Şimdi Ara

Bir Bilişim Devi Daha İflas etti. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
6
Favori
28.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gold boşverin. Sanalpazar yazık oldu. ben de bir iki gün içinde ekran kartı alacaktım ha!! ne tesadüf..

şimdi ne yapcaz komisyon olayı ne olacak?
  • http://www.sanalpazar.com/eticarethikayeleri.php

bizim acıklı hikayemizi çekerler mi acaba
  • İflas etmemi iflas erteleme karari almis. Yani durumu kritik ama toparlayabiliriz deyip mahkemeden sure almis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 37 TL iade bekliyorum sanalpazar'dan. Para yalan olmasa bari.

• Golda mağazaya gittik babama hediye telefon alacam
    -beyefendi elinizde nokia c601 varmı?
    - Var.
    - Gümüş rengi varmı?
    -Var
    -Bir adet alabilirmiyim
    masanın arkasında noel babanın çantası gibi büyük bir kutu çıkardı arkadaş içinden en üste daha önce açılmış jelatini yırtılmış kutuyu önüme koydu.
    -Beyefendi bu açılmış kutu ben açılmamış kutu istiyorum
    -Niye arasında bir fark yokki bunuda alabilirsiniz
    öbür elemanda dahil oldu
    -Sen al kardeşim bunu aynı şey zaten
    yok efendim ozaman kalsın bana kapalı kutu lazım yoksa eywallah dedim pat ordan kapalı kutu çıktı. Ondan sonra zaten alışveriş yapmadım(daha öncede pc,telefon almıştım).Yani anlatılanlara da bakılırsa benim bu örneğimde tek değilmiş anlaşılan. O işçilerin lakayıtlığını unutmam daha. Gerçi sayelerinde ders oldu mal alırken hele elektronikte açılmamış kutu olduğuna dikkat ederim.

• Sanalpazar nasıl batıyor arkadaşlar bu sitenin gideri gelirine göre çok daha fazladır diye düşünüyordum. Zaten batmadıysalarda bu spekülasyon ile kesin batarlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepblueseven D kullanıcısına yanıt
    İlk mesaja ekleyebilir misiniz resmi kanıt da olsun

Bir Bilişim Devi Daha İflas etti. Bir Bilişim Devi Daha İflas etti.

• bilişim devi?

• Bilişim devi dediğin IBM, DELL gibi firmalardır. Bu patlayan Gold, hizlial vs firmalar millete kol böreği gibi fiyatlarla teknoloji ürünleri satmaya çalışan, doğru dürüst garanti servisi bile vermeyen, bilişimin B sinden anlamayan sadece satışa ve kar etmeye odaklı kurumlardır. İyi olmuş sevindim ben.

SanalPazar!a gelince hadi o direk satış yapan bir firma değil ve komisyon oranları düşük diye kullananlar var. Ama Sanalpazar'da kendini hiç geliştirmedi PayPAL bile geçmiyor. Satışta ve ödemelerde sıkıntı oluyor. Bi mal satıyon senden fatura istiyor, yok malın faturasını ibraz edecekmişim bilmem ne, para takılıyor içerde günlerce bekliyor. saçma saçma şeyler. O da ayıklansın aradan gitsin. Kaliteyi düşüren ve müşteri memnuniyetini 2. plana atan her oluşum patlasın gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saulu

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Gold teknolojiden 2 ay önce braum blender almıştım vaybe...

Pcdepo Battı
    Victor Game Machine Battı
    Gold Teknoloji Battı

Yakında hepimiz teknosanım kölesi olacağız galiba

Türkiye'de 3 dev var Vatan Bilgisayar,Teknosa, Media Markt (Yerli değil gerçi ama o da baya iş yapıyor).

Şu Vatan Bilgisayar'ın sahipleri ne kazanıyor kim bilir

bimeks ?

Unutmuşum onu onunda cirosu baya iyiymiş dönen paralara bak arkadaş biz nasıl hayatlar yaşıyoruz millet nasıl hayatlar yaşıyor kafayı kullanmak lazım yemin ediyorum.

@kuafortr;

+1

Bunlar pazarlamacılar.Fakat unutmamız gereken bir şey var teknoloji üreten bir dev şirketimiz yok.En fazla hazır teknolojiyi,donanımları custom eden,modifiye eden şirketlerimiz var.

• arkafaşım muhasebeci olarak çalışıyordu 8 ay oldu kısa dönem için askere gitti geldi yaklaşık 1-1.5 ay kadar önce beraber çay içerken söylemişti bugün yarın golf bilgisayar batar diye,vay arkadaş Ada'm gerçekten doğruyu söylüyormuş!

• bilisim devi ne alaka ya

tuccar la bunlar tuccar mal alip satar teknoloji mi uretmis ne yapmis da bilisim devi olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepblueseven

Evet Gold bilişim namı diğer, sanalpazar, namı diğer hızlıal, bilumum grup firma iflas etti

Sadece çalışanlar için üzüldüm yoksa batmayı hak eden bir firmaydı. Şikayet var siteyi yenilemeden önce teknoloji marketler kategorisinde 30 bin şikayet varken 18 bini bu firmaya aitti. Hele o Bahçelievler mağazası teknik servisinin ben... Hizlialda bir nevi gold bilgisayara iade olarak gelen ürünlerin internetten itelendiği siteydi. Ülke için hayırlı bir gelişme olarak görüyorum.

• Gencler müşteriyle iade sürecine girsek ben urunu iade alsam ve kart harcama itirazı yapsa banka parayı geri yatirabilir mi? 1229 tl yandı yahu.. bekleyecek durumum da yok : (
  • lcw trend mağazacılık bünyesinde değilmiydi?lcw de zortu çekermi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defrecmantasyon -- 7 Ocak 2016; 9:00:59 >
  • YIL 2012; HASAN VATAN RÖPORTAJI (VATANBİLGİSAYAR)

Tüketici elektroniği sektörünün en güçlü yerli markalarından olan Vatan Bilgisayar’ın patronu Hasan Vatan, yabancı rakiplerine meydan okudu. Vatan, “Tamamı gidecek yabancıların. Ben bir ikisi gider diyordum eskiden şimdi ‘Hepsi gider’ diyorum ama süre veremem. Mantık böyle diyor. 5 yılları doldu, büyük zarar ediyorlar. Üst yönetimlerinde aklı başında birileri varsa çıkarlar” dedi.

http://www.gazetevatan.com/elif-ergu-485560-yazar-yazisi-yabanci-rakipler-buyuk-zarar-ediyor-tamami-gidecek/

• Sadece Gold değil ki arkadaşlar, bahsettiğiniz cahil çalışanlar Bimeks'te de var, Teknosa'da da var, Vatan'da da var. Keşke bu firmanın batışı diğer firmalara göz dağı olsa, ama biliyorum ki olmayacak. O lakayıt çalışanlar, kendilerini lord sanan, bir şey arayan müşterinin yanına gitmek yerine ayağına çağıranlar diğer firmalarda yine işe girecekler biliyorum.

Mağaza girişinde 4-5 çalışanın toplanıp boş boş muhabbet etmediği, azıcık kendilerini geliştirmeye çalıştığı, samimi olduğu günleri görmek ne zaman mümkün olacak acaba...

• Butun marketler pnlıne satısa kayıp magzaları kapataacak

• Amazon tarzı olmaları lazım. Sadece online satış ve inanılmaz müşteri desteği. Amazon bünyesinde tonlarca mağaza sahibi barındırığı. Bir çoğu mağaza kapatıp amazon üzerinden satış yapıyor.

Mağaza demek deli gibi vergi, sgk, çalışan gideri, kira, çevre vergisine kadar tonla şey veriyorsun.

Hiç mağaza olmazsa da olmaz ama işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 7 Ocak 2016; 9:39:37 >
  • Zamanında polen bilgisayar vardı be

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.