Şimdi Ara

Bir bilgisayarda iki antivirüs programı olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
18.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar ben asıl konuya geliyim :P Ben bunu yasıyorum suan ; Bilgisayarımda Kaspersky yüklüydü fakat ben bide eset nod32 yükledim bu sefer pc kafayı yedi her açmaya çalıştıgım seye ...Geçerli bir win32 uygulaması değil,. die bir hata veriyor bilen lütfen yardım etsin pm de atabilrsiniz formattan baska bi yolu varsa lütfen ama ltfen yazın :(
  • Arkadaslar ben asıl konuya geliyim :P Ben bunu yasıyorum suan ; Bilgisayarımda Kaspersky yüklüydü fakat ben bide eset nod32 yükledim bu sefer pc kafayı yedi her açmaya çalıştıgım seye ...Geçerli bir win32 uygulaması değil,. die bir hata veriyor bilen lütfen yardım etsin pm de atabilrsiniz formattan baska bi yolu varsa lütfen ama ltfen yazın :(
  • güvenli kip'te birini kaldırıver gitsin
  • Birincisin aktif ikincisini pasif kurabilirsen sorun çıkmaz.Ben de Kis 2013 aktif Avira pasif.
  • Güvenli kipte derken anlayamadım ? Arkadaslar birde şöyle bir çözüm deneyim dedim format cdsi aldım benm pc win7 ama ben xp aldım taktım Önyükleme için bir tusa basın dedi bastım .Kur devam edemiyor die bir hata verdi nie böle bir hata verir nasıl yüklemeliyim Şimdiden tşkrler
  • bilgisayar konusunda bu kadar acemi olduğunu bilmiyordum
  • Ben 3 tane kullanıyom :)
  • olur ama kasar
  • bi ipte iki cambaz oynamaz derler
  • cloud özellikli virüs programları kulllanın aynı anda bir şey olmaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.