor. Abi dukkan da yer yok diyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bir kere 75 kurusu anca uzun yolda yakar. Sehir ici en iyi kullanimla 23 lt/100 km. Uzun yolda 17 lt/ 100km.
    Tek aracin olacaksa cebinde bir adet aylik akbil gibi birsey de olacak :)
    Bu aracin hastaligi denen korukleri degistin mi, ki bu soyledigim 2500 tl tutuyor, tadindan yenmez oluyor. Tabi havalandirma sistemi bozuluyor, alarm sistemi bozulunca motoru kitliyor veya aracina disaridan bakiyorsun..... Sorunlari konusunda ansiklopedi yazilir. Yani ozetle karin olacak aractir. Cebine para girdigini gordumu kendine yedek parca aldirir. Ozellikle aracin siyahsa, polis cevirmelerinde kesin alinirsin. Bana yaz gunu kar zinciri bile soruldu.. Kanunda yaziyor diye ampul yedekleri bile var aracimda. Lastik alma zamani lastigin tanesine en az 250 tl verirsin.
    Ama bir surmeye baslarsin oyle bir keyif verirki, bu yazdiklarimi falan unutursun... Akilini alir adamin!

istanbulda ne yakar bilmiyorumda karabükte bunu yakıyor hocam

• Abi benim hesapta %40 dur kalk %20 rampa var. İstanbulda trafik malum...
  • quote:

quote:

quote:

bir ikametgah yeterli

klüp sizindir

Aslinda listeye opel frontera yi da eklemek lazim! Rastgele galerileri ara takasa girermisiniz de aracim opel fr... Gerisini tamamliyamiyorsun, adamlari yoooooook abi o arac satilmiyor diyor. Hatta bazi galeriler konsinye bile almiyor. Abi dukkan da yer yok diyor :D

üstadım benden uzun yaşayacaksın

bende tam frontera incelemesi yazıyordum

1 buçuk senede sattık, 20 yaşındaki bir gencin başını yaktık

Opel Frontera
    (1998–2004)

Opelin, tigra ve omega gibi değişik kesimlere hitaben, her yaşta otomobil kullanıcısını son sahiplik zevkine kavuşturacak araçları çıkardığı bir dönemde abzürtlüğün sınırlarını zorlayan bir Jip çıkarmaması elbet de düşünülemezdi, karşısınızda Frontera! Aracın yapım süreci hakkında bilgi sahibi olmadan bu aracın kamera şakası olmadığına inanmak zordur zira sahibi dışında herkesi mutlu eder, güldürür. Servise gidersiniz ustanız mutlu olur, ustanız parça sipariş eder tedarikçi mutlu olur, tedarikçi opeli arar opel oha öyle bi araba mı vardı der mutlu olur vs vs .Türkçede yüklemi edatı zartı zurtu bulduğunuz gibi Frontera sahibini de "Kaça aldın abi" sorusuna verilen auzhuuhhaua karşılığı ile bulabilirsiniz. İçten yanmalı motorun yüzyıllık literatüründe yazan ama frontera nın sergilemediği bir motor problemi yoktur, bulamazsınız, para cebinize girdiğinin 2x2/6 hızıyla geri çıkıp size güler yüzlü ustalar olarak geri döner. Satmak isterseniz tek seçenek tanıdıklardır ama sattığınız an tanıdıklıklığınızı kesmeniz ve bond çanta içerisindeki 9 bin lira ile meksika sınırını çoktan aşmış olmanız sizin yararınızadır.

Son Sahibi Olursun Fayda/Maliyet İndeksi: 10 üzerinden 9.5

Sonuç:
    Müsrif ve sorunlu bir eş olsa da bağlılığı müthiştir, sizi yolda bırakır ama fronterasız asla bırakmaz.

• 83 Granada, 2.8 v6... KM saate göre 135.000 muhtemelen bir 100.000 daha vardır, memnun ve mesudum, hanımda benimsedi... İmkan bulursam harem kurucam bunlardan... 2 kapıdan sw a kadar...

Klübe kaydımı arz ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

83 Granada, 2.8 v6... KM saate göre 135.000 muhtemelen bir 100.000 daha vardır, memnun ve mesudum, hanımda benimsedi... İmkan bulursam harem kurucam bunlardan... 2 kapıdan sw a kadar...

Klübe kaydımı arz ederim...

