Şimdi Ara

Bir avedon hikayesi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bikaç ay önce kronosta belki tanıyan vardır azzionth nickli bir warriora +8 raptor sattım ama sadece +7 avedonu vardı 3 gb kadar bir açık oluyordu sonra bikaç gün içinde vericem dedi bende raptoru verdim avedonu aldım sonraları arkadaş slm dahi almamaya başladı sağlık olsun dedim peşinde koşmadım.
    aynı avedonu +1 rebirthden +6a rebirthe kadar bastım sık görülen bir upgrade değil paylaşmak istedim.

http://www.youtube.com/watch?v=jy_P-8WNqIY

+1 den +2ye

+2den +3e

+3den +4e

+4den +5e

bu da son hali +6 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameoweR31 -- 27 Aralık 2010; 13:33:12 >

• KingHarami (sonun ona benzemesin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itzpapalotl -- 26 Aralık 2010; 12:24:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

KingHarami (sonun ona benzemesin)

gördüm o konuyu kendi itemim yanmış gibi üzüldüm ama +7 rebirth düşünmüyor değilim 190 ap axe harika bişi olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameoweR31

quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

KingHarami (sonun ona benzemesin)

gördüm o konuyu kendi itemim yanmış gibi üzüldüm ama +7 rebirth düşünmüyor değilim 190 ap axe harika bişi olur :)

Alıntıları Göster
    Güzel item olmuş

• cok guzel olmus eline saglik =) bu arada clan exp clan mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: She Is Of Ren

cok guzel olmus eline saglik =) bu arada clan exp clan mi?
    Exp clan ama biz bir hayrnı göremedik Hayırlı olsun bence bir yerde durmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4HeaveN

Exp clan ama biz bir hayrnı göremedik Hayırlı olsun bence bir yerde durmak lazım

Alıntıları Göster
    efege, She Is Of Ren 4HeaveN teşekkür ederim

clan exp clandı ama artık baydı exp paramun slotu bırakıcam kas kas nereye kadar pk için clanda değişiklikler yapmaya başladım :)

• quote:

efege, She Is Of Ren 4HeaveN teşekkür ederim

clan exp clandı ama artık baydı exp paramun slotu bırakıcam kas kas nereye kadar pk için clanda değişiklikler yapmaya başladım :)

Alıntıları Göster
    helal olsun kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: theguitarist

helal olsun kardeşim

teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theguitarist

helal olsun kardeşim

teşekkürler

Alıntıları Göster
    fazlasına gerek yok güzel item . Elindekini kaybedesen muhtemelen oyunu bırakmak isteyeceksin. Upgrade etme ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

fazlasına gerek yok güzel item . Elindekini kaybedesen muhtemelen oyunu bırakmak isteyeceksin. Upgrade etme ;)

Alıntıları Göster
    bence bu kadar yeter artık basma

forumdan bir arkadaşta reb +1 aldıgı raptoru reb+7 yaptı reb+8 yaparken güm gitti inş seninkide yanmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo41

bence bu kadar yeter artık basma

forumdan bir arkadaşta reb +1 aldıgı raptoru reb+7 yaptı reb+8 yaparken güm gitti inş seninkide yanmaz

Alıntıları Göster
    eğer yaksaydım shell setimi arkadaşıma verip çıkıcaktım oyundan ama geçti :)

• quote:

eğer yaksaydım shell setimi arkadaşıma verip çıkıcaktım oyundan ama geçti :)

Alıntıları Göster
    Daha zorlama istersen :)

Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

Daha zorlama istersen :)

Hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Bende İonia 'da Avedon +3 reb. ten +4 e basarken yakmıştım o aklıma geldi seni görünce tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Bende İonia 'da Avedon +3 reb. ten +4 e basarken yakmıştım o aklıma geldi seni görünce tebrik ederim.

Alıntıları Göster
    Hayırlı Olsun. +7 Reb den Sonra Dahada Basma Derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A1E0DA5D4

Hayırlı Olsun. +7 Reb den Sonra Dahada Basma Derim

Alıntıları Göster
    Vakti zamanında, +5 rebirth'den +10 rebirth'e sherion basmıştım. O geldi aklıma. Güzel item tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-236D70AA9

Vakti zamanında, +5 rebirth'den +10 rebirth'e sherion basmıştım. O geldi aklıma. Güzel item tebrikler.

Alıntıları Göster
    Reb upgrade işine hiç bulaşmadım böyle yavas yavaş artırmak işime gelmedi desem yeridir.
    eldeki satılmayan gbler ile denesem mi
    Not:+7 reb basılmamıs hb arıyorum ne kadar satan varsa hepside reb yapmıs reb yapmaya gerek yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peka -- 27 Aralık 2010; 13:09:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: peka

Reb upgrade işine hiç bulaşmadım böyle yavas yavaş artırmak işime gelmedi desem yeridir.
    Not:+7 reb basılmamıs hb arıyorum ne kadar satan varsa hepside reb yapmıs reb yapmaya gerek yok bence

kronosda 850 900m arası cinete geldiğim bir anda tezgahtan 7 çekip 8 yapmıstım :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: peka

kronosda 850 900m arası cinete geldiğim bir anda tezgahtan 7 çekip 8 yapmıstım :)

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun bencede daha fazla zorlama 2 attack için avedonun sonunu getirme

• quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

Hayırlı olsun bencede daha fazla zorlama 2 attack için avedonun sonunu getirme

Alıntıları Göster
    Süper item güle güle kullan.
    Aman diyeyim fazla zorlama. Yanarsa sen kadar biz de üzülürüz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.