He canım 1943 yılında 2.dünya savaşı devam ederken Marshall Planı vardı yani? Yani yalancı bile değilsiniz yalan söylemenin bile bir adabı vardır. https://www.tarihiolaylar.com/tarihi-olaylar/marshall-plani-372 |
Bir Atatürk Düşmanı Mürteci Daha Eksildi - Y. Bahadıroğlu Öldü (17. sayfa)

-
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
-
Kardeşim anlamakta zorlanmanmi var senin çok sayıda memleketi zor duruma sokacak antlasmalar imzaladı diyorum. Marshall Planı, 11 Eylül 1947'de ABD kongresi tarafından onaylandı. İsmet İnönü’nün tek parti yönetimi1948’de Marshall yardımı planını imzaladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 25 Ocak 2021; 14:29:13 > -
müsrif ve yalancıları seviyorsa olur
-
Koskoca o zamanın Başbakan'ın en büyük becerisi kadın ayartmak gayri çocuk peydahlamakmış bunun zaten o zamanki darbeci vesayetin ne gibi iftiralar atabileceğinin bariz bir örneği. DARBENİN BEBEK YALANI diyoruz biz bunlara. darbeci vesayetin zihniyetinde olan insanlar ancak itibar eder bu safsatalara. -
He canım he
https://tr.wikipedia.org/wiki/Bebek_Davas%C4%B1
http://www.gazetevatan.com/-menderes-le-yattim--kocami-kurtardim--225679-gundem//
Sende haklısın. Şimdikiler menderese rahmet okutturacak seviyedeler...
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlacK SeA StorM 61
Atatürk'ü arkasına alipta din dusmanligi yapan solgözlünine teyzem.. 1400 sene önce dediğin dine 1300 sene geçtiği vakit Atatürk neler söylemiş bir araştır.Hayatımın büyük bir bölümünü müslüman olarak geçirip Kuranı okuyunca vazgeçmiş biri olarak dininizden hazzetmek zorunluluğum yok.
Atatürk'ün dine karşı duruşu yaptıklarıyla ispatlıdır. Sırf Atatürk'e atmadık iftira bırakmadığı için şurada rahmet dileyen ne kadar mürteci varsa Atatürk'ün müslüman olduğu ve İslam'a bayıldığı savında bulunan sözüm ona "Atatürkçü" tipler arasında fark yoktur.
-
Hay yaşa yav adam İslam'ı araştırmış ve beğenmemiş bu kadar basit. Adamı zorla Müslüman yapacaklar. Biri çıkar kalpak giyen fotosunu koyar Komünist Atatürk portresi çizer, öteki meclis açılışında dua ederken ki fotosunu koyar Müslüman işte bak der, öteki elini ceket arasına koyan fotosunu koyup Siyonist dostu der. Adamı bir rahat bırakmıyorlar herkes kendine yakın düşünceye yaklaştırmak için yarışıyor.
Birader hasta mısınız nesiniz, geçmişimizde binlerce kahraman var binlerce komutan var, her biri halkına hizmet etmeye orduya mukayyet olmaya çalışmış, inancı İslam değil diye yok mu sayacaksınız?
Misal Atatürk hata yapabilir mi, hatalı bir kelam ettiği yada karar verdiği olmuş mudur?
Koca bir ulusun inanç anlayışını derinden değiştirmek isterken bazı zor kullanımlara tevessül etmiş, çağının en entelektüel ve en az dayatmacı siyasetini gütmüş bir adam.
-
Şiir gibi yazmışsın birader -
Atatürk neye inancı vardı beni ilgilendirmiyor fakat dine karşı bir duruşu yoktu. yukarda kaynaklarıyla birlikte paylaştım ve bu kayıtların hepsi Atatürk arastirma başkanlığı sitesinde mevcut siz ancak kendinizi kandirirsiniz bu safsata inançlarınızla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 25 Ocak 2021; 18:15:58 > -
Hayatının büyük bir bölümünü müslüman olarak geçirmiş miş :))) bırakın bu ayak söylemlerini .. -
quote:
Hayatının büyük bir bölümünü müslüman olarak geçirmiş miş :))) bırakın bu ayak söylemlerini ..İnancınıza göre allahlık taslamak şirk koşmaya giriyor, müslümanlık taslıyorsanız bence girmeyin o topa.
Kısa yoldan söyleyeyim: Kişi kendinden bilir işi.
-
Allah'lık taslamak'mı sen iyice kayışı koparmıssın adamım banane senin inancın istersen git ineğe tap beni senin ne yaptığın ilgilendirmiyor söylediklerin bana samimi gelmediği için atıfta bulundum. -
Sana bir kere neyden haz ediyor veya etmiyorsun diyen'de olmadı heleki müslümanmısın yoksa putami tapıyorsun diyende olmadı ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 26 Ocak 2021; 11:10:42 > -
quote:
Allah'lık taslamak'mı sen iyice kayışı koparmıssın adamım banane senin inancın istersen git ineğe tap beni senin ne yaptığın ilgilendirmiyor söylediklerin bana samimi gelmediği için atıfta bulundum."Hayatının büyük bir bölümünü müslüman olarak geçirmiş miş" sözüne istinaden söyledim. Herhalde allahlık taslıyorsun ki biliyorsun ne olup olmadığımı.
Bu arada inek: Et veriyor, süt veriyor, deri veriyor, kimseyi öldürmüyor, kimseyi öldürtmüyor, kimseye aşağılık maymunlar demiyor, kendi halinde sakin bir hayvan. Başkalarına bakınca fena seçenek değil tapmak için.
-
quote:
Sana bir kere neyden haz ediyor veya etmiyorsun diyen'de olmadı heleki müslümanmısın yoksa putami tapıyorsun diyende olmadı ..Mesajı dün attım üstüne 3 tane mesaj atıyorsun dinlenip dinlenip rüyana mı girdi birader, boş geç, saygı duy maygı duy mavalı okununca ben de hazzetmek zorunda değilim dedim, bak işine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeftEyeNine -- 26 Ocak 2021; 11:16:21 > -
Konuya bir kisi daha alıntı yapmış bende bakayım dedim birkaç söylemine daha yorum yapamadan edemedim edilmiyecek gibi değil yani :) sana haz etmen için yorum yapmıyorum için rahat olsun senin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 26 Ocak 2021; 11:16:16 > -
quote:
Konuya bir kisi daha alıntı yapmış bende bakayım dedim birkaç söylemine daha yorum yapamadan edemedim edilmiyecek gibi değil yani :) sana haz etmen için yorum yapmıyorum için rahat olsun senin.İyi ne güzel, konu ben değilim zaten. Oyna devam.
-
Ne güzel işte tapmakta özgürsün saygı duyuyorum. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X