HDD= Seagate - ST3160812AS - HDD-SEAGATE 160 GB, SERIAL ATA II, NCQ, 7200 Rpm, 8MB Cache, 300Mb/sn, ST3160812AS $102.00
KASA= Asus - TA-551 - KASA ASUS TA-551, (300W PFC 24+4 Pin, 2FAN, 4USB, 1394, Audio), $54.00
Ara Toplam: $485.00 Vergi: $87,3 Genel Toplam: $572,3
donanıma hangi ekran kartını koymam gerektiği konusunda kararsız kaldım.hem oyun hem grafik çalışmaları yapıcam.sizce ne koymalıyım. bunun haricinde herhangi bi ksiğim yanlış bir donanımım veya sizin tavsiye edeceğiniz başka bişi...
şöle yapsaydın daha iyi olurdu diyebileceğiniz bir parça varmı. (ileride SLI de yapabilirim.RAID sürücüde kurabilirim.)
işlemciyi 3000+ bulsaydım onu koycaktım ama bulamadım. anakart biraz uçmuş mu acaba 100 dolarada var aslında. hdd yi sata 2 alıyorum ama ne kadar doğru yapıyorum.sata 2 destekleyen anakart var mı.benimki desteklemiyo sanırım yanılmıyosam.ne yapmalıyım kasa için 300 watt yeterli olurmu acaba ekran kartı konusunda size güveniyorum.gt6600 nasıldır.her yerde duyuyorum ama hangi markaya ait, nasıl bir ekran kartı olduğunu bilmiyorum.bi çakışma yaparmı acaba.yada sizin önereceğiniz şu markanın şu modeli senin işine daha çok yarar diyebileceğiniz bir ekran kartı varmı
bu konularda beni aydınlatırsanız çok minnettar kalıcam.bayramdan önce almam gerekiyo.
Güzel makine. Ekran kartı olarak 6600 gt alınmalı.
bence de 6600gt alınmalı hem ileride sli da yapabilirsin. yalnız işlemci biraz pahalı geldi bana gigatekte amd 3200+ 171 dolar. anakart olarak msi k8n sli da düşünebilirsin asus a8n sli dan 10 dolar falan daha ucuz aynı özellikler var. ayrıca a8n sli nın sata2 desteği var hocam
kardeş sistem güzel olmuş ama bana kalırsa asustan 20 dolar ucuza epoxun sli li modelini alabilirsin.forumda şikayet edende tavsiye edende var ben aldım şimdilik bi sorunla karşılaşmadım acıkcası.ekran kartı icinde bence böle bi siteme sapphire x800gto yakışır paran yeterse hatta fireblade bile olabilir.
Anakartın sata2 destekliyor.
anakartı MSI K8N SLI Platinium alabilirsin. 24 bit Dolby destekli ses kartı var. MSI ın platinium serileri hep iyi olmuştur. 4-5 farklı makine için msi k8n neo 2 platinium aldık. hepside gayet iyi. zaten kendime de k8n neo 2 aldım. şu an anakart alıyor olsam k8n sli platinium alıyor olurdum. ekran kartı konusunda seçimin eğer SLI yapmayacaksan-ki bana üst seviye ekran kartları dışında çok masraflı geliyor- X800-GTO Fireblade olmalı derim.
hepinize teşekkür ederim.
ekran kartı olarak leadtek 6600 gt düşünüyorum.siz ne dersiniz.
ben bilgisayarı eksen bilgisayardan toplamıştım.siz neresini önerirsiniz.
hdd yi sata 2 alıyorum.anakartım sata 2 yi desteklediğine göre msı yerine asus almak daha mantıklı gibime geldi.
ve asıl kafamı kurcalayan kasa.300 watt oluşu biraz düşük gibi geldi bana. önerebileceğiniz kasalar varmı.psu lu güzel bi kasa 420 watt falan.