Merak ettim "kilometrede" kaç litre yakıyorsunuz?

Şaka bir yana, sevdiğim bir arabadır.. Ön çamurluklarının üst kısmının içten paslanması gibi kronik bir sorunu olsa da zamanında birçok kişinin "yayla gibi araba" diyerek hayalini kurduğu bir araçtı..
  • Çift bogaz 38 lik weber + tam kıvamında ayar ile, insan evladı kullanım modunda 12 - 15 lt LPG tüketiyor kendileri. Lakin ateşleme çok zayıf. Uygun bir yükseltim ve 34 lük çift boğazla birlikte 10 lt seviyelerine çekilebilir. BU veriler, yaz dönemi için geçerli kışın en az %20 lik bir artış öngörüyorum...

Özetle, orta seviye bir kuş serisinden biraz daha fazla yakıyor.

Ha ben her ışıkta milleti tilt edicem, Allah ne verdiyse basıcam, otobanda 220 ve üstünde uçacağım modunda 20+ litreler mümkün tabii...

Benzinde bilemiyorum :) pek deneme imkanım olmadı...

Çürükler konusunda haklısınız, o dönemde tasarım yapan arkadaşı bulum sevmek lazım. İnsan suyun nasıl gittiğine dikkat eder azıcık, tabii bu ford un bilinçli bir tercihide olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bir ikametgah yeterli

klüp sizindir

üstadım benden uzun yaşayacaksın

bende tam frontera incelemesi yazıyordum

1 buçuk senede sattık, 20 yaşındaki bir gencin başını yaktık

Opel Frontera
    (1998–2004)

Opelin, tigra ve omega gibi değişik kesimlere hitaben, her yaşta otomobil kullanıcısını son sahiplik zevkine kavuşturacak araçları çıkardığı bir dönemde abzürtlüğün sınırlarını zorlayan bir Jip çıkarmaması elbet de düşünülemezdi, karşısınızda Frontera! Aracın yapım süreci hakkında bilgi sahibi olmadan bu aracın kamera şakası olmadığına inanmak zordur zira sahibi dışında herkesi mutlu eder, güldürür. Servise gidersiniz ustanız mutlu olur, ustanız parça sipariş eder tedarikçi mutlu olur, tedarikçi opeli arar opel oha öyle bi araba mı vardı der mutlu olur vs vs .Türkçede yüklemi edatı zartı zurtu bulduğunuz gibi Frontera sahibini de "Kaça aldın abi" sorusuna verilen auzhuuhhaua karşılığı ile bulabilirsiniz. İçten yanmalı motorun yüzyıllık literatüründe yazan ama frontera nın sergilemediği bir motor problemi yoktur, bulamazsınız, para cebinize girdiğinin 2x2/6 hızıyla geri çıkıp size güler yüzlü ustalar olarak geri döner. Satmak isterseniz tek seçenek tanıdıklardır ama sattığınız an tanıdıklıklığınızı kesmeniz ve bond çanta içerisindeki 9 bin lira ile meksika sınırını çoktan aşmış olmanız sizin yararınızadır.

Son Sahibi Olursun Fayda/Maliyet İndeksi: 10 üzerinden 9.5

Sonuç:
    Müsrif ve sorunlu bir eş olsa da bağlılığı müthiştir, sizi yolda bırakır ama fronterasız asla bırakmaz.

Frontera , 50 nc kamyonetin verebilecegi surus keyfi, isitmayan kaloriferi, sogutmayan klimasi ile ve her sahibine en az bir rektifiye yaptirtan bir opel saheseri... Opel astra ve corsa dan baska arac uretmesin!

• Peki ustadim lada nivalar icin ne dusunuyorsun? Tek kapi, 100 km de 13 litre yakit tuketimi, cok cabuk paslanan ve delinen taban saci, adama bobrek tasi dusurten vibrasyonu, manuel jikle ile aslinda listeye aday. Ama kus serisinden daha ucuz yedek parcasi ve kendine usta diyebilecek her sahis tarafindan tamir edilebilmesi, alcak yapisina ragmen mukemmel arazi kabiliyeti avantaji da var.
  • İlk sayfayı okurken gözlerimden yaş geldi resmen.

Emeğinize yüreğinize sağlık.

Valla bir rover alıp aranıza katılasım geldi ama otoparkta yer yok.

ama sayfanızın müdavimlerinden olacağım kesin.

Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.