Şimdi Ara

Bir benzin zammı daha - 6 krş.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reklamlarda da lüks araçları içinde pompaya yanaşan manken kılıklı bayanları gösterip pompacıya rujlu dudaklarının arasından "yüz lüralük lütven" ricasında bulunup kredi kartlarını işaret ve orta parmakları arasında uzatırken sanki 100 TL = 100 KURUŞMUŞ gibi bir eda takınıyorlar ya, ifritlik bir durum. Arkadaşlar, 100 TL bence halen ÇOK PARA...

Asgari ücretin bile 2 depo benzin ettiği ülkemizde 100 TL çerez parasıymış gibi, 100 TL hiçbirşeymiş gibi, 100 TL bir işçinin standart SAAT ÜCRETİYMİŞ gibi bir hava yaratmalarından rahatsız oluyorum. 100 TL ÇOK PARA!!! Çok ciddiyim ki 100 TL yakıt almadan önce bir 5 dakika düşünmem gerekiyor. Kahkahalar atarak 100 TL'lik benzin alan kaç kişi var aramızda, böyle benzin alan kaç kişi olabilir ki. UMURSAMAYAN olacaktır, bu çan eğrisinin sağ tarafının bir sonucu ama 100 TL'yi DEGRADE ve DEJENERE etmeleri ve PEÇETE PARASINA çevirmeleri... olacak gibi değil!

• zamınıza 3-5 de ben koymak istiyorum
  • fayton alacam sonunda
  • Benzinli aracımı satışa çıkarıyorum yılbaşından sonra, sene başında forumda yeni ötv bindirimini protesto etmeye başladıgımızda bu yılı zorunlu olmadıkca araç kullanmadan bitiricem demiştim kendi kendime, şirkette zorunlu olarak araç kullanmam gerekiyor, geçen yıla kadar kendi aracımla ortalama yıllık 25 bin kilometre yol yapardım bugün hesap yaptım 1 ocaktan beri 6560 kilometre yapmışım, açık havalarda işe bisikletimle gidip gelmeye çalıştım, ofiste kılık kıyafet sorun olmasa yağmur çamurda da devam edecektim.
    Komik olansa aslında çok sosyal olamadıgım için otomobil kullanmayı hobi olarak ele alsam belki akaryakıt zamları bu denli zoruma gitmeyecek ama gözüme batıyor işte bilinen en pahalı benzini kullanıyor olmak.
    Bu ülkeye elektrikli araçlar da gelse tamamen güneş enerjisi ile çalışan çevreyi kirletmeyen araçlar da gelse akaryakıttan vergi alamasalar bu sefer otomobile ekstra ekstra vergiler bindirir devlet yollarını ücretlendirir bir şekilde yine bedelini çıkarırlar. Devletin başka bir gelir kapısı kalmadı çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: HuKe

fayton alacam sonunda

sana şukadar söliyim benzinden kurtulmak için lpgli araç al lpg ye zam gelir.
    elektirikli al elektirige zam gelir.
    suyla çalışan al suya zam gelir.
    eşekle işe gidip gelmek iste samana zam gelir.
    havayla çalışan araba yap hava vergisi alınır.

olmaz deme olur.hemde çok güzel olur gururla alırlar.

vergimi veriyorum ülkemi seviyorum.
    önce alışveriş sonra fiş.
    yurt parasını yatırdınmı?
    biz bunlarla büyüdük büyümeyede devam ediyoruz bakalım allah sonumuzu hayreylesin dedikleri gibi bende artık zam duyunca bağışıklık yaptı wuhahaha uhaha gülüyorum artık:D

• Memleketemin mühendislerine seslenmek istiyorum. Lütfen OSURUK GAZI ile çalışan araba yapın. En azından evlet totomuza vergi levhası asana kadar beleşten bineriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Artık şikâyet etmemeye karar verdim... ZEVK ALMAYA KARAR VERDİM...!!! ZEVK ALIYORUM her ZAM, her ARTIŞ ve her FİYAT ayarlamasından. Devlet diyor ki, en son 31.12.2009'da ÖTV'yi arrtırdık, gerisini akaryakıt şirketleri yaptı. Doğru ya, HIRSIZ kadar GÖZCÜ de suçlu. Sen ÇAL ben SUSTURURUM diyorlar ve öyle de oluyor.

Bence siz de artık bir yolunu bulup ZEVK ALIN. Protesto ettikçe daha fazla zam. Güya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ile Maliye Bakanı "ACİL TOPLANMIŞLAR"... Herhalde ETLİ PİDE yemek için toplanmışlar.

Eğer bu forumda CEZA alırsam ben Taner Göde olarak bu şüphesiz BENZİM ZAMMI odaklı konulu merkezli olacaktır... ŞÜP-HE-SİZ...!!!

son birkaç aydır bende ZEVK alma modundayım,benimkisi meslegin içine edilmesine engel olamamakla başladı,baktım ZEVKLİ,genele yaydım

• quote:

OPEC petrol üretimini arttırmayacağını duyurdu.Varil fiyatı 90 doları geçti,daha da geçecek.Hükümetimize duyurulur.

