Bildirim
Bir Bilişim Devi Daha İflas etti. (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
"Bilişim Devi"
Duyan da Google battı sanacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 7 Ocak 2016; 16:50:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla Benimde 1185 TL alacağım var.
SanalPazar
06/01/2016 12:02:06 Sanalpazar.com bilgilendirme
Sayın Üyemiz,
Bankalarla yaşadığımız geçici sorunlar nedeniyle para transferi işlemlerimizde aksaklıklar yaşanmaktadır.
Halen ürünleri satılmış ancak kargolama yapmamış olan satıcı üyelerimizin ürün gönderimi YAPMAMALARINI rica ediyoruz.
Sorunlar giderildiğinde en kısa sürede sizleri bilgilendireceğiz.
Saygılarımızla. -
Bu arada yeni haber. sanalpazar.com iflas ertelemesinde yer almıyor.
http://webrazzi.com/2016/01/07/sanalpazar-com-gold-bilgisayarin-iflas-ertelemesinde-yer-almiyor/
Ama Paramızı ne zaman alırız onu cozebilmiş değilim :) -
anasayfaya bildirim koyulmuş,
Sanalpazar.com hakkında...
Bağlı bulunduğumuz Gold Gruba ait dört şirket 4 Ocak tarihinde iflas erteleme isteğiyle 4. Asliye Hukuk Mahkemesine başvurmuş, mahkeme aynı gün tedbir kararı almıştır.
Sanalpazar.com'un sahibi olan Gold İnternet Teknolojileri A.Ş. bu dört şirketten biri değildir.
Ancak, yaygın yanlış anlamalar nedeniyle, bir grup şirketi olarak Sanalpazar.com'un çalışmakta olduğu bankalardan bazıları ile sorunlar yaşanmaktadır.
Son günlerde Sanalpazar.com'da üyelerimizin yaşadığı sorunların nedeni budur. Nitekim, diğer grup şirketleri için başvuruda bulunulan 4 Ocak günü, Sanalpazar.com'un hiçbir ödeme sorunu olmamış ve ödeme bekleyen 1.229 satıcı üyesine 3.074 satış işlemine ilişkin ödemeyi sorunsuz ve eksiksiz yapmıştır.
Mevcut sorunlar bankalar ile sürekli görüşülerek birer birer çözümlenmektedir.
Sorunların her an çözülebileceği inancı ile sitemizdeki satış işlemlerini sonlandırmadık.
Bu arada ödeme yaparak ürün satın alan üyelerimizin ödemeleri ya bize ulaşmamakta ve bankalarda beklemekte, ya da bizim banka hesaplarında beklemektedir. Dolayısı ile her durumda geri iade alınması mümkündür.
8 Ocak 12:00 itibariyle yeni bir duyuru ile son durum hakkında sizleri bilgilendireceğiz.
Saygılarımızla.
Özetle sorunlar çözülecek gibi,,,hadi inşallah...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Whole Lotta Rosie
Sadece Gold değil ki arkadaşlar, bahsettiğiniz cahil çalışanlar Bimeks'te de var, Teknosa'da da var, Vatan'da da var. Keşke bu firmanın batışı diğer firmalara göz dağı olsa, ama biliyorum ki olmayacak. O lakayıt çalışanlar, kendilerini lord sanan, bir şey arayan müşterinin yanına gitmek yerine ayağına çağıranlar diğer firmalarda yine işe girecekler biliyorum.
Mağaza girişinde 4-5 çalışanın toplanıp boş boş muhabbet etmediği, azıcık kendilerini geliştirmeye çalıştığı, samimi olduğu günleri görmek ne zaman mümkün olacak acaba...
Dostum sen nasıl bir muamele bekliyorsun ? Bir iki ürün alınca çalışanları satın aldığını mı sanıyorsun ?Sabah 10 akşam 10 çalışıyorlar sonuçta.Kimse sürekli müşteriye fokuslanamaz.Çağırdığında yardımcı oluyorsa problem yoktur bence.Toplanıp muhabbet ettikleri doğrudur ama senin dediğin tarzda elamanla hiç karşılaşmadım çağırdım mı gelip yardımcı olduyorlar genelde.
-
Bilisim devi ne yavv ne kolaymis bilisim devi olmak
sanki gold hizlialin babası değilde hizlial onun babası gibiydi hbden iyiydi gerçekten de keşke ayrılsalar da hızlı al devam etse
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İflas etti diye mutlu olanlar var, insanlar işsiz kalıyor bunun farkındasınız umarım. -
yok mu birisi hızlıalı hızlıca alsın kurtarsın. Ben sanalpazarı almak için görüşmelere başladım :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanalpazar komisyonuyla güvenli e ticarette en iyisiydi. Yazık olur umarım batmazlar
6 sene önce gold dan kalem kutu almıştık
Kaliteli kalemlikdi valla. Hayla duruyor saklarim. Ama neden kalem kutusu sattiklarini hayla anlamiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: riaz
quote:
Orijinalden alıntı: Whole Lotta Rosie
Sadece Gold değil ki arkadaşlar, bahsettiğiniz cahil çalışanlar Bimeks'te de var, Teknosa'da da var, Vatan'da da var. Keşke bu firmanın batışı diğer firmalara göz dağı olsa, ama biliyorum ki olmayacak. O lakayıt çalışanlar, kendilerini lord sanan, bir şey arayan müşterinin yanına gitmek yerine ayağına çağıranlar diğer firmalarda yine işe girecekler biliyorum.
Mağaza girişinde 4-5 çalışanın toplanıp boş boş muhabbet etmediği, azıcık kendilerini geliştirmeye çalıştığı, samimi olduğu günleri görmek ne zaman mümkün olacak acaba...
Dostum sen nasıl bir muamele bekliyorsun ? Bir iki ürün alınca çalışanları satın aldığını mı sanıyorsun ?Sabah 10 akşam 10 çalışıyorlar sonuçta.Kimse sürekli müşteriye fokuslanamaz.Çağırdığında yardımcı oluyorsa problem yoktur bence.Toplanıp muhabbet ettikleri doğrudur ama senin dediğin tarzda elamanla hiç karşılaşmadım çağırdım mı gelip yardımcı olduyorlar genelde.
Var dostum ne çalışanlar var müşterinin yanında kavga edenler mi , giden müşterinin arkadasindan konusanlar mı , bencede kendi aralarında konuşma normaldir okadar mesai tabi kolay değil fakat olayın en kötü yanı ise ürün konusunda bilgisizlikleri . Telefon alacaksın bildiği tek şey 16piksel 23piksel yok bi milyon piksel ya bi anlat bakayım makneyi bana yok boşver makineyi 40 piksel .). Bilgisayar alacaksın oyun için önerdiği pc ekran kartı sıfır pc de ama ram 16 niye çünkü bildiği ram .) Beyefendi bu süper 32gb ram .) . Malesef ülkemizde insanlar kendini geliştirmiyor . En basiti en az bilgi gerektiren işlerden biri de buydu 2 bilgi ezberliyeceksin ya 2 bilgi .)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kapanmasının temelinde 3 tane neden var:
1- E-Ticaret zannedildiği kadar kârlı bir iş değil, Hepsiburada gibi siteler tekel olmuş durumda. Aynı şekilde araba satacaksanız Sahibinden'in tekel olması gibi.
2- 2014'ün son çeyreğinden beri piyasalar rezalet, yaprak kımıldamıyor. Eskisi gibi satış yapamıyorlar.
3- Öne çıkan bir avantajları yok.
Gold Bilgisayar'dan 2013'ün Ocak ayında kasa toplatmıştım, aynı sene Şubat ayında da 1,000 TL'ye S3 almıştım. Bunun dışında, Paraf kampanyasıyla 50 TL'ye harici bellek almıştım. Hatırladığım kadarıyla başka da alışveriş yapmadım. Çünkü almak için bir sebep yok, hatta piyasaya göre pahalıya sattıklarını da söyleyebiliriz. Mağaza Müdürü tanıdığım olduğu için birkaç kez alışveriş yapmıştım, o da olmasa kapısından içeriye girmezdim herhalde. Servis konusunda da rezalet bir firma, tövbe ettim telefon konusundan sonra. Paralel ithalat telefon almanızı önermem.
Son olarak, cemaat bağlantılı oldukları söyleniyordu ama ne kadar doğru bilemem. Mâlum, devlet ile şu aralar ilişkilerinin kötü olması gerekiyor.
-
Sanalpazar'dan duyuru:
Bağlı bulunduğumuz Gold Gruba ait dört şirket 4 Ocak tarihinde iflas erteleme isteğiyle 4. Asliye Hukuk Mahkemesine başvurmuş, mahkeme aynı gün tedbir kararı almıştır.
Sanalpazar.com'un sahibi olan Gold İnternet Teknolojileri A.Ş. bu dört şirketten biri değildir.
Ancak, yaygın yanlış anlamalar nedeniyle, bir grup şirketi olarak Sanalpazar.com'un çalışmakta olduğu bankalardan bazıları ile sorunlar yaşanmaktadır.
Son günlerde Sanalpazar.com'da üyelerimizin yaşadığı sorunların nedeni budur. Nitekim, diğer grup şirketleri için başvuruda bulunulan 4 Ocak günü, Sanalpazar.com'un hiçbir ödeme sorunu olmamış ve ödeme bekleyen 1.229 satıcı üyesinin, 3.074 satış işlemine ilişkin ödemeyi sorunsuz ve eksiksiz yapmıştır.
Mevcut sorunlar bankalar ile sürekli görüşülerek birer birer çözümlenmektedir.
Sorunların her an çözülebileceği inancı ile sitemizdeki satış işlemlerini sonlandırmadık.
Bu arada ödeme yaparak ürün satın alan üyelerimizin ödemeleri ya bize ulaşmamakta ve bankalarda beklemekte, ya da bizim banka hesaplarında beklemektedir. Dolayısı ile her durumda geri iade alınması mümkündür.
8 Ocak 12:00 itibariyle yeni bir duyuru ile son durum hakkında sizleri bilgilendireceğiz.
Saygılarımızla
-
Hizlial gerçekten çok iyidi . Bir seferinde msata ssd almıştım bilgisayara uymamisti geri iade edip parasını almıştım . Daha sonrada bu siteden bilgisayar vs. Ürünler almaya devam ediyordum . Çok yazık oldu gerçekten .
quote:
Orijinalden alıntı: Stand Alone
1- E-Ticaret zannedildiği kadar kârlı bir iş değil, Hepsiburada gibi siteler tekel olmuş durumda. Aynı şekilde araba satacaksanız Sahibinden'in tekel olması gibi.
2- 2014'ün son çeyreğinden beri piyasalar rezalet, yaprak kımıldamıyor. Eskisi gibi satış yapamıyorlar.
Gold Bilgisayar'dan 2013'ün Ocak ayında kasa toplatmıştım, aynı sene Şubat ayında da 1,000 TL'ye S3 almıştım. Bunun dışında, Paraf kampanyasıyla 50 TL'ye harici bellek almıştım. Hatırladığım kadarıyla başka da alışveriş yapmadım. Çünkü almak için bir sebep yok, hatta piyasaya göre pahalıya sattıklarını da söyleyebiliriz. Mağaza Müdürü tanıdığım olduğu için birkaç kez alışveriş yapmıştım, o da olmasa kapısından içeriye girmezdim herhalde. Servis konusunda da rezalet bir firma, tövbe ettim telefon konusundan sonra. Paralel ithalat telefon almanızı önermem.
Son olarak, cemaat bağlantılı oldukları söyleniyordu ama ne kadar doğru bilemem. Mâlum, devlet ile şu aralar ilişkilerinin kötü olması gerekiyor.
Cemaatle nasıl bir bağları var anlamıyorum.
2 sene önce fotoğraf yarışması ödül töreni Shangri-La Bosphorus otelde alkollü yemekli yaptılar :)
Grubun ileri gelenleri hepsi oradaydı..
-
Gold batmaya mahkumdu ama hızlıal bence alanında çok iyiydi. Kurtulur umarım.
quote:
Orijinalden alıntı: denizhoca
quote:
Orijinalden alıntı: Stand Alone
Cemaatle nasıl bir bağları var anlamıyorum.
2 sene önce fotoğraf yarışması ödül töreni Shangri-La Bosphorus otelde alkollü yemekli yaptılar :)
Grubun ileri gelenleri hepsi oradaydı..
Türkiye'de cemaatten olup tahmin edilemeyecek çok kişi ve kurum. İçki içmelerinde de mani yok, bu adamlardaki din iman anlayışı çok farklı. Hak yemenin kralı onlarda dönüyor.
-
Böyle olacağı belliydi
Hiç kimse oralardan alışveriş yapmıyor ki zaten
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X