Allah herkese hakettıgını verıyor emın olun bunlar bızım basımıza nıye gelıyor dıye sorgulamayta gerek yok hersey acık vew net.Allah ıslah etsin
Zama zam, zamına da zaaamm! ooohhhhh! Zamcık zamcık ohh ohh, Senin de zamına korum! ohh ohhhhhhh!
ya tasarruflu kullanın arabayı edin şikayet etmeyin...Aracınızı 1100-hadi olmadı 1200 devir civarında kullanın. fazla devir yaptırmayın..
Motor yatak sarsın... Sanayidekiler bayram etsin.
Zaten benzine zam geldikçe artan unsurlar:
1. TASARRUF VAAD EDENLER Aracının daha az yakması için herkes havada takla atmaya hazır 2. LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPANLAR Motor uygunsa, bütçe uygunsa, sistem uygunsa, zaman uygunsa neden olmasın? 3. KAÇAK BENZİN GETİRENLER Kaçak sigara, kaçak kadın, kaçak benzin, kaçak elektrik, kaçak su, hayatımız kaçak 4. DİZEL ARAÇ SATANLAR 1 litre dizelle 20-25 km gitmek mümkün, demek gelecek dizelde, benzinin pabucu damda! 5. MOTOR TAMİR EDENLER Düşük devir motora fazla yüklenmek, arıza yaptırmak, yatak sarmasını sağlamak demek
Ben yakın zamanda 1. maddenin bir patlama etkisi ile artacağınmı sanıyorum. Neden insanlarımız böyle şeylere inanıyor? Eğitim şart!
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Wittmann
ya tasarruflu kullanın arabayı edin şikayet etmeyin...Aracınızı 1100-hadi olmadı 1200 devir civarında kullanın. fazla devir yaptırmayın..
Amerika'da vergi kaçırmak en büyük ceza.Senelerce hapis cezası.Bizde de devletin malı deniz yemeyen domuz...e bunun acısınıda devlet baba KDV ÖTV diye halkına ödetiyor.
2011 de mazotun litre fiyatı benzinin litre fiyatını önce yakalayıp sonra da geçerse kimse şaşırmasın.Yani tez zamanda 4 liraya mazot alıyor olabiliriz.Dolar 1.56 oldu petrolün varil fiyatı son bir ayda % 9 arttı ,kırsal motorin kalkıyor seve seve eurodiesel alacak herkez.Düşününce neden olmasın demeden edemiyor insan.
Arabasi olmayan , elektrigi kacak kullanan, komuru bedavaya alan , cocuk basina yardim alan, doktoru hastaneyi bedavaya kullanan ama bunlarla yetinmeyen tabelalara iki dilde yazi yazan, devletin polisini taslayan, kapkacin hirsiziligin mafyanin kralini yapan, sozde hep ezilen hep somurulen , gidip sonuna kadar EVET diyen malum zumreye koymaz bunlar....
Sadece sizin beni gibi namusuyla para kazanip , durustce vergisini veren kazlara koyar bu...Bir gun bu kazlarin nesli tukenecek bakalim o zaman kime sokacaklar bu kaziklari
Ne halt edeceğiz bilemiyorum...
İşe toplu taşıma ile geleyim diyorum, asgari 2 vasıta ve 1 - 1,5 saat... haftasonu çıkmayayım diyorum, sadece bir gün bir kaç saat... Sabah 8, akşam 7 dörtlüleri yakıyorum, nafile...
Sıyırmak üzereyim.
yazık..cok yazık..
quote:
Orijinalden alıntı: D-Assault
Arabasi olmayan , elektrigi kacak kullanan, komuru bedavaya alan , cocuk basina yardim alan, doktoru hastaneyi bedavaya kullanan ama bunlarla yetinmeyen tabelalara iki dilde yazi yazan, devletin polisini taslayan, kapkacin hirsiziligin mafyanin kralini yapan, sozde hep ezilen hep somurulen , gidip sonuna kadar EVET diyen malum zumreye koymaz bunlar....
Sadece sizin beni gibi namusuyla para kazanip , durustce vergisini veren kazlara koyar bu...Bir gun bu kazlarin nesli tukenecek bakalim o zaman kime sokacaklar bu kaziklari
ben hep 5liralık alıyorum farketmez
30 yıl önce videodan bir film izlemiştim, Gülşen Bubikoğlu ve cazgır annesi milleti dolandırıyorlar, sonra seyahat gemisi ile geziye çıkıyorlardı. Bülent Kayabaş da bir kumarbaz ve kabadayıyı oynuyordu. Adamın karşısına hile yapan iki kişi getiriyorlar.
Tam olarak değil ama herhalde şöyle bir diyalog geçti aralarında
- Ne yaptı bu? - Hile yaptı abi - Hangi eli ile? - Sol eliyle! - Kesin...
- Peki bu ne yaptı... - Zar tuttu abi - Kazık sokun - Kuru mu abi? - Kuru...
(adam bir süre sonra arka odadan bağırıyordu "yağlayın, yağlayın...!!!" diye.
İşte biz de şimdi bu duruma çok yaklaştık, adamlar kazığı yavaş yavaş, yağlaya yağlaya soktular, BENZİN 4 TL ve kazığın sonu yok!!!
YETMEZ AMA EVET
Nu YETMEZ AMA EVET in manası ney? anlayamadım az geldı bıraz daha iteleyin mı demek ıstenıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: hard_hacker
Nu YETMEZ AMA EVET in manası ney? anlayamadım az geldı bıraz daha iteleyin mı demek ıstenıyor?
zevk meselesi, hoşuna gidenler var demek ki
@ Taner Göde
abi sakin ol, çoluğun çocuğun var yapma lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: suicide
quote:
Orijinalden alıntı: hard_hacker
zevk meselesi, hoşuna gidenler var demek ki
mauahahaha süpermiş
kriz zamanı otomotivde neden vergi indirimi yaptıklarını şimdi daha iyi anlıyorum. ne kadar çok araç satılırsa sonrasında benzinden o kadar çok vergi geliri elde edeceğim.