Şimdi Ara

Bir avedon hikayesi :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GameoweR31

bu saatten sonra kesmez +8 avedon +8 hb falan :) ya hep ya hiç dünden bu yana baya kar yaptım

oooo. Cok iddiali sozler bunlar. Ne diyelim, Allah utandirmasin.
  • sonunu düşünen kahraman olamaz savastanrisi :)
  • sonunu düşünmeden bitirdim
  • quote:

sonunu düşünmeden bitirdim

Senin için hayırlısı olmuştur umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo41

bence bu kadar yeter artık basma

forumdan bir arkadaşta reb +1 aldıgı raptoru reb+7 yaptı reb+8 yaparken güm gitti inş seninkide yanmaz

yanlışın var reb 8 yapmıştım 9 a gitti

Bir avedon hikayesi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FC Schalke 04 -- 31 Aralık 2010; 19:37:59 >

•  Bir avedon hikayesi :)
  • Noldu yandimi? Yani sende anvilzede misin?
  • Bi yanık kokusu geliyor ama :)
  • avedonun üzerine değer olarak 5 avedonluk falan ite mdaha gitti sanırım :)
  • 5 tane rogue krowaz pad +1 le foverin+1 değiştim. nedir bu krowaz padin değeri acaba, bir uprade faciasıyla da ben karşılaşıcam sanırım bu akşam.
  • 5 taneden bir-iki +6 kesin cikar ama +7 cikarmi bilemem. gameower adinda durumu anlatmis ama canin sagolsun. oyunda bu zevki tadamadan oyunu birakanlardan daha iyi durumdasin. en azindan denedin.
  • onu bunu bilmiyorum da şu bir gerçek TL basmadan veya hak yemeden +9 itemler yapılmıyor yapılsa da aşırı emek gerektiriyor :)
  • 5 krowaz, 1 chitin bow, 1 shell bastım.
    1 rogue krowaz pad +7 oldu. gerisi kurban oldu anvile :)
    bu ne kadar eder ki..
  • dikkat et kardeşm bende zamanında +5 reb. ii yi +9 reb. e kadar basmıştım +10 denerken bom
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

5 krowaz, 1 chitin bow, 1 shell bastım.
    bu ne kadar eder ki..

kronosta 13 gb civaro sanırım.

hastalık bu anvil item basmaya başlayınca şuurumu kaybediyorum :) yaktıklarımı satarak harika bir char dizebilirdim ama böylesini seçtim azıcık pişmanlık yok değil :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

5 krowaz, 1 chitin bow, 1 shell bastım.
    bu ne kadar eder ki..

kronosta 13 gb civaro sanırım.

hastalık bu anvil item basmaya başlayınca şuurumu kaybediyorum :) yaktıklarımı satarak harika bir char dizebilirdim ama böylesini seçtim azıcık pişmanlık yok değil :)

O pişmanlık hep olur ama ona rağmen yine denk getirince yine item basmak gelir içinden Xıgenonda ne kadar itemim varsa anvile gitti , edanaya geçtik yakında burdada item kalmayacak , knighta ticket atacam benim charda anvili kapatsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 4 Ocak 2011; 1:52:48 >

• Anvil boyledir ya, Ne zaman yanindan gecsem elim titrer, gozum seyirir Inventory e bakip basmalik birseyler varmi diye ararim her seferinde. Kumar gibi yani kaybettikce dahda azimleniyor insan. Bu oyunda en cok sevdigim seydir kendisi. Oyunu oynayan binlerce kisinin illaki canini yakmistir herkesin ustunde bir emegi var yani :D
  • anvildeki heyecan hiç bir yerde yok. yalnız smite hammer 1 vardı, bunu bir türlü upgrade edemedim. bes te busta basılmıyordu. malzemeler uyuşmuyor yazıyordu altta. onun olayını anlayamadım. chitin bow da sorun olmadı. İşim bittikten sonra verilmiş sadakası varmış dedim :) bir o kalmıştı birde krowaz 7.
  • smite hammer upgrade edilmiyor sanırım
  • Yenilen pehlivan gürese doymazmıs
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.