Şimdi Ara

bir başarısızlık hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hiç çalışmadım beyler

evet beyler size şu kadar derece yaptım diyerek anlatmaya başlamayı çok isterdim ancak bu sene hiç çalışmadım kafamı nerden nerelere vursam bir önerisi olan yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk1406

başlıyorum.

hiç çalışmadım beyler

evet beyler size şu kadar derece yaptım diyerek anlatmaya başlamayı çok isterdim ancak bu sene hiç çalışmadım kafamı nerden nerelere vursam bir önerisi olan yok mu ?

anlat panpa dinliyoruz
  • eyvallah hocam.o zaman başlıyorum.

lisede işler tıkırındaydı.not ortalamamız 90'ın altında gelmiyordu çok şükür her sene.okul birincisi ilan edildik tabi son sene.hediyeler verildi vs. Allahtan kitap vermediler, kitaptan hediye mi olurmuş ?http://www.youtube.com/watch?v=xLp5jEUbtz4 bu arada ismail abimiz aklıma geldi.neyse 11.sınıfın yazında bi gazla çalışmaya başladık tabi.ygs konuları hemen hemen bitmeye başladı.sonra bi tatile çıktık biraz mayıştım tabi.okul dönüşü yine aynı gaz vardı ama giderek bu ateş sönmeye başladı.diyeceğim o ki dershane seçiminizi iyi yapın ya da yapmayın en iyisi.boşverin kendiniz çalışın keşke diyorum dershaneye hiç gitmeseydim.

• Ben de fazla çalışmış bu sene de henüz başlamış değilim
  • sonra da baktım ygs belasından kurtulamıyoruz bir türlü.sürekli ygs çözüyoruz.dedim yetti canıma imanıma.temelli bıraktım.ygsye son 1 hafta kala tarih,coğrafyadan iki kitap bitirdiğimi biliyorum.işe yaradı mı ? eh işte.ama o kadar kısa süreye bu kadar çok konu sığarsa her şey birbirine giriyor elbet.diyeceğim o ki rahat olun.ygs yi öncesinde bitirmeye çalışın.12.sınıflar için söylüyorum bunu.sadece ygsden test ile pekiştirmeye bakın okul zamanı.zaten okuldan kalan süre size öyle çok az olacak ki eliniz ayağınız birbirinize dolaşacak."lys hayat kurtarır." bu kesinlikle bir gerçek ygs5 163k derecem varken lysden aldığım sonuç tm3 40bin oldu.diyeceğim o ki lys çok ama çok daha önemli bizler için.
  • tabi ygs geldi döte dayandı.baktım paragraflar kol gibi, dedim oğlum çözeceksin yapacak bir şeyin yok.neyse başladım bi hışım türkçeyi çok rahat çözdüm.sonra sosyal mat derken kafayı bi kaldırdım hoca toplayın optikleri diyor.dedim noldu la bana ? dilimi ağzımda bi gezdirdim.baktım damar şişmiş ağzımda stresten.kendimi nasıl kastıysam artık.su aldık sözde yanımıza daha kapağını açmaya vakit olmadı.lys de öyle miydi değildi ama iki tane su aldım ikisini de rahat rahat lıkır lıkır içtim.ne stres vardı, ne dert, ne de tasa az buçuk güveniyordum lys de kendime ygsye nazaran.ha aklıma geldi lys ye mimar sinan güzel sanatlar lisesi mi ne var orda girdim.tuvalete girdik su yok arkadaş.elim havada geziyorum.cepte para da yok aşağı inip su alıcam ama meteliksiz kalmışız.babam desen dakka durmaz zaten hemen gitmiş bir yerlere.dedim Allahım nolur ya biri olsun tanıdık.birini gördüm aha bizim okuldan yanında da bi eleman var.lan dedim sevgilisidir falan papaz olmayalım.cins cins konuşur sınavı da berbat ederiz (öyle bi elemandı) neyse kalakaldım öyle ortada bi an.arkamı bi döndüm dershaneden bahar.oo dedim bahar naber ya ? (hiç de muhabbetimiz yok ha işimiz düştü ya) iyidir dedi ya burda mıydın sen ? yok dedim birazdan gelicem kız bi soğudu tabi benden dedim arayı fazla daha soğutmadan mevzuya giriyim.neyse para yok bende bahar sende varsa alıyım bi su alıcam.al dedi bana da al.(bak bak işimiz düştü ya işini yaptırıyor bana da, insanoğlu çiğ süt emmiş arkadaş) neyse aldım suyu çıktım sınava.rahat rahat çözdük soruları bir sürü de zaman kaldı işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk1406 -- 8 Ağustos 2012; 21:14:32 >