Bakın, bu başlığa yazan okuyanların hemen hepsi şunun bilincinde değildir, o da şudur: OPEC dünya petrol üretimini artıramaz.. OPEC karteline dahil olan bir Irak kalmıştır petrol üretimini artırma şansı olabilen, geri kalan bütün üyelerin petrol üretimi zangır zangır düşmektedir..

Hoş, enerji bakanının da konuya vakıf olduğunu zannetmiyorum ama vaziyet budur..

Yoksa OPEC'e şöyle denirdi..

'' Bre deyyus, sen kafayı mı yedin üretimi artırmıyorsun, fiyat 100 doları geçicek... ''

Olmayınca petrol ne yapsın OPEC?

Bu da acı bir dünya gerçeği işte..

Üstüne bae şeyhi açıklama yapmış 100 doları geçicek yakında diye..

• kayıt dışı ekonominin olduğu yerde
    daha fazla vergi toplanması
    neyin ifadesidir
    cevabı çok basit "dolaylı verginin" arttığının

akp 2002 seçim vaatleri google'dan araştırıldığında
    "kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınması" olduğu görülecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuKe -- 27 Aralık 2010; 23:30:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

4 lirayı görmeden mutlu olmam...
    hep sanki bir şeyler eksik kalıyor...

Hedeflerinizi o kadar düşük tutmayın bence. Daha yükseği hedefleyin 5 lira nasıl
  • yetmez ama yinede EVET
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Memleketemin mühendislerine seslenmek istiyorum. Lütfen OSURUK GAZI ile çalışan araba yapın. En azından evlet totomuza vergi levhası asana kadar beleşten bineriz.

Onu uretmek sıkıntılı depolaması fılan. Gel beraber ugrasıp sıdıkle calısanı uretelım o daha mantıklı. Hem levha fılan asacakları zaman acar buyrun asın derız
  • bu benzin konusu daha büyük bir sıkıntının sonucu , konuya yerel bakmayın 3 sene sonra 8 liraya 5 sene sonra 10 liraya benzin alıp 10 seneden sonrada arabaya binemeyeceksiniz kendinizi hazırlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Memleketemin mühendislerine seslenmek istiyorum. Lütfen OSURUK GAZI ile çalışan araba yapın. En azından evlet totomuza vergi levhası asana kadar beleşten bineriz.

Onu uretmek sıkıntılı depolaması fılan. Gel beraber ugrasıp sıdıkle calısanı uretelım o daha mantıklı. Hem levha fılan asacakları zaman acar buyrun asın derız

Güzel düşünce. İnci jargonu olacak ama hakikatten "sesli güldüm"

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

zamınıza 3-5 de ben koymak istiyorum

+++10000
  • artık diyecek birşey kalmadı ne bütçe açığıymış bir kapanmadı.....
  • Zammı DEVLET - HÜKÜMET değil, Zammı Akaryakıt Şirketleri yapıyormuş...

Zam
    OOHH...!

ZAM ZAM

OOOH OOOHHH ... !!! DAHA ÇOK ... !!!

Zam geldi, % 0,69 zam geldi, % 6,9 zam geldi, % 69 zam geldi, % 690 zam geldi
    OOH OOOHH ... ! DEVAM ET, SAKIN DURMA ... !
    DAHA ÇOK ZAM, N'OOOLUR!

ZAM ZAM ZAM ... ! DAHA ÇOK ZAM GELSİN ... !

OOOOOOOOHHHHHHHHH ..... !!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Zammı DEVLET - HÜKÜMET değil, Zammı Akaryakıt Şirketleri yapıyormuş...

Zam
    OOHH...!

ZAM ZAM

OOOH OOOHHH ... !!! DAHA ÇOK ... !!!

Zam geldi, % 0,69 zam geldi, % 6,9 zam geldi, % 69 zam geldi, % 690 zam geldi
    OOH OOOHH ... ! DEVAM ET, SAKIN DURMA ... !
    DAHA ÇOK ZAM, N'OOOLUR!

ZAM ZAM ZAM ... ! DAHA ÇOK ZAM GELSİN ... !

OOOOOOOOHHHHHHHHH ..... !!!!

• abo ne diyeceğimi bilemiyorum keşke almasaydım arabayı , böle ayrıcalıklı bir milletin evladı olduğum içinde cok mutluyum , kurbanda kuzular bile direniyor ama bizim millet koyunda öte malesef. seçimlerde yakın bakalım sonuç ne olcak .mecliste sandaliyesi olan hiçbirine oy vermemek lazım .
  • Yetmez ama EVEt!!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.