Şimdi Ara

Bir avedon hikayesi :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    goruntusunu sevmedigim halde
    bu silahin bonuslari ve ismi hosuma gitmistir her zaman.
  • bir daha basmam sanırım 3 gündür item basarak iyi para yaptım 30m ile başladım su an 10gb civarı kar var :)
  • Güle güle kullan, kendim basmış kadar sevindim. güzel silah olmuş.
    Aman o adam görmesin 300m için selam kesen adam, avedonumu geri ver bile der :)
  • güle güle kullan ne diyelim
  • iyimiş güle güle kullan panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

Güle güle kullan, kendim basmış kadar sevindim. güzel silah olmuş.
    Aman o adam görmesin 300m için selam kesen adam, avedonumu geri ver bile der :)

sağlam bi söverim hava alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameoweR31

http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=142436309144666&comments

Geçmiş olsun çok yaşadım bu duyguyu şimdi içinde ne fırtınalar kopuyordur keşke şöyle bassaydım keşke şunuda yaksaydım diye
  • o dediğin azzionth u tanıyorum clanda beraber kasıyorduk.. pek hayırlı birisi değildir keşke ilk başında güvenmeseydin.. paramun slotuna konmak için 2 hafta aralıksız ks atan bi kişilik olur kendileri
  • +11 olması dileğiyle hey maşşallah
  • quote:

Keşke zorlamasaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

Keşke zorlamasaydın

basmasaydım uyuyamazdım :) +8 shell seti satıp 2 raptor +8 alıcam 1i 9 olursa krowaz 7 set ve +7 rebirth avedonla devam ederim olmazsa sağlık olsun :)

• GameoweR31 bu bir oyun ve ben senin gibi oynayanlara hep imrenmişimdir. Anvil o oyunun en heyecan verici yeri, taş kırmak falan da keza.
    bir kaç defa böyle item yaktıktan sonra tabiri caizse insan dibe vuruyor ve oyunda hiç birşeyi fazla takmaz oluyor. oyunun amacı da bu zaten. bu kazalardan sonra oyun daha keyifli oluyor, vay çalınırsa vay hacklenirsem, vay banlanırsam yanarsa yıkılırsa takmaz hale geliyor insan.
    Oyunda olan oyunda kalsın, ytl muhabbeti başlayınca o oyun olmaktan çıkıyor. stres kaynağı oluyor.

Bir arkadaşımın karakterine girdim geçen, hostesi görünce keyif aldım, 1 sayfa lycaon pendant almış, ileride bunun da fiyatı artar diye. değeri nedirki 300m anca ama görmek keyifliydi o sayfayı.

Bir sayfa gold bar vardı.

karakter hostes keyif adamı bu dediriyordu. hemen aradım tebrik ettim onu.

bir arkadaş vardı, shell8 setini raptor 8 ini basıyordu, yakıp geliyordu, chitin 7 lerle. onun oyundan aldığı keyfi serverın yarısı alamazdı.

seni de tebrik ederim, keyifli oyunlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

GameoweR31 bu bir oyun ve ben senin gibi oynayanlara hep imrenmişimdir. Anvil o oyunun en heyecan verici yeri, taş kırmak falan da keza.
    bir kaç defa böyle item yaktıktan sonra tabiri caizse insan dibe vuruyor ve oyunda hiç birşeyi fazla takmaz oluyor. oyunun amacı da bu zaten. bu kazalardan sonra oyun daha keyifli oluyor, vay çalınırsa vay hacklenirsem, vay banlanırsam yanarsa yıkılırsa takmaz hale geliyor insan.
    Oyunda olan oyunda kalsın, ytl muhabbeti başlayınca o oyun olmaktan çıkıyor. stres kaynağı oluyor.

Bir arkadaşımın karakterine girdim geçen, hostesi görünce keyif aldım, 1 sayfa lycaon pendant almış, ileride bunun da fiyatı artar diye. değeri nedirki 300m anca ama görmek keyifliydi o sayfayı.

Bir sayfa gold bar vardı.

karakter hostes keyif adamı bu dediriyordu. hemen aradım tebrik ettim onu.

bir arkadaş vardı, shell8 setini raptor 8 ini basıyordu, yakıp geliyordu, chitin 7 lerle. onun oyundan aldığı keyfi serverın yarısı alamazdı.

seni de tebrik ederim, keyifli oyunlar..

teşekkür ederim :) bugüne hızlı başladım +7 rogue krowaz bot ve +7 hell breaker bastım 12 gb kardayım su an günün devamında da bikaç item basmayı düşünüyorum sonuçları burdan veririm :)

• aktuzu un yorumlarına aynen katılıyorum..
    gerçi son itemın da yandığı o an biraz sinir bozucu oluyor o doğru ama oyun oyunda kaldığı sürece problem yok..

başarılar diliyorum..
  • son videomun linki imzamdaki karakter tanıtım konusunda
  • Geçmiş olsun keşke daha fazla zorlamasaydın ama oyun ne de olsa iyi yapmışsın bence.
  • En iyisini yapmışsın tebrik ediyorum..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

Keşke zorlamasaydın

basmasaydım uyuyamazdım :) +8 shell seti satıp 2 raptor +8 alıcam 1i 9 olursa krowaz 7 set ve +7 rebirth avedonla devam ederim olmazsa sağlık olsun :)

bu dedigini bence hiç yapma raptorların yancagını 2 mizde cok iyi biliyoruz bosuna zarara girmiş olursun.shel setden 2 parca sını +7 yapıp eline +7 avedon al devam et bence.ama tabi sonucta sen bilirsin

• bu saatten sonra kesmez +8 avedon +8 hb falan :) ya hep ya hiç dünden bu yana baya kar yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameoweR31 -- 1 Ocak 2011; 0:56:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.