Şimdi Ara

Bir Atatürk Düşmanı Mürteci Daha Eksildi - Y. Bahadıroğlu Öldü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
0
Favori
21.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
256 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dead kullanıcısına yanıt

Kim?

• Gerçek dünyaya göç etmiş.. Allah her şeyin en iyisini bilir..

• Bir Atatürk Düşmanı Mürteci Daha Eksildi - Y. Bahadıroğlu Öldü

Bir Atatürk Düşmanı Mürteci Daha Eksildi - Y. Bahadıroğlu Öldü

Hala Atatürk'ü gerçekten Müslüman sanan varsa harbi geri zekâlıdır, Atatürk, askeri ve siyasi bir dâhidir, Türk tarihine adı yazılmış bir şahsiyet. Sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız. Hem Müslümanım, hem de seviyorum diyen, dinini gidip öğrensin.

• Atatürkün en büyük hatası bunun gibi tiplerin kökünü tam kazıyamadı.

“Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir.” 

Mustafa Kemal ATATÜRK.

• İslamcı Osmanlıcı tayfanın hikayecisi ölmüş. Tanrı varsa en büyük azabı çektirsin.
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Cumhuriyet kurulduktan sonraki söylemleri var yukarda tarih olarak kaynaklarını belirttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.

Aslan yeğenim geçmiş mesajlarına baktım, hep bir karşıtlık hep bir ortamda hırtlık çıkartan tipleme sensin. Fazla dikkat çekiyorsun yapma.

• Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Bu iddianı ispatlamazsan en ağır sıfatların hepsi sana ait olsun anlaştık mı? Trol meczup seni
  • Atatürk gerçek fikrini gizlemedi. Bir şeyi de adam akıllı öğrenin gelin. Her haltı yarım yamalak biliyorsunuz. Atatürk 1928'e kadar müslümandı,ondan sonra islam tarihi ile ilgili yaptığı araştırmalar sonucu dinden çıktı. Ama ateist olmadı hiçbir zaman. 1931 de yazdığı mektuplarda bir tanrının var olması gerektiğini, bu tanrının sonsuz merhamet ve kudret sahibi olması gerektiğini, fakat islamdaki tanrının bu tanıma uymadığını falan ifade eder.

Yani 1928'e kadar müslüman, sonra deisttir.

Atatürkün dinden çıkma nedeni ise islam tarihini incelerken beni kureyza katliamları, cariye ve kölelik, muhammed dönemi ve sonrası yapılan katliamlar, Reyhane'nin cariye edilmesi vs. gibi meselelerle ilgili sürekli okuduğu kitapların sağına soluna notlar almış. Muhtemelen bu konular kendini çok şaşırtmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roumiruez -- 25 Ocak 2021; 12:26:30 >
  • DrawFps kullanıcısına yanıt

Demişsin ki

Niye iktidar olamadı? Ben eylemlerden bahsediyorum bu ülkede Başbakan asıldı mı asılmadı mı? Bana ne Menderes döneminden. Devlet benim devletim, savunulacak yerde elimize silah da alırız, kendi menfaati

için ülkeyi terör örgütlerine ve diğer ülkelere peşkeş çekeceklerden de değiliz.

Bakalım kimlere peşkeş çekmişsiniz.

Menderes: Marshall Planı

2.dünya savaşına İNÖNÜ sayesinde girmememize rağmen nedense en büyük becerisi evli kadınları ayartmak ve sevgilisinde gayrimeşru çocuk peydahlamak olan Menderes Marshal planına koşa koşa atlamıştır.

https://www.kenandabirkuyu.com/marshall-plani-ve-turkiyedeki-sonuclari//

Günümüz dersen fetöye "Ne istediler de vermedik" diyen, Pkk ya açılım yalanı altında" Operasyon yapılmamasın diye emir verdik" ve ayrıca "pkk ile görüşen arkadaşı ben gönderdim sıkıntısı olan bana söylesin" diye zat-ı muhteremi bir araştır derim.

Demek ki neymiş? Önünüze gelene peşkeş çekmişsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 25 Ocak 2021; 14:8:18 >

• Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Marshall yardımlarının altında CHP Genel Başkanı İsmet İnönü'nün imzası veya iradesi var. Boş çene yapıyorsunuz resmen Türkiye ile ABD arasında 1943'ten 1947'ye kadar çok sayıda anlaşma imzalandı. Bütün bunlar CHP Genel Başkanı İsmet İnönü döneminde oldu. Ayrıca İnönü de bunu saklamadı ve hatta toplumu alkışlamaya çağırdı:

"Büyük Amerika Cumhuriyeti'nin memleketimi ve milletimiz hakkında beslemekte olduğu yakın dostluk duygularının yeni bir örneğini teşkil eden bu sevinçli olayı her Türk candan alkışlamalıdır."

1940'larda o uçak fabrikalarının kapanmasının, Marshall yardımlarının gelmesi ve askeri anlaşmaların yapılmasının Türkiye'ye bedel ödettiğini herkes biliyor Marshall yardımlarına ilk başvuruda bulunan CHP dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 25 Ocak 2021; 14:20:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.