Şimdi Ara

Bir bilgisayarda iki antivirüs programı olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
18.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 Antivirüs programı aynı anda pcde olursa sorun olurmu acaba cevap verebilecek bir arkadaş varmı ben pek anlamıyorumda.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Aktif halde 2 antivirüs programının kullanılması pek tavsiye edilmez.Sistem kararlılığını bozar veya çakışma yaşama ihtimali var.Birini tarama amaçlı,diğerini ise aktif kullanım için kurun.
  • 2 antivirüs bir arada kullanamazsın ama 1 antivirüs ,1 anti spyware ve 1 güvenlik duvarı kurabilirsin.

Ayrıca BrooklynZU arkadaşın dediği güzel bi çözüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman1994 -- 12 Eylül 2008; 16:56:13 >
  • konu açmadan önce arama yapsanız
  • dosttum kurarasan o pc kafayı yer sen 2 tane antivirüs kullanınca çifte korumamı olacağını düşünüyorsun? hayır, biri diğeri virüs olaral algılar sistem kilitlenir ayrıca hackler antivirüs yazılımlarında her zaman 1 adım önde tavsiyem normal bir kullanıcı isen deep freeze yok ben internetten alışevriş yaparım şirket bilmem bilgilerim var vs ise kaspersky internet security 7.0 kur
  • İki virüs programı sistemin üst seviye değilse sistemi kasacağı gibi sistem kararsızlığı oluşturur. Sadece bir tane virüs programı yeter. Gerisi sisteme ek yük bindirir.
  • ÇALIŞTIRABİLİRSİN ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ BOŞUNA KASMA YAŞARSIN HEMDE AŞIRI DERECEDE
    BU KASMA SONUCU EXTRADAN FAZLA Bİ GÜVENLİKTE SAĞLAYAMASSIN

EĞER BEN İLLA KURACAM DERSEN BİRBİRİNE UYUM SAĞLAYABİLEN 2 PROGRAM BULMALISIN BUDA BİRAZ ZOR UYUMSUZ OLURSA 2 PROGRAM BİRBİRİNİ
    VİRÜS OLARAK ALGILAR VE BİRBİRLERİNİ KALDIRTMAK İÇİN KAFANIN ETİNİ YER
    SEN EN İYİSİ ARKADAŞIN BİRİDE SÖLEMİŞ EXTRA GÜVENLİK İSTERSEN BİR ANTİVİRÜS+BİRDE SPYWARE KURMANI TAVSİYE EDERİM
    ÇOK KONUŞTUM UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR KOLAY GELSİN SAYGILAR...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 antivirüs kullanırsan bilgisayarda sorunlar olabilir...çakışırlar, kavga ederler filan
    sen en iyisi 3 tane birden kullan.. misss
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

2 antivirüs kullanırsan bilgisayarda sorunlar olabilir...çakışırlar, kavga ederler filan

Bu da bi yaklaşım tabi, çok güldüm
  • quote:

2 antivirüs kullanırsan bilgisayarda sorunlar olabilir...çakışırlar, kavga ederler filan

Biri hakem olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_ari

quote:

Biri hakem olur

yan hakemi de unutmayın önerim bitdefender.

biraz daha gayret edersek ilk onbir bile çıkarırız be 11 tane antivirüs kur sisteme.

sonuçlarını bizle paylaş (internete girebilirsen )

• Bizde bir laf vardir, bir ipte iki cambaz oynamaz diye. :) Bakiniz bu lafi eden kisi ne kadar da ongorulu imis :)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biglol

2 Antivirüs programı aynı anda pcde olursa sorun olurmu acaba cevap verebilecek bir arkadaş varmı ben pek anlamıyorumda.

bir elin nesi var, iki elin sesi var demişler arkadaşım...
    daha güvende olursun, daha iyi olur, kullan tabi
  • free yazılım kullanımında değil bir el, beş el bile faydalı olacaktır. düşündüm de kadro 16 kişilik değil mi. 16 adet kurup antivirüsü sisteme kurup, internette gezinen biri olarak guiness rekorlar kitabına başvuru yapsak, kabul ederler mi acaba

ince eleyip sıkı doku, bir tane kur. iki tane ile uğraşılmaz. onar birbiriyle uğraşırlarken sen de ikisi ile birden uğraşmak zorunda kalırsın. bir de 16 tane kurulsa
  • tavsiye etmem
  • Aktif olarak tavsiye edilmez ama biri pasif olur.Bende Bitdefender Free v10 var fazladan.Bişey olduğu yok.
  • 2 AYRI VİRUS PROGRAMINI ANCAK 2 AYRI KULLANICI ACARSAN KULLANABILIRSIN AMA COKTA II BIR SONUC ALAMAZSIN PC YAWASLAR VE VERIMLILIK AZALIR
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman1994

2 antivirüs bir arada kullanamazsın ama 1 antivirüs ,1 anti spyware ve 1 güvenlik duvarı kurabilirsin.

ben böyle yapıyorum 2 antivirüs olunca çok feci çakışıyor
  • 2 antivirüs olunca biri güncellendiğinde diğeri o güncelenen dosyaları virüs kabul ediyor.Metacafe ve avastta öyle oldu mesela
  • Arkadaslar ben asıl konuya geliyim :P Ben bunu yasıyorum suan ; Bilgisayarımda Kaspersky yüklüydü fakat ben bide eset nod32 yükledim bu sefer pc kafayı yedi her açmaya çalıştıgım seye ...Geçerli bir win32 uygulaması değil,. die bir hata veriyor bilen lütfen yardım etsin pm de atabilrsiniz formattan baska bi yolu varsa lütfen ama ltfen yazın :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.