Şimdi Ara

Bir Bilişim Devi Daha İflas etti. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
6
Favori
28.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hizlial iyiydi sanalpazari bende sevmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İflas miflas yok ne iflası ulan iflas ettirdiniz koskoca bilişim devini

• quote:

Orijinalden alıntı: Whole Lotta Rosie

quote:

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

Orijinalden alıntı: Whole Lotta Rosie

Sadece Gold değil ki arkadaşlar, bahsettiğiniz cahil çalışanlar Bimeks'te de var, Teknosa'da da var, Vatan'da da var. Keşke bu firmanın batışı diğer firmalara göz dağı olsa, ama biliyorum ki olmayacak. O lakayıt çalışanlar, kendilerini lord sanan, bir şey arayan müşterinin yanına gitmek yerine ayağına çağıranlar diğer firmalarda yine işe girecekler biliyorum.

Mağaza girişinde 4-5 çalışanın toplanıp boş boş muhabbet etmediği, azıcık kendilerini geliştirmeye çalıştığı, samimi olduğu günleri görmek ne zaman mümkün olacak acaba...

Dostum sen nasıl bir muamele bekliyorsun ? Bir iki ürün alınca çalışanları satın aldığını mı sanıyorsun ?Sabah 10 akşam 10 çalışıyorlar sonuçta.Kimse sürekli müşteriye fokuslanamaz.Çağırdığında yardımcı oluyorsa problem yoktur bence.Toplanıp muhabbet ettikleri doğrudur ama senin dediğin tarzda elamanla hiç karşılaşmadım çağırdım mı gelip yardımcı olduyorlar genelde.

Çalışanların işlerini adam gibi yapmasını istiyorum, bunun satın almakla ne alakası var? Ben oraya bir ürün almak için gitmesem bile bana yardımcı olmak zorunda, işlerinin tanımı bu. Oldu o zaman çalışan herkes yorulunca işini yarım yamalak yapsın?

Çağrı merkezlerinde çalışanlar yorulunca arayana ana bacı sövsün o zaman? Sonuçta yoruluyorlar canım mesai yapıyorlar...

Mağazalarda 7/24 müşteri mi oluyor da sürekli müşteriye fokuslanıyorlar?
    Kaldı ki öyle olsa bile herkesle ilgilenmek zorundalar, işleri bu. Tempoyu kaldıramayacaklarsa girmesinler işe.
    Zaten çoğu, teknoloji konusunda sıfır bilgiyle işe giriyorlar, bir zahmet de ürünlerin yerini göstersin yardımcı olsunlar..

Senin heralde hiç iş tecrüben olmadı ? Neler var neler,şuana kadar hiç satış görevlisine kızdığım olmadı ama çok sefer müşteriyle birbirimize dalacak konuma geldik.Adam kitlemiş görevliyi yarım saat ürünlerin tarihçesini soruyor bu tarz durumlarda müdahale ederim biz de bekliyoruz derim.Onun haricinde zaten ordaki adam bilgisayar mühendisi değil bişey değil sana ne cevap verebilir ki ?En fazla çok ürün sattığından hangisi iyi hangisi çok gidiyor onu söyler sana.Zaten o maaşlara mühendis mi çalışacaktı ?Sen bana göster öyle dediğin gibi bir mağaza ıslak odunla gelecem beraber dalarız

• Toplumun haline bak.

Oh iyi olmuşçular mı dersin, cemaat ile bağantılı bunlar mı dersin.

İflas felan etmedi Gold. Sadece yüklü borçlarından dolayı "iflas erteleme" istedi. Bu şirketlerin en doğal ve kanuni hakkıdır.

Şurada akitvari bir şekilde "beter olsunlar" cümleleri kuranları hiç bir zaman anlamayacağım.
  • Düne kadar gold çalışanıydım. Dün mağazamız kapandı. 5 aydır mal gelmiyordu aşağı yukarı. 4 yıldır bu şirkette çalışıyordum. Çok hayranı değilim ama üzülüyor insan işte böyle olunca.Bakalım ne olacak bundan sonra.

• sanalpazar ve hizlial için üzücü gerçekten.çok kez kullandım bi sıkıntı yaşamadım
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Teknolojix te batmıştı kapattı.
    Valla bimeks kapanmasında gerisi umrumda değil.

• Sanalpazar üzerinden satış yaptım ayin 3ünde.2gün önce yatmasi gereken para halen yaticak bekliyorum umarım bir sıkıntı çıkmaz.Endişeliydim bak nedeni çıktı ortaya.
  • Onder Akbas O kullanıcısına yanıt
    Rekabet ile alakası yok hangi teknomarket olursa olsun her ürünün fiyatı aynı bir kuruş indirim olmuyor aralarında anlaşıp mı fiyatı düzenliyorlar bilmiyorum artık... Sanalpazardan ikinci el çok ürün alıp sattım kapanması iyi olmadı benim için darısı diğer teknomarketlerin başına

• SANALPAZAR RESMİ AÇIKLAMA ;

Bağlı bulunduğumuz Gold Gruba ait dört şirket 4 Ocak tarihinde iflas erteleme isteğiyle 4. Asliye Hukuk Mahkemesine başvurmuş, mahkeme aynı gün tedbir kararı almıştır.

