call of duty call of duty uo mohaa mohaa breakthrough mohaa sperhead warcraft red alert2 domm3 diablo2 nfs undergraund2
cod serisi gta serisi fifa 2005 nba 2005 NFSU2
PES4 Rome total war nba 2005 nfsu2 cm 03/04 punisher playboy the mansion GTA:SA max payne 2 mohaa call of duty
1 tane fazla oldu ama
1-css/hl2 2-cs 1.5 3-Rose Online 4-Warcraft 3 FT 5-Worms Arm. 6-Heroes 3 Plat. 7-Mu Online 8-Ricochet Xtreme 9-Herhangi bi action (Freedom Fighters) 10-Herhangi bi yarış (FlatOut)
-1 rose neden beyenildiğini halen anlamış deyilim ragnarok 1000 katı daha ii
quote:
Orjinalden alıntı: Fistan
1-css/hl2 2-cs 1.5 3-Rose Online 4-Warcraft 3 FT 5-Worms Arm. 6-Heroes 3 Plat. 7-Mu Online 8-Ricochet Xtreme 9-Herhangi bi action (Freedom Fighters) 10-Herhangi bi yarış (FlatOut)
sana iyi ragnorak oynamalar demekten başka yapabileceğim bişey yok, ben ve ragnoraktan gelen tüm takım olarak halimizden memnunuz biz...
Şuan Zaten Oficalda WoW oynuyorum ama ko dan farkı yok deseler biraz daha inandırıcı olurdu...
Bende offical da RO ve WoW oynadım ama bu, ROSE un bu oyunlardan daha kapsamlı bir oyun olduğu ve daha çok eylenerek oynadığım gerçeğini değiştirmiyor. Herneyse, kim nerede ne istiyorsa oynayabilir, benim seçimimde şu anda piyasadaki en iyi MMORPG olarak düşündüğüm ROSE oynamak üzerine...
1-GTA 2-FİFA 3-UNDERGRAUND 4-KNİGHT ONLİNE 5-WOW 6-RED ALERT 7-PES 8-COUNTER 9-RİSE OF NATİONS 10-BATTLE OF MİDLEWORD
1.World of Warcraft 2.Warcraft 3 3.Starcraft 4.Swat 4 5.Prince of Persia:Warrior Within 6.Star Wars Republic Commando 7.Kof 97 8.HOMM 3 9.Metal Gera Solid2 10.Silent Hill 3
1-Pes4 2-Nfs Underground 2 3-Red Alert 2 4-Rise of Nations:Thrones and Patriots 5-ChessMaster 10 6-Counter Strike:Source 7-Gta Vice City 8-The Sims 2 9-Enter The Matrix 10-Far Cry
WoW
Nfsu2
gta vice city
enter the matrix
nba live 2005
far cry
pes4
mu online
half life 2
UsaF
cs 1.5 ultima online san andreas pes 4 mafia underground 2 vice city half life 2 far cry age of empires 2
gta serisi splinter cell serisi reinbow six far cry max payne fifa need for speed global operations desert strom serisi mgs substance
1-fs 2004 Memleket Bedava Ucabilmek için 2-il2 Forgatten Battle Aep Alman Olup Şu Pır pır Spitfireleri Haklamak Cok zevkli ben doguştan pilotum 3-Combat Flight Simulator İngiliz Kanalında Ju88 İle batırdıgım destroyerlerin gemilerin haddi hesabı yok 4-Lock On bizim f4e ile f5elerin nasıl süründüğünü ama f16 ların cesur savaşlarını izlemek 5-Train Simulator Kücük babam bana tren alamadı ama ben pc de Nasıl kullanıldıgını ögreniyom 6-Silent Hunter 3 Deniz altılara bayılırım hemde dizel elektrik ise su altında 7 knot yapmak güzell 7-Need for Speed Underground 2 FAst to Ferious 8-Call Of Duty serisi en iii savaş oyunu 9-Enigma Rising Tilde Elimdeki tek savaş gemisi oyunu 10-Knight online Arada türklerle toplu katlima cıkalım
1- World Of Warcraft 2- GTA San Andreas 3- Quake3 4- Live For Speed (Need değil dikkatinizi çekerim) 5- Carom3D
postal 2 share the pain postal 2 apocalypse weekend nfs undergraund 2 gta san andreas swat 4 pool paradis return of the castle wolfencshtein monopoly batak king
1. Farcry 2. Doom 3 3. Hitman 2-3 4. PES4 5. Battlefield 1942+ekpaket 6. NBA 2005 7. Call of Duty+ek paket 8. MOHPA 9. Mafia 10. XIII
Far Cry Doom 3 Xlll Underground 2 Age of Mythology Rise of Nations MOH Half Life 2 Nitro Family Boiling point: Road The Hell Fostal 2