Şimdi Ara

Bir benzin zammı daha - 6 krş..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BP sitesinden teyit ettim..

İstanbul Sarıyer fiyatı 95 oktan 6 kuruş zamlanmış.. 3,88 TL

http://www.bppompafiyatlari.com/Default.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazardousmen -- 27 Aralık 2010; 20:05:29 >

• Derler !
  • İnşallah doğrudur...
  • Bari Full'den alın. Dün aldım mazotu 3.11 mi neydi. Yüzde 7 indirimli veriyorlar.
    Durmak yok yola devam. Bu aziz millete 5 lira da koymaz, hedef 10 lira!
  • 4 lirayı görmeden mutlu olmam...
    hep sanki bir şeyler eksik kalıyor...
  • klasik tepki topicleri facebook grupları açılır konuşulur.biraz parlar gürler millet,sonra usul usul deposunu doldurur işine gücüne bakar...

bu konuda hükümeti suçlamıyorum çünkü farklı bir hükümetde gelse değişen birşey olacağını sanmıyorum.söz konusu olan bu düzenin sonlandırılması...

tabii halkımız bunu ne derece başarır şüphelerim yoğun.malesef....
  • opette yansıamış

http://www.opet.com.tr/tr/PompaFiyatlariGuncel.aspx?cat=4&id=33

3,82 95 oktan
    3,85 95+
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tepki geldikçe artıyor

4 olsa da kafamız rahatlasa en azından. Böyle kuruş hesabıyla olmuyor.
  • keşke birdenbire 6tl falan olsa. belki o zaman reel bir tepki olur da belli bir seviyelere düşer benzin. gerçi 6 tl olduktan sonra düşeceği yer 5 tl olur, ona da herkes razı olur. ha ben çok mu tepkimi gösteriyorum? hayır. ama organize eden yok, beni yönlendiren yok. ha ben yönlendirsem insanları? o da zor ve imkansız geliyor.
  • quote:

keşke birdenbire 6tl falan olsa. belki o zaman reel bir tepki olur da belli bir seviyelere düşer benzin. gerçi 6 tl olduktan sonra düşeceği yer 5 tl olur, ona da herkes razı olur. ha ben çok mu tepkimi gösteriyorum? hayır. ama organize eden yok, beni yönlendiren yok. ha ben yönlendirsem insanları? o da zor ve imkansız geliyor.

Dayanma sınırını TL cinsinden oldukça merak ediyorum..

Elbet bir sınırı vardır heralde.. 4 liraya kadar sağlam geldiğine göre sınır 4 değilmiş.. 5i de sessiz sedasız geçebilme potansiyeline sahip bence..
  • Bu ne ya giren çıkan belli değil iyicene maymun ettiler insanı sadece gülebiliyorum
  • 3.82'den 30 liralık almıştım.. 45 kuruş kardayım..
  • Bari 4 TL olsun da 45x4=180 TL ye depoyu dolduralım.Bi de benim depo küçük 50-60 lt olanlar napcak ben onu bilmiyorum.En yakın zaman da Accent'i satıp Temiz ir Hyundai ATOS alıp binmem gerekiyoo.1100 cc+ LPG ne gider o araç be !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exitus112 -- 27 Aralık 2010; 20:52:25 >

• Ben hep 20YTL'lik alıyorum,benim için farketmez
  • Hadi yine iyisiniz, bakanlar kurulu toplanıp benzin fiyatlarına el atmasaydı 15 gündür bu fiyattan benzin alıyor olacaktınız.
  • Betin benzin solmuş dediler; bana benzin demeyin dedim.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder46 -- 27 Aralık 2010; 21:07:52 >
  • OPEC petrol üretimini arttırmayacağını duyurdu.Varil fiyatı 90 doları geçti,daha da geçecek.Hükümetimize duyurulur.
  • Artık şikâyet etmemeye karar verdim... ZEVK ALMAYA KARAR VERDİM...!!! ZEVK ALIYORUM her ZAM, her ARTIŞ ve her FİYAT ayarlamasından. Devlet diyor ki, en son 31.12.2009'da ÖTV'yi arrtırdık, gerisini akaryakıt şirketleri yaptı. Doğru ya, HIRSIZ kadar GÖZCÜ de suçlu. Sen ÇAL ben SUSTURURUM diyorlar ve öyle de oluyor.

Bence siz de artık bir yolunu bulup ZEVK ALIN. Protesto ettikçe daha fazla zam. Güya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ile Maliye Bakanı "ACİL TOPLANMIŞLAR"... Herhalde ETLİ PİDE yemek için toplanmışlar.

Eğer bu forumda CEZA alırsam ben Taner Göde olarak bu şüphesiz BENZİM ZAMMI odaklı konulu merkezli olacaktır... ŞÜP-HE-SİZ...!!!
  • iyiki lpg var 280 tl ye depo mu dolar?
  • 3-5 kuruşluk zamcık yapınca halkın büyük kesiminin zamdan haberi bile olmuyor hiç farkında olmadan depolarını dolduruyorlar ve kredi kartından çektiriyorlar cepten o anda para çıkmadığı için hiç birşeyden habersiz koyun gibi binip geziyorlar.Ve sonrasında da ben hep 50 liralık alıyorum 100 liralık alıyorum gibi komik şeyler söylüyorlar.Şaka gibi bu ülkede yaşayan insanlar.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.