Şimdi Ara

Bir Ayda 500 TL Zarar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar imzamda görünen bilgisayarımı yaklaşık 40 gün önce vatanbilgisayar mağaza müdürüyle pazarlık ederek zorla 3,200 TL ye aldım. Şimdi görüyorum ki vatanbilgisayarın internet sitesinde 2,699 TL. Dolar kuru fazla vurdu bana beyler. Bi ayda 500 çok fazla. Ne yapmalıyım sizce oturup ağlayım mı ?

• Üstelik aldıktan sonra bir ay neredeyse hiç kullanmadım yeni kuruldum bilgisayar başına
  • Hocam gecmis olsun bana da aynisi olmustu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o sıkıntıyı bende çok yaşadım şimdi bende zarardayım bu doların işine akıl sır ermiyo ya, keşke biraz daha bekleseydin.
  • ne yazık ki bizimki gibi ekonomilerde böyle. aynı şekilde dolar artsaydı şimdi çok daha pahalı olacaktı.
  • Arkadaşın dediği gibi benimkinde de tam tersi olmuştu 4.200 e almıştım 1 hafta sonra 4700 e çıktı aldığım laptobun fiyatı. Şans işi biraz. Kur vs.
  • bende n 11 den aldım..benden sonra indirim olmuş ve sitenin hediye ettiği çeklerii tutarı artmış.
    arkasından bir kampanya daha yapmış alışverişlerin %11 i hediye çeki olarak geriye veriliyor..
    ben de en 200 tl fazla ödemiş oldum..
    elektronik ürünlerde böyle şeyler mümkün malesef..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teknolojik ürünler böyle malesef.
  • Dolar kuru çok etkili ancak yeni seri 800m modelleri geleceği için stok eritmeye yönelik indirimler yapılıyor. Önümüzdeki günlerde sıkça göreceğimize eminim.
  • beyler dolar kurununda payı var ama vatanın bu kadar indirim yapmasının sebebi elindeki eski msıları bitirmek çünkü nisan sonu itibariyle yeni ge60/70 ler gelcek ekran kartı 8xx serili
  • önümüzdeki ay alacam bende vatanda ne zmnları indirim olur o gün gidip bakak arkadaşla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.