Sanalpazar.com'un sahibi olan Gold İnternet Teknolojileri A.Ş. bu dört şirketten biri değildir.

Ancak, yaygın yanlış anlamalar nedeniyle, bir grup şirketi olarak Sanalpazar.com'un çalışmakta olduğu bankalardan bazıları ile sorunlar yaşanmaktadır.

Son günlerde Sanalpazar.com'da üyelerimizin yaşadığı sorunların nedeni budur. Nitekim, diğer grup şirketleri için başvuruda bulunulan 4 Ocak günü, Sanalpazar.com'un hiçbir ödeme sorunu olmamış ve ödeme bekleyen 1.229 satıcı üyesinin, 3.074 satış işlemine ilişkin ödemeyi sorunsuz ve eksiksiz yapmıştır.

Mevcut sorunlar bankalar ile sürekli görüşülerek birer birer çözümlenmektedir.

Sorunların her an çözülebileceği inancı ile sitemizdeki satış işlemlerini sonlandırmadık.

Bu arada ödeme yaparak ürün satın alan üyelerimizin ödemeleri ya bize ulaşmamakta ve bankalarda beklemekte, ya da bizim banka hesaplarında beklemektedir. Dolayısı ile her durumda geri iade alınması mümkündür.

8 Ocak 12:00 itibariyle yeni bir duyuru ile son durum hakkında sizleri bilgilendireceğiz.

Saygılarımızla.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ortada hukuki anlamda bir iflas söz konusu değil , şirketler grubu sadece borçlarını çeviremediği için ve alacakların icra takibi ile haciz işlemine maruz kalmamak için iflas erteleme kararı aldırmış. Tamamen batık bir şirketle ilgili iflas erteleme kararı verilmez... muhtemelen atanan kayyum şirket iflas etmeden borçları düzenleyecektir.

Kaldı ki sanalpazar.com , GG ve sahibinden.com a göre bazı yönleriyle artısı bazı yönleri ile eksisi olan bir site. Özellikle düşük site komisyonu , anlaşmalı kargo ve 10 tl lik indirim çeki dağıtımı gibi güzel uygulamaları var ancak ; ilanların kategori ve alt kategori menüleri tamamen facia. Kategori kısmı o kadar özensiz ki örneğin MOBİLYA kategorisinde arama yaparken OYUN KONSOLU , DIŞ FIRÇASI , ÇORAP gibi kategoriyle alakasız ürünleri görmeniz mümkün.

Sahibinden.com ise en çok kullanıcı sayısına sahip e-ticaret sitesi olmasına rağmen hala anlaşmalı kargo gibi önemli bir hizmeti sunmamakta.
    Gittigidiyor ise bence ömrünü tamamlamış bir site. Yüksek site komisyonu ve ALICI / SATICI arasındaki iletişimi tamamen kısıtlayan bir site . Kısacası '' Komisyonumu her türlü alırım aranızdan beni çıkartarak alışveriş yaptırmam.'' mantığında.

• Sanalpazar'da ödemelerin gecikmesi doğal çünkü ; şirketler grubunun doğal olarak bankalara da borcu vardır. Şayet bankaya kredi borcu belirlenen süre içinde ödenmezse firma zaten 7 iş günü içinde kara listeye giriyor ve hesaplar doğal olarak bloke oluyor.
  • Vay be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SP SON DAKİKA

sanalpazar.com hesaplarına ulaşabilen ödemeler, sırası ile geri iade edilmektedir. 8 Ocak 2016 Saat 12:00 itibariyle 1.644 üyemizin 1.943 ödemesi kartlarına iade edilmiştir ve iade işlemleri aralıksız devam etmektedir.

Bir sonraki açıklamamız 12 Ocak 2016 Saat 12:00'da yapılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corsairms

SP SON DAKİKA

sanalpazar.com hesaplarına ulaşabilen ödemeler, sırası ile geri iade edilmektedir. 8 Ocak 2016 Saat 12:00 itibariyle 1.644 üyemizin 1.943 ödemesi kartlarına iade edilmiştir ve iade işlemleri aralıksız devam etmektedir.

hiç bize denk gelmeyecek mi bu ödemeler...
    12 ocak'a attılar şimdi de..
  • Beter olsunlar. verdikleri fahiş fiyatlar ve artık mümkün olmayan müşteri memnuniyeti gibi durumlar yüzünden tekno marketlerden alış veriş yapmak istemiyorum. darty gitti sırada gold var, inşallah kısa vadede bimeks, vatan , teknosa diye gider bu..
  • açıklamayı 12'sinde yapıcaklarmış. Hadi hayırlısı ama en azından açıklama yapıyolar bilgilendirmeye çalışıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rec25

quote:

Orijinalden alıntı: corsairms

SP SON DAKİKA

hiç bize denk gelmeyecek mi bu ödemeler...
    12 ocak'a attılar şimdi de..

deseler kesin ödeme 1 Mart'ta yapılacak, OK diyecek vaziyetteyim, 3500TL alacağım var :)
  • Uydu yayını geldi, karasal aynen devam ediyor senelerdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 aralık ve 4 ocak tarihlerinde işlemlerim var ama halahesabıma iade edilen bişi yok.
  • Darısı yurtiçi kargoya

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.