Şimdi Ara

Bir Bilişim Devi Daha İflas etti. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
6
Favori
28.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

Orijinalden alıntı: Whole Lotta Rosie

Sadece Gold değil ki arkadaşlar, bahsettiğiniz cahil çalışanlar Bimeks'te de var, Teknosa'da da var, Vatan'da da var. Keşke bu firmanın batışı diğer firmalara göz dağı olsa, ama biliyorum ki olmayacak. O lakayıt çalışanlar, kendilerini lord sanan, bir şey arayan müşterinin yanına gitmek yerine ayağına çağıranlar diğer firmalarda yine işe girecekler biliyorum.

Mağaza girişinde 4-5 çalışanın toplanıp boş boş muhabbet etmediği, azıcık kendilerini geliştirmeye çalıştığı, samimi olduğu günleri görmek ne zaman mümkün olacak acaba...

Dostum sen nasıl bir muamele bekliyorsun ? Bir iki ürün alınca çalışanları satın aldığını mı sanıyorsun ?Sabah 10 akşam 10 çalışıyorlar sonuçta.Kimse sürekli müşteriye fokuslanamaz.Çağırdığında yardımcı oluyorsa problem yoktur bence.Toplanıp muhabbet ettikleri doğrudur ama senin dediğin tarzda elamanla hiç karşılaşmadım çağırdım mı gelip yardımcı olduyorlar genelde.

Çalışanların işlerini adam gibi yapmasını istiyorum, bunun satın almakla ne alakası var? Ben oraya bir ürün almak için gitmesem bile bana yardımcı olmak zorunda, işlerinin tanımı bu. Oldu o zaman çalışan herkes yorulunca işini yarım yamalak yapsın?

Çağrı merkezlerinde çalışanlar yorulunca arayana ana bacı sövsün o zaman? Sonuçta yoruluyorlar canım mesai yapıyorlar...

Mağazalarda 7/24 müşteri mi oluyor da sürekli müşteriye fokuslanıyorlar?
    Kaldı ki öyle olsa bile herkesle ilgilenmek zorundalar, işleri bu. Tempoyu kaldıramayacaklarsa girmesinler işe.
    Zaten çoğu, teknoloji konusunda sıfır bilgiyle işe giriyorlar, bir zahmet de ürünlerin yerini göstersin yardımcı olsunlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

İyiki iflas etmiş, bana sanalpazarda geçirdi ama gold sitesinden 200 liralık klavye yerine 500 liralık extreme bir klavyeyi gönderdiklerinde intikamımı almıştım ama bu haberde iyi oldu.

Leyn sen adammisin oranin calisanlari var ev gecindiren Çocuk okutan onlatin gunahi ne?sen aldigin klayvenin uzerine otur simdi....

• Arkadaslar bende bir satış gerçekleştirdim 2100 civarında ödeme bekliyorum ama yapılmadı. Ne olacak halimiz bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximed

quote:

Orijinalden alıntı: ø

İyiki iflas etmiş, bana sanalpazarda geçirdi ama gold sitesinden 200 liralık klavye yerine 500 liralık extreme bir klavyeyi gönderdiklerinde intikamımı almıştım ama bu haberde iyi oldu.

Leyn sen adammisin oranin calisanlari var ev gecindiren Çocuk okutan onlatin gunahi ne?sen aldigin klayvenin uzerine otur simdi....

Benim maaşım 3 boğaza bakıyor, benimki para değilmi yani. Bana 70 lira taktılar neyse dedim sineye çektim başka bir gün kucağıma düştüler. Bende 200 liralık tournament stealth edition sipraiş edince yanlışlıkla 500 liralık blackwidow chroma gönderdiler, buda benim intikamım olsun çatır çutur kullanıyorum şimdi. Oradaki emekçi değil sermaye ödeyecek bu farkı, benden kazıklaya kazıklaya aldığı paradan ödeyecek hemde.

• quote:

Orijinalden alıntı: elvinjohnson

Arkadaslar bende bir satış gerçekleştirdim 2100 civarında ödeme bekliyorum ama yapılmadı. Ne olacak halimiz bilen var mı

benimde 700 liram var .bence paramızı alamadığımız gün kadar faizli isteyelim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto35

quote:

Orijinalden alıntı: elvinjohnson

Arkadaslar bende bir satış gerçekleştirdim 2100 civarında ödeme bekliyorum ama yapılmadı. Ne olacak halimiz bilen var mı

benimde 700 liram var .bence paramızı alamadığımız gün kadar faizli isteyelim :D

inş ya. sevmiyorum ama komisyon düşük diye satısları burdan açıyordum :( inş alırız paramız
  • Gold'un sitesinden 3 sene once hd 7950 pcs + almıstım yerine duz olan modelini gondermislerdi(kakalamıslardı) sonra fark edince geri gönderdim 2 hafta sonra paramı iade ettiler ürünün satısını da kaldırdılar, daha da o günden sonra bir daha bulasmadım konusu da var hatta ey gidi günler ey
  • Sıradaki Teknosa ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konuda sitenin-firmanın batmasına sevinen yorumları gördükçe insanımızın ne derece basit düşündüğünü iyice gördüm. Birilerinin batması, düşmesi, alçalması sizi yükseltmez. Memnun olmuşlar yahu !

O firmada çalışan onlarca personel ve aileleri var. İnanın ben gold bilgisayarın Kadıkoy şubesinden çok bilgisayar topladım. O zamanlar bile bazı ürümleri 1-2 dolar daha pahalıya veriyorlardı ama ellerinde her daim ürün vardı. istediğim ürünü topluyordum. ben batmalarına üzüldüm gerçekten.

ticarette herkes kazanacak, herkes yükselecek diye bir kural yok. serbest piyasada rekabet zor ve sermaye ister. Batmaları belki doğal ama sevinilecek bir yanı yok.

geçmiş olsun.
  • Taksitle satışı olmayan ürünleri sanalpazardan alıyorduk %5 komisyonda çok uygundu. Sanalpazarın batmasına üzülürüm.
  • Sanalpazar iflas eden firmalar arasinda yer almamaktadir arkadaşlar telas yapmayınız. Gerekli açıklama sanalpazarda yapılmış. Bkz.

Sanalpazar.com hakkında...

Bağlı bulunduğumuz Gold Gruba ait dört şirket 4 Ocak tarihinde iflas erteleme isteğiyle 4. Asliye Hukuk Mahkemesine başvurmuş, mahkeme aynı gün tedbir kararı almıştır.

Sanalpazar.com'un sahibi olan Gold İnternet Teknolojileri A.Ş. bu dört şirketten biri değildir.

Ancak, yaygın yanlış anlamalar nedeniyle, bir grup şirketi olarak Sanalpazar.com'un çalışmakta olduğu bankalardan bazıları ile sorunlar yaşanmaktadır.

Son günlerde Sanalpazar.com'da üyelerimizin yaşadığı sorunların nedeni budur. Nitekim, diğer grup şirketleri için başvuruda bulunulan 4 Ocak günü, Sanalpazar.com'un hiçbir ödeme sorunu olmamış ve ödeme bekleyen 1.229 satıcı üyesinin, 3.074 satış işlemine ilişkin ödemeyi sorunsuz ve eksiksiz yapmıştır.

Mevcut sorunlar bankalar ile sürekli görüşülerek birer birer çözümlenmektedir.

Sorunların her an çözülebileceği inancı ile sitemizdeki satış işlemlerini sonlandırmadık.

Bu arada ödeme yaparak ürün satın alan üyelerimizin ödemeleri ya bize ulaşmamakta ve bankalarda beklemekte, ya da bizim banka hesaplarında beklemektedir. Dolayısı ile her durumda geri iade alınması mümkündür.

8 Ocak 12:00 itibariyle yeni bir duyuru ile son durum hakkında sizleri bilgilendireceğiz.

Saygılarımızla.

• Hiç bir zaman bilişim devi degil cücesi bile degildi
    Gösterişli magaza neon ışıklara aldanıyordu ürün sattığı kitle yan dükkana ürün fiyatı sormayı üşenen
    Beyaz eşya alır gibi pc ve teknoloji ürünleri satın alanlardı kadıköy gold pc amd 3000 cpulu pcyi çift çekirdek diye satmışlığı vardır
    Yazıcıoğlunda her bi katı çıktıgınızda satıcı tipleri değişir dolandırılma ihtimaliniz artardı
    Oemde zaten pazar payı olarak metro ayakta tutardı onuda anadolu esnafı sayesinde..
    Sanalpazardan çok kişi patlıcak gibi
    Çıkan elemanlar ve ailelerine üzülürüm okadar..

• sanalapzar iflas istenen firmalar arasında DEGİLDİR sp gerekli açıklamayı yaptı sanalpazar tarafında bu işin çok sürecegi zannetmiyorum yarın 12 gibi bir açıklama daha gelecek sp den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 7 Ocak 2016; 23:24:34 >
  • N11 gittigidiyor varken gerisi yalan bence

• firma sahibine üzülmedim çalışanlarına üzüldüm
  • Arkadaşlar bende monitor almısdım 790 tl ye fakat kargo kasko parası vs 100 tl civari tutuyordu iptal ettik bizde. hemen paramı iade etmişler.
  • Hizlial deyince aklima tablet reis geldi

Gold un batmasi iyi olmus cok amatorce bir kurulustu

• Firmayi seversiniz sevmezsiniz o ayri mesele ama adamlar en azindan bu yasananlara karsi "kuzenim yazmis panpa" tadinda takilmayip,gerekli bilgilendirmeyi yapiyorlar.

Pcdepo gibi aylar sonra "cumaya gittim doncem" tadinda aciklamalarla zaten parasini kaybetmis sinirli musterinin nabzini daha da yukseltmiyorlar..

Daha haber cikar cikmaz meraklanmayin her turlu paranizi urununuzu alicaksaniz guvenini veriyorlar.

Pcdepo gibi "ya kenks dolar dokuz ay once artmis dunyadan haberim yokmus parani kaptirmak istemiyorsan bi kac yuz lira daha fisekle,belki allaha emanet refurbished bir urun bulurda teslim ederim" demiyorlar

Yada sirketin el degistirdigi gun hala ellerinde olmayan hayali cihazi piyasaya gore 700 800 dusukten satmiyorlar. En azindan olan mali satiyorlar ha uygundur degildir orasi baska konu.

Sonuc olarak firmanin kapiyi calan musteriye calar calar gider bir tavri yok gorunuyor,bu sekilde sahiplenme yaparlarsa ileride yeniden firsat yakaladiklarinda iyi hatirlandiklari icin yeniden tutunabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 8 Ocak 2016; 4:34:23 >

• Ulan pc nin güç kaynağını ve 2tb wd hdd yi oradan almıştım inşallah 2 sene dayanırda beni yarı yolda bırakmazlar

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.