Şimdi Ara

Bir başka event, bir başka video. [PK/Fun] - Event kazananı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gene yakın zamanda NTTgame Bir boss event yaptı ve bu eventte çekilen videolar ile de bir yarışma başlattı. Malum hiçbir yarışmayı kaçırmayan biri olarak ben de hemen bir video yapıverdim bu yarışma için. Sizlerle de paylaşayım dedim. Ayın 20'sinde ameliyat olup 2-3 gün yattığım için ve pc başına geçemediğim için pek harika bir düzenleme - edit yapamadım ama olduğu kadar birşeyler hazırlamaya çalıştım. İyi seyirler

DH tüp çalışmıyor sanırım. Buyrun link:
    http://www.youtube.com/watch?v=xb3BoWVRvns

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 29 Haziran 2013; 18:40:18 >

• güzel zevkle izledim
  • Eline sağlık güzel video. Geçmiş olsun bu arada
  • Teşekkürler
  • Ve doğal olarak event kazananı oldu video Gerçi ödül yok ama neyse
  • Büyük bir zevkle izledim videoyu. Şarkılar mükemmel olmuş :D Verilen ince ayarlarda güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th13teen

Büyük bir zevkle izledim videoyu. Şarkılar mükemmel olmuş :D Verilen ince ayarlarda güzeldi

Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uğraşmışsın ama pek hoşuma gittiğini söyleyemem o kadar ks yaptın sana atılınca troll faceleri eklemişsin müzikleri çok uzun tutmuşsun biraz daha çeşit yapabilirdin.görselden ziyade müziğin o kadar uğraştıracağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: attila_khan

uğraşmışsın ama pek hoşuma gittiğini söyleyemem o kadar ks yaptın sana atılınca troll faceleri eklemişsin müzikleri çok uzun tutmuşsun biraz daha çeşit yapabilirdin.görselden ziyade müziğin o kadar uğraştıracağını sanmıyorum

O müzikten ona, ondan ona geçilen videoları şahsen pek sevmediğim için koyduğum müziğin sonuna kadar gidip bitmesini tercih ettim. Genel olarak beğenildi zaten pek sorun yaratmadı müzikler. Ve KS olayı işin dalgası zaten O kadar karmaşada KS atan olacak elbet Gene de düşüncendir saygı duyarım. Teşekkürler.

• Çok beğendim kahkahalarla izledim kardeşim eline sağlık, anatolia'da görüşmek dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muchasgracias

Çok beğendim kahkahalarla izledim kardeşim eline sağlık, anatolia'da görüşmek dileğiyle

Teşekkürler. Her ne kadar server birleşimini istemesem de engelleyemeyeceğim için görüşmek üzere
  • 2:55 baya
  • Büyük zevkle izledim çok güzeldi tebrikler ve geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kergiday

2:55 baya

Napayım ölmeyince B planı uygun geldi

quote:

Orijinalden alıntı: Exclousionn

Büyük zevkle izledim çok güzeldi tebrikler ve geçmiş olsun

Teşekkürler.

• insan en kötü cash felan verirdi ilk 3e.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

insan en kötü cash felan verirdi ilk 3e.

Öyle ama işte dalga geçer gibi Boss eventte kazanacağınızı kazanacaksınız video kazanına ödül yok demişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Gene yakın zamanda NTTgame Bir boss event yaptı ve bu eventte çekilen videolar ile de bir yarışma başlattı. Malum hiçbir yarışmayı kaçırmayan biri olarak ben de hemen bir video yapıverdim bu yarışma için. Sizlerle de paylaşayım dedim. Ayın 20'sinde ameliyat olup 2-3 gün yattığım için ve pc başına geçemediğim için pek harika bir düzenleme - edit yapamadım ama olduğu kadar birşeyler hazırlamaya çalıştım. İyi seyirler

video editlemek için ve video üzerine eklediğin yazı efektleri için kullandığın programın adı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: JaSoN_

quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Gene yakın zamanda NTTgame Bir boss event yaptı ve bu eventte çekilen videolar ile de bir yarışma başlattı. Malum hiçbir yarışmayı kaçırmayan biri olarak ben de hemen bir video yapıverdim bu yarışma için. Sizlerle de paylaşayım dedim. Ayın 20'sinde ameliyat olup 2-3 gün yattığım için ve pc başına geçemediğim için pek harika bir düzenleme - edit yapamadım ama olduğu kadar birşeyler hazırlamaya çalıştım. İyi seyirler

video editlemek için ve video üzerine eklediğin yazı efektleri için kullandığın programın adı nedir?

Sony Vegas Pro 12.0 (64-bit)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.