Arkadaşlar geçenlerde yine konu açmıştım şu 12 degreeden önce bende çok lag vardı lag sırf bende var ben bi yere basıyorum gitmesi için benimki gitmiyor millet şakır şakır kasıyor geziyor patch geldi yükledim geçti şimdi yine olmaya başladı belli bir süredir ibotla idare ediyorum onun içine Hs diye virüslü bir program gerekiyor onu virüs programını kpatıp MACBUR kullanıyorum acaba bunun yüzünden oyuna bişeyler olma ihtimali olabilir mi ? Yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşım o hs dediğin şey hackshield . iBot un kurulumunu tam yapmamış olabilirsin. Eksik birşeyler vardır belki . Ayrıca bende virüs bulmadı hs programında. Extraloobdan indirdiysen virüslüdür extraloob sitesinden birşey indirmemeni tavsiye ederim lamerler herşeyin yanına bir virüs eklemişler.
exl den falan dosya indirilmez ya
Direk İbotun sitesinden indirdim - İbotla girmediğimdede aynı sorun oluyor
Şuan greece serverında hotan ve costantinapole şehirlerinde lag var bug tarzı tıkladıktan 1 dk sonra hareket ediyo çarlar herkez isyanda
5 tane 50 lik Xl HP pot Kalan ön sayfa aşağı kadar Xl MP pot Saldırı alanı 25 Sabaha kadar kasıyo çok rahat Tek eksisi sbottan biraz yavaş olması