Şimdi Ara

Bir Bilişim Devi Daha İflas etti. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
6
Favori
28.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hem alıcıyım hem de elime bişeyler geçtikçe de satıyorum sanalpazarda.uzun zamandır da her şeylerini takip ediyorum.Şuan iflas urumu yok ben paylaşılan belgeye de baktım sanalpazarın adı bile yok.Dedikleri gibi sadece grup firma oldukları için şuan etkilendiler sanırım kendileri de öyle diyor.Art niyetli olsalardı bizi de uyarmazlardı şimdilik durdurun diye.Geçici olduğunu umuyorum
  • hakkaten biri başlığı düzeltsin ya bu ne

bilişim le goldu aynı cümle içinde görünce gülme gelip duruyo hastanede gülünce pek iyi değil
  • Thektonic T kullanıcısına yanıt
     Bir Bilişim Devi Daha İflas etti.

• Iste kaynak...
    Cok kotu oldu bekledigim odeme vardi ve suan odemeyi salliyorlar.
    Banaklarla problemimiz giderilince odeyecegiz dediler ama duzelme ne zaman olur belirsiz

• Heh işte ben de tam bunu diyodum. Nihayet aynı şeyi söyleyen birini buldum. Belgede sanalpazarın yani Gold İnternet Teknolojileri San. ve Dış Tic. A.Ş.'nin adı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: betaaaaa

quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

quote:

Orijinalden alıntı: KuteKavun

Yalan haber gibi geldi bana gold'un sitesi falan takır takır ürün satıyor hala

sANALPAZAR dan mesaj geldi az önce bana

Sanalpazar.com bilgilendirme
    Sayın Üyemiz,

Bankalarla yaşadığımız geçici sorunlar nedeniyle para transferi işlemlerimizde aksaklıklar yaşanmaktadır.
    Halen ürünleri satılmış ancak kargolama yapmamış olan satıcı üyelerimizin ürün gönderimi YAPMAMALARINI rica ediyoruz.

Sorunlar giderildiğinde en kısa sürede sizleri bilgilendireceğiz.

Saygılarımızla.

Daha bugün sanalpazardan satış yaptım üstüne yatmasalar bari 450 lira :(

80tl'de benim kaldı 2 gündür orada..

Sanalpazar'da para kalması gibi bir durum olamaz herhalde, orada binlerce dükkan sahibi var, eğer böyle bir olay olursa pcdepo'dan daha büyük bir olay olur.

Bende kalacağını düşünmüyorum. paranın hesaba aktarılması satıştan sonra 1 haftaya kadar sürebilir . zamanımız var daha :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyesmikçih

Heh işte ben de tam bunu diyodum. Nihayet aynı şeyi söyleyen birini buldum. Belgede sanalpazarın yani Gold İnternet Teknolojileri San. ve Dış Tic. A.Ş.'nin adı yok.

bunu demek istyorummm

• Battımı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Gold Bilgisayar'ın batmasına neden şaşırıyorsunuz ki ? Çok mu iyi teknoloji marketiydi ? çok belliydi zaten bu sona yaklaşacağı, ben baştan beri bunu öngörebiliyordum ve tahmin ediyordum ister inanın ister inanmayın.

Çeşitli bir ürün ailesine sahip değildi, bunun yanında fiyatlar fahişti ve taa kaç yıl önce mecidiyeköydeki mağazasına gittiğimde hiçte o insanların o işten anladığı hissine kapılmadım ve ilgi o kadar iyi değildi, çok açık ifade etmek gerekirse "alırsan al almazsan git" tarzıydı... Sitesine koyduğu ürünler hakkında bilgi yazmaktan bile acizdi, yarım yamalak iş yapılıyor gibiydi, bir teknoloji firması nasıl olmaz ? sorusunun bütün cevaplarını barındırıyordu.

Kaçınılmaz bir son, geçmiş olsun.

Teknosadan iyi bir teknoloji marketiydi, teknosadan "çeşitli bir ürün alilesine" sahipti "bunun yanında fiyatlar" teknosandan fahiş değildi.Uyduruk bilgisayarları daha önce görmediğin işe yaramaz ürünleri 2 bin liraya 3 bin liraya satan , satmaya çalışan şeref yoksunu teknosa batmadı da neden gold battı?

• Darısı Aral ithalatın başına.

XCOM 2 oyununu en pahalı satın alacak ülke biziz.
  • Vay be. Yazıcıoğlundan geldi buralara. 15 sene önce tek dükkan idi.
  • Tefeciliğin sonu budur Gold Beter olun!!!

• benımde uyduevim magazam vardı
    1.277tl alacagım var.. askıda.. bakalım n'ılacak
    ancak ürünlerı garantılı faturalı gönderdık sorun olacagını sanmıyorum..kesınlıkle guvenırlılıgınden suphem yok
    kımsenın kımsede parası kalmaz
  • içeride 3500TL alacağım var, kayyum el koymuş deniliyor, bir umut bekliyorum...çok fena oturdu içime.
  • sırada bimeks var
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepblueseven

Evet Gold bilişim namı diğer, sanalpazar, namı diğer hızlıal, bilumum grup firma iflas etti

''Tek teknılojik market,Gold Teknolojik market''

• Kayyuma düşen pek kurtulamıyor şu dönemde ama hayırlısı bakalım. Umarım yine mağdur olanlar olmaz. Ayın dördünde benim kalan 50 lira paramı göndermişlerdi. Tam vaktine denk gelmişiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nefer- -- 7 Ocak 2016; 15:53:59 >
  • arkadaşlar sanalpazar.com damı iflas etti.
  • sanalpazar ve hızlı alda sıkıntı yaşamamıştım 3-4 ürün almışımdır gerçi.gold zaten kimin alışveriş yaptığını bilmiyordum kim yapar ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.