• neyse final olarak seneye kaldım gibi görünüyor.istediğim yer yüksek bir bölüm, bakalım nasipse seneye artık mezun kalmanın nimetlerinden bizler de faydalanırız inşallah tek isteğim bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçek kaybetme hikayesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tabi ygs geldi döte dayandı.baktım paragraflar kol gibi, dedim oğlum çözeceksin yapacak bir şeyin yok.neyse başladım bi hışım türkçeyi çok rahat çözdüm.sonra sosyal mat derken kafayı bi kaldırdım hoca toplayın optikleri diyor.dedim noldu la bana ? dilimi ağzımda bi gezdirdim.baktım damar şişmiş ağzımda stresten.kendimi nasıl kastıysam artık.su aldık sözde yanımıza daha kapağını açmaya vakit olmadı.lys de öyle miydi değildi ama iki tane su aldım ikisini de rahat rahat lıkır lıkır içtim.ne stres vardı, ne dert, ne de tasa az buçuk güveniyordum lys de kendime ygsye nazaran.ha aklıma geldi lys ye mimar sinan güzel sanatlar lisesi mi ne var orda girdim.tuvalete girdik su yok arkadaş.elim havada geziyorum.cepte para da yok aşağı inip su alıcam ama meteliksiz kalmışız.babam desen dakka durmaz zaten hemen gitmiş bir yerlere.dedim Allahım nolur ya biri olsun tanıdık.birini gördüm aha bizim okuldan yanında da bi eleman var.lan dedim sevgilisidir falan papaz olmayalım.cins cins konuşur sınavı da berbat ederiz (öyle bi elemandı) neyse kalakaldım öyle ortada bi an.arkamı bi döndüm dershaneden bahar.oo dedim bahar naber ya ? (hiç de muhabbetimiz yok ha işimiz düştü ya) iyidir dedi ya burda mıydın sen ? yok dedim birazdan gelicem kız bi soğudu tabi benden dedim arayı fazla daha soğutmadan mevzuya giriyim.neyse para yok bende bahar sende varsa alıyım bi su alıcam.al dedi bana da al.(bak bak işimiz düştü ya işini yaptırıyor bana da, insanoğlu çiğ süt emmiş arkadaş) neyse aldım suyu çıktım sınava.rahat rahat çözdük soruları bir sürü de zaman kaldı işte.

• gülme hocam ya çok dertliyim zaten http://www.youtube.com/watch?v=fDj7LUj-UwA bu şarkı da benden sizlere gelsin

• seneye kalacaklar olanlarla muhabbete devam edelim beyler.başarısızlık başarının ilk adımıdır bence sizler neler yaptınız bu sene ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk1406 -- 8 Ağustos 2012; 21:47:35 >
  • Kazanamayanlara 2016 YGS'de başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.pwn3d

Kazanamayanlara 2016 YGS'de başarılar

o ne demek hocam ya ?
  •  bir başarısızlık hikayesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyxx

inan panpa inan anlattıklarımın alayı tecrübeyle sabittir namussuzum
  • quote:

quote:

inan panpa inan anlattıklarımın alayı tecrübeyle sabittir namussuzum

panpa mezuna kalmanın olumsuz yanları da var ha.çok ilginç huylar ediniyorsun,kendimden biliyorum

• nasıl huylarmış onlar reyiz ? tamam psikolojik olarak zordur bilirim de pek bi sıkıntı olmaz herhalde okul derdi yok tasası yok iyidir yani bence
  • quote:

nasıl huylarmış onlar reyiz ? tamam psikolojik olarak zordur bilirim de pek bi sıkıntı olmaz herhalde okul derdi yok tasası yok iyidir yani bence

sıkılınca acayip şeyler yapıyorsun
    başla sıkıl görürsün

• ne diyon olm,lafını bil
  • quote:

ne diyon olm,lafını bil

tamam sakin ol şampiyon şaka
  • Bu gidişle kazanamayanlara 2023 YGS'de başarılar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.