Şimdi Ara

Bir başka Vatan Bilgisayar sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    netten alırsan sana açılmış ürün yollama riskine giremez orada herşeyi belli ;)
    şikayeti alma riskine giremez o yüzden netten almalısınız bence
  • Şikayet edin bir akıllansınlar kullanılmış bozuk ürünü sattıkları için. Kaldı ki artık benim vicdanım sızlıyor sorun yaşadığım ürünü geri vermekten. Başkasına kakalayacaklarını bildiğim için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • exptouch kullanıcısına yanıt
    Hocam farketmezki nettende mağazadanda alsam her türlü 1 hafta içinde veririzde vatan nettende alımlarda yapıodu açılmış mal olayını şimdi yapmıolarsa öptüm gözlerinden.d

• quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Hocam farketmezki nettende mağazadanda alsam her türlü 1 hafta içinde veririzde vatan nettende alımlarda yapıodu açılmış mal olayını şimdi yapmıolarsa öptüm gözlerinden.d

hocam bende diyorum ki alırken bu dediklerime dikkat etmek lazım :))
  • exptouch kullanıcısına yanıt
    Hocam burası TÜRKiYE burda herşey olur benim genel görüşüm bu:D

• quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Hocam burası TÜRKiYE burda herşey olur benim genel görüşüm bu:D

Dediğiniz gibi herşey olur insanoğlu yapar :D
  • aslında bizde de hata var.inventus ve eksen gibi firmalar dururken sırf stokları fazla diye vatandan ürün tavsiyeleri veriyoruz.
  • ne şartta olursa olsun VATAN BİLGİSAYAR internet sitesi üzerinden alışveriş yapmayın uzun yıllar alışveriş yapmışlığım var ama son 2 yıldır birşey almamıştım. birkaç pahalı bilgisayar parçası siparişi verdim ama paranın üstüne yattılar, siparişler görünmüyor, telefonları açan yok. bu şirket sanırım gidici, tamamen batabilir.
  • Vatan Sahtekar Zaten. Oradan Sipariş Vermeyin. Ürünleri Hasarlı Veya Bozuk cıkabiliyor...

[ HIRSIZZZZ !!! VATAN COMPUTER !!! ]

• tertero T kullanıcısına yanıt
    Şirketin gidici olduğunu sanmıyorum fakat mağdurlar çok fazla...

Çizgi Elektroniğe şimdiye dek güvenmedim, güveneceğimi de sanmıyorum. Amd sistemimin içine ettiler. Ürün kodunu karıştırıyor olabilirler; Vatana çizgiden çok güvendiğim kesin.

Nova Bilgisayardan topladım kendi bilgisayarımı bi 300 lira farketti vatanla ama sağolsun oradaki çalışanlar 1e1 yardımcı oldular Vatanda böyle bir şey söz konusu dahil değil.
  • Benimde monitörüm daha önce servise uğramış güya sıfır diye aldık.
  • bu bilinen bişi zaten vatandan eğer şansınız varsa sıfır ürün alabilirsiniz
  • Benim vatandan aldiklarimda hic bi sikinti olmadi fakat buradaki insanlar bosuna sikayet etmiyo ya,bu yuzden artik vatani birakip baska yerlere yonelirim,inventus en guclu rakip su an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firmalar belli istabul için inventus ve eksen,ankara için nova ve sebil bilgisayar
  • KyLeGs kullanıcısına yanıt
    Mümkünse seri numarası paylaşır mısınız? İnanmamak değil; ama sizinki bu zamana kadarki en ciddi itham oldu. Vatan kullanılan veya iade edilen malları satıyor denmesi başka; servise giden ürünü satması başka. Bu sebeple ben seri numarası veya seri numarası içeren görüntü beklemekteyim.
  • Bir gün (2007) bilmeyerekten iflas bayrağını çekmek üzere olan (ankara) mavi bilgisayar'dan his iceq3 3870 ekran kartı aldım, kart direkt arızalıydı kutu üstünde jelatin yok

kartonu da çizik doluydu, kutu üzerinde yazan aksesuarları da eksikti...

Kartı alıp kasaya taktım, power molex'i de taktım fakat ekran gelmedi, beynimden vurulmuşa döndüm. İade etmek için o kadar çok uğraştım ki, artık karta iade yaptıklarında

taksit çekilmeye başlamıştı bile, anlayacağınız, zamanımdan ömrümden yemişlerdi. Bayram günü millet tatile gittiğinde ben sabahtan kadıköy'e kartı test ettirmeye gitmiştim.

En sonunda para iadesini alınca vatan bostancı'ya gittim bir tane iceq3 3870 seçmiştim ne de güzeldi meret.
  • Öncelikle geç yazdığım için kusura bakmayın.
    Sabah mesajımı yazdıktan sonra ilk işim Topkapı Vatan'ın yolunu tutmak oldu. İlk önce satış reyonuna uğradım. Şefle görüşemk istiyorum dedim ve durumu anlattım. Sistemden kontrol edip, şaşırarak "evet böyle bir durum olmuş. Stok karışıklığı olmuş olabilir" gibi mazeretler sundu. Sonuç olarak para iademi alıyim dedim. Benim yetkim sadece hediye kuponu vermek olur diyince, müşteri hizmetlerinin yolunu tuttum. Oradaki arkadaşın arka tarafta dakikalarca süren telefon trafiğinden sonra özür dilenerek para iadem yapıldı (Gerçi daha yapılmadı, hesabıma geçmesini bekliyeceğim). Sabah ki sinirimle sahtekarlık dedim ama hiçbirşeyden %100 emin olamıyacağım için şu anki sakinliğimden sonra "sorun" olarak adlandırmayı tercih ediyorum. Artık günahları onların boynuna.
    @Feanor Tasartir
    DG1402017243 Buyrun seri numarası kontrolünü yapabilirsiniz çizgi'nin sitesinden.
    Güncelleme:
    Mesajı yazdıktan sonra kontrol ettim. Benim şikayetim olarak yenilenmiş servis notu. Önceki servis ekranı değişmiş. Başka nasıl bir ispat yapabilirim bilmiyorum. 1000TL'lik para iadesi makbuzu da olabilir :) Vatan'ın durup dururken bu meblada bir iade yapması imkansız :) Yada çizgi'yi arayarak bu seri numarasıyla sorgulatabilirsiniz.

Bundan sonra oradan alış veriş yapılacaksa seri numarasını sistemlerinden kontrol ettirin bence satın almadan önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyLeGs -- 6 Ağustos 2014; 3:54:20 >

• Gun gecmiyor ki bir Vatan konusu acilmasin

• Bende 1 hafta kadar sonra sistem toplayacağım böyle şeyleri gördükçe vatandan soğuyorum

• Ya benim anlamadigim tamam vatan bilgisayar sorunlu bir yer madem hayla gidipde ordan alisveris yapiyorsunuz anlamiyorum gitdi oyle tas gibi her derdine derman bulan siteler var ordan yapsaniza alisverisinizi

Indevus ve hepsiburadan yaptiginiz alisverislerde hic bir sorun yasamazsiniz ve yasayamayacaginizi bile bile gidip vatan bilgisayardan alisveris yapiyorsunuz

Siz çile cekmeye alismissiniz dogru yoldasiniz devam ediniz

Bu soylediklerim sadece bu arkadas icin gecerli degil hepiniz icin gecerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD HASTASI 044 -- 6 Ağustos 2014; 4:09:17 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.