Şimdi Ara

Bir Bilişim Devi Daha İflas etti. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
6
Favori
28.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lordyyy

düşük paraları ödemişler biz hala beklemedeyiz :S

Sanalpazar gibi bir yer için 200tl az, 2000tl fazla bir ücret diye düşünmek doğru değil, 20.000tl olsa neyse :) yatar merak etmeyin, sizin sipariş ne zaman onaylandıda bekliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah_88

Sanalpazar; "Bu dönemde yapılan satışlardan komisyon alınmayacak" dese de, benim satışımdan komisyon kesmişler...

Benimkinden de kesmişler.
  • dostum yanlış anlama paran fazlaymış ucuzmuş benimki büyük seninki küçük anlamında değil. diğer grupta 2 bin üzeri bir çok kişi var hiç biri parasını alamamış. çoğunun benim gibi 4 ünde ürününe onay verilmişti, hem konu o da değil ödenmesi gereken bir para bunlar veriliyorsa diğerleride verilmeli
  • Adamlar komisyon kesmicez dememiş ki "Elimizde olmayan sebeplerle sizlere yaşattığımız sıkıntılar için öncelikle özür diliyoruz. Bu dönemde yapılan işlemlerden herhangi bir hizmet bedeli almayacağız. 5 TL ve üzeri hizmet bedeli tutarlarını 'Cüzdan'ınıza yükleyeceğiz. Bu tutarları alışverişlerinizde kullanarak diğer satıcı üyelerimize de destek olabileceğinizi düşündük. " demiş.Benim anladığım komisyon yine kesilecek ama komisyon tutarı cüzdana aktarılacak.
  • Thektonic T kullanıcısına yanıt
    Benim iki satışımdan birinin komisyon ücreti 5TL'nin altındaydı... 5TL üstünü cüzdana ekleseler de, daha düşüklerini hesaba aktaracaklar gibi anladım ama dediğim gibi kesmişler...
  • Badi Ekrem kullanıcısına yanıt
    Ok.Başka siteden bakayım ben en iyisi,teşekkürler dostum...👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteler hep aktif nasıl batmaktır bu böyle?

• quote:

Orijinalden alıntı: Thektonic

Sanalpazar'dan açıklama geldi.http://www.sanalpazar.com/sp_bilgilendirme.php

Beni almamışlar listeye satışı ayın 4 ünde yapmıştım , onay 2-3 gün sonra verildi. 1 haftadır bekliyorum :S
  • hızlıaldan işlemci almıştım 5-6 ay önce

• igetsky kullanıcısına yanıt
    Saturn de mi battı Oha telefonu ordan almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

quote:

Orijinalden alıntı: Thektonic

Sanalpazar'dan açıklama geldi.http://www.sanalpazar.com/sp_bilgilendirme.php

Beni almamışlar listeye satışı ayın 4 ünde yapmıştım , onay 2-3 gün sonra verildi. 1 haftadır bekliyorum :S

http://forum.donanimhaber.com/getMention_ajax.asp?rd=yes&t=113530169

• Havale işlemleri bugün de devam edecekmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• deepblueseven D kullanıcısına yanıt
    sanalpazar.com da satıcıyım. iflas söylentisi sonrası yaptığım önemli bir satışın ödemesi yapılmayacak sandım ama 4-5 diğer satıcı arkadaşla görüştüm, ödemelerini 1-2 gün gecikmeyle almışlardı, ya benimki diye düşünürken ertesi gün hesabıma yattığını gördüm. türkiye de iflas kelimesi söylendti bile olsa hiç bir şey alamazsının diğer yüzüdür aslında ama sanalpazar öyle olmadı, tüm görevlilerine teşekkür ediyