Şimdi Ara

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.655
Cevap
88
Favori
164.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renault 12'yi çalıştırmayı unuttum ya..
    Frenleri paslanmasın, ilk fırsatta çalıştırıp bi yürüteyim şöyle..

Takip edebileyim diye telefona not alıyorum..

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

Son Sahibi Olursun Araç İncelemesi Bölümü

Proton Gen-2
    (2004- Günümüz)

Proton, atom çekirdeğinde bulunduğu günden bu yana böyle işkence görmedi karşınızda Proton GEN-2. Dikkatinizi çektiyse 2004 yılı üretim itibariyle nispeten yeni bir model olmasına karşın gerek abzürt tasarımı gerekse de Proton markasının verdiği iç gıdıklayıcı ürperti sebebiyle son sahiplikte aday olmuş durumda. Bu aracı savunanlar Lotus işbirliğinde yapıldığını söyleyese de bunun bir otomobil firması olan lotus mu yoksa gayet botanik lotus çiçeği mi olduğu halen bilim dünyasında tartışılan bir mevzudur. Parça sorunu had safhadadır, evinizin mutfağını torna atolyesine dönüştürdüğünüz takdirde yıllarca sorunsuz kullanabilirsiniz.

Son Sahibi Olursun Fayda/Maliyet İndeksi: 10 üzerinden 7

Sonuç: Genç bir model olmasına karşın gelecek vaad ediyor, 4 senelik bir otomobilin parça sıkıntısı çekiyor olması Son Sahibi Olursun dünyasında Emmy ödüllerine denk bir durum olduğundan saygıyla ağırladık kendisini.

Ne alaka anlamadım. proton şuan için bir çok arabadan daha iyi ve bilenler bu arabaları piyasada çok arıyor. bilmeyenler ise son sahibi olursun diyor. halbuki lotus motor , türkiyenin en az yakan LPG li araçlar listesi 2011 de 5 sırada olan bir araba. iç dizayn , konfor gayet güzel. yol tutuşu ve kullanımı deneme yapan herkesi etkiler. 1999 model protonlar hala satılırlar ve beklentileri diger arabalardan kat ve kat fazla karşılarlar.

bence yanlışınız var. bu arabayı herkes almayabilir ama alıcısı olan bir kitle var.

• +1

biz daha tek kapı protonlar alıp satıyoruz.. 2000 öncesi modellerde...
    gen2 kimin elinde neden kalsın ki
  • geyik yapıyoruz, geyik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Renault 12'yi çalıştırmayı unuttum ya..
    Frenleri paslanmasın, ilk fırsatta çalıştırıp bi yürüteyim şöyle..

Takip edebileyim diye telefona not alıyorum..

Bu fotoğraf klübün resmi fotoğrafı olmalı

oylamaya açıyorum..

açtım

• burada esrarengiz olaylar dönüyor.
  • Merhabalar, son sahipler bende aranıza kendi aracımla katılmak isterdim ama, soruyorum bilir kişi 1998 Vw Transporter 2.5 TDI orijinal motorla 250.000 + km lokal boya ve buz gibi soğutan klimalı araç sahibiyim bunun son sahibi olmam sanırım.

Ama size asıl bahsetmek istediğim araç muhterem 1985 model Opel Senatör 3.0 (emin değilim ama 250.000 km civarı)

Temsili fotoğrafını vermiş olduğum araç 40' lı yaşlarda internetle alakası olmayan, sevdiğim bir ağabeyimde var. Kendisi bundan 5-6 yıl kadar önce bu aracı aldı. Neymiş, hep bu araca sahip olmak istemişmiş o kadar uyardım, yapma etme 3.0 cc' ye benzin yetmez, müsrif avrattan beterdir hastalansa doktor bulamazsın bulsan, organ bulamazsın dedim dinletemedim ve aldı. Amacı 2. araç olarak özellikle uzun yolda kullanmaktı, ama hakkını yemeyim uzun yolda tadı başka o eğri arka tekerlerini asfalta bi yapıştırır ooh hani derler ya yayla gibi araba aynen öyle. Ama bi zaman sonra, bunun yaktığı benzinle ben 1 ay gezerim demeye başladı, çünkü tam bir canavar şehir içi 16-17 litre yakmaya başladı hemde benzin Neyse 1-2 sene keyfini çıkardı artık masraf oluyor yok şöyle böyle deyip satışa çıkardı ama yok alan yok bir araba 2 senede satılmaz mı, satılmadı istediği parayı veren olmadı artık park sorunuda başlayınca o da yolladı anasının evine yani köyündeki garaja o gün bugündür (yaklaşık 2- 2,5 sene) ne gören oldu ne de bahsi açıldı garibim orda yıllanmaya devam ediyor.

Gümrük çıkışlı olduğunu sandığımız araç (tescili 1997 idi yanlış hatıralmıyorsam) % 90 gurbetçi bir aileye aitti. O ki kim bilir kaç sefer Alamanya - Türkiye arası mekik dokudu, limitsiz Alman otobanlarında kaç kere ibreyi en sona kadar dayadı(bunu da demeyi unutmuşum araç dijital göstergeliydi alışkanlıktan ibre demişim), o güzelim Niş dağ yollarını, Romanya' yı kaç kere arşınladı, arka koltuğuna kim bilir ne eşyalar yığıldı, teybinde ne türküler, ne arabeskler çaldı hatta "Alamanya Alamanya Türk Gibi İşçi Bulamanya" parçasını çok çok çalmaktan ezbere biliyordu belki de bkz.

İçersinde ne eşyalar taşındı, şoför camından ilk defa kol sarkıtıldı belki, geri dönüş yolunda neler neler taşıdı kim bilir :). Kısaca son sahipler sizlerin aranıza almanızı istediğim araç bu, ona kollarınızı açın garibi yalnız bırakmayın.. ,

Kalın Sağlıcakla...

edit: yanlış foto eklemişim, düzeltemedim aracın aynı buhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-meraklisina-59836833/detay/#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaqwear -- 6 Aralık 2011; 16:42:31 >

• Yahu o senatörü hor görmeyin.

Zamanında halamın eşi almanyadan gelirdi bununla.(yanlız o manueldi)

Ne arabaydı be

Arka koltuk hani derler ya yayla gibi diye hah aynen öyle bir araba idi.

Yolu hissetmeden giderdiniz.En sonunda almanyadan kesin dönüş yaparken onu bir omega ile değişitirip gelmişti hala da onu kullanmaya devam ediyor.

Sorsanız hala gözü senatöründe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Orijinalden alıntı: okuryazargezer

quote:

Orijinalden alıntı: idemo

quote:

Orijinalden alıntı: kick down

quote:

Orijinalden alıntı: Mistır Henri Şawn

/>

1996 model bir Mercedes-Benz o403, 90.000 Kilometreye az kaldı.
    piyasası da var, alıcısı da ama son sahibi olmakta kararlıyım

one yaw hususi mi kullanıyosunuz hocam

bu şehir içi çok yakar, bir de park sorunu var.

1milyondan sonra dönmüştür o 90 bine

Bagaj sorunu olmaz sanırım ama yakıtı biraz fazla olur şehir içinde

• Konuya rastgeldim gezinirken, iyikki de gelmişim Sahibi olduğum 'Son Sahibi olduğum' araçları sıralıyorum:

1- 98 Chrysler stratus 2.5 lx (aracı satıyorum, yarın kısmetse teslim edecem. Demek ki neymiş; son sahibi değilmişim Ama ne araçtı Unutamayacağım

2- 91 toyota Corona 2.0 GL. Onu da satmaya çalışıyorum.

3- 96 Ford Mondeo glx. Kendisi fulldür
    Nası ama performansım.. Üstelik daha bundan önce son sahibi olduğum(!) araçlardan bahsetmedim bile Örnek: 95 Citroen Xantia. İki haftada satım Bence ben ben bu konunun Number 1 ıyıms19.gif]

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aLLyC

2 Taklali-1 sel'de gezinmis 320.000'de gicir gicir, muhendisten 1.8Triptronic passat '99 tikir tikir calisiyor, curugu yok.

Satmayi dusunuyorum tek sorunu 12-13lt yakiyor sehir ici. Yeni bitme Tsi fsilar hala otobanda kacacak delik ariyor.

Benim bunu satma olasiligim mi daha cok ?
    Benzinin Ucuzlama olasiligi mi ?

Bence düşen bir meteora denk getirip

kaskodan paranızı almaya bakın

:)))) :)))))) Büyüksün be usta

• quote:

Orijinalden alıntı: eralp61

bizim bi kangoo vardı 2001 model aracın kazası yoktu ama evin kapısında çok iyi şekilde çarptılar ilk önce sağ ön tarafı aldılar sonra da sol arka tarafı aldılar vuran araçların ikiside perte çıktı ama bizim kangoya bişi olmadı 150000 km de ve debriyaj balatası tam bitmiş gibiyken ve mazot pompasında sıkıntı varken 10.000 tlye sattık ve kurtulduk bizde allah düşmanlarımızın başına vermesin

Sanırsam söylemedin alıcıya bunları, zil takıp
    hareketi yaptın. Kutlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: custi

Konuya rastgeldim gezinirken, iyikki de gelmişim Sahibi olduğum 'Son Sahibi olduğum' araçları sıralıyorum:

1- 98 Chrysler stratus 2.5 lx (aracı satıyorum, yarın kısmetse teslim edecem. Demek ki neymiş; son sahibi değilmişim Ama ne araçtı Unutamayacağım

Nası ama performansım.. Üstelik daha bundan önce son sahibi olduğum(!) araçlardan bahsetmedim bile Örnek: 95 Citroen Xantia. İki haftada satım Bence ben ben bu konunun Number 1 ıyıms19.gif]

chrysleri alan arkadaşa söyle

mezarını duble alsın,

yanına alır öbür tarafta biner

• quote:

quote:

Konuya rastgeldim gezinirken, iyikki de gelmişim Sahibi olduğum 'Son Sahibi olduğum' araçları sıralıyorum:

mezarını duble alsın,

• quote:

quote:

mezarını duble alsın,

usta bi p38 range rover incelemesi yaparmısın

• Aloooo! Neerde bu son sahipler?
    Uyumayın! Neydi slogan: ' Ne oldum deme, son sahibi olur muyum de'
    Bu arada ustalar, bu aracı alsam son sahibi olur muyum?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-c-200-elegance-hic-tup-takilmamis-53050443/detay/
    Olurmuyum haa, olur muyum!..

• quote:

Aloooo! Neerde bu son sahipler?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-c-200-elegance-hic-tup-takilmamis-53050443/detay/

ben söyliyim panpa olmazsın

• quote:

C200'den sana yar olmaz rover bak bence

• quote:

Olmazsın.Tek kapılı arabalara bak onlar iş görür

• quote:

Mercedesle olmaz, yürümez bu iş

Rover öneriyoruz, eşşek ölüsü gibi araba

atsan atılmaz satsan köpek gibi kokuna gelir

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.