Şimdi Ara

Bir Bilişim Devi Daha İflas etti. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
6
Favori
28.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hizlial halen aktif, kapandığına dair bir belirti de yok. Alışveriş yapacağım ürün gelmez mi, son donemde sorun yaşayan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tablet reisin bedduası tuttu hızlıal battı ibret alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hizlial hala kampanya mailleri atıyor bana
    Sıklıkla kullandığım bir site kapanmasını istemem kartımdaki bütün puanları orada kullanıyorum :)

• sanalpazar da satıcıyımmhala ödemelerımı yapmadılar 1 haftadır.

• alıcının önerisi üzerine sahibinden'deki ilanı sanalpazara taşıyıp işlemi oradan yaptık, 2 haftadır paramı yatırmıyorlar gitti 900,00 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bices -- 11 Ocak 2016; 20:26:56 >
  • Ben cuma günü bir ürün alacaktım ancak bir soru
    sorayım diye mesaj attım, bugün dönüş yapıldı, ama 2,5 gün uzun bir süre bence sonuçta halen
    dönüş var.
    Şimdi soruyorum arkadaşlar sipariş vereyim mi hizlial'dan bilgi verebilir misiniz?

• Sanalpazar'dan açıklama geldi.http://www.sanalpazar.com/sp_bilgilendirme.php
  • Hızlıal'dan yüklü bişeyler alacağım, almayalım mı?
  • banka hesaplara bloke koydugu soyleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Badi Ekrem

Hızlıal'dan yüklü bişeyler alacağım, almayalım mı?

Bende cevap bekliyorum arkadaşlar?

• systemexp kullanıcısına yanıt
    Hocam ben MH aradım, işte mırın kırın ediyor, sorunların 2-3 gün içerisinde çözülmesini bekliyoruz, stokta bulunan ürünlere çıkış yapmaya çalışılıyor, ürünlere uzun teslim süreleri biçmemiz bu nedenden. Ancak gönderme garantisi isterseniz, gönderemediğimiz ürünler için muhakkak iade garantisi var dedi.
  • Teknoloji mağazalarında çalışan arkadaşlar varsa yanlış anlamasın ama her mağazada en azından işi a'dan z'ye bilen bir kişi bulunsa artık şu devirden sonra. Yani gidiyorum bir konu danışcam hiçbir fikirleri yok, bakıyorlar öyle yüzüme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 12 Ocak 2016; 17:01:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ödemem an itibariyle gerçekleşti alıcı ayın 6'sında ödemeyi onaylamıştı. Paralarını bekleyenlerin gözü aydın :)
  • usta satış tutarın ne kadardı beni listeye almamışlar 2000 lira bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordyyy

usta satış tutarın ne kadardı beni listeye almamışlar 2000 lira bekliyoruz

80 ve 200tl vardı ikisi de yatmış.
  • Sanalpazar tek olarak geliştirilse çok iyi işler yapar komisyon düşük indirimli kargo ücreti

• düşük paraları ödemişler biz hala beklemedeyiz :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Teknoloji mağazalarında çalışan arkadaşlar varsa yanlış anlamasın ama her mağazada en azından işi a'dan z'ye bilen bir kişi bulunsa artık şu devirden sonra. Yani gidiyorum bir konu danışcam hiçbir fikirleri yok, bakıyorlar öyle yüzüme.

Düşük ücret düşük bilgi

• Alış veriş yapmayı düşünen arkadaşlar alışveriş yapsın. Ürün elinize ulaşırsa zaten sorun yok, ulaşmaz ise kredi kartı ile ödeme yaptığınız için banka ile görüşerek işlemi iptal ettirebilirsiniz. Zamandan başka hiç bir kaybınız olmaz.
  • Sanalpazar; "Bu dönemde yapılan satışlardan komisyon alınmayacak" dese de, benim satışımdan komisyon kesmişler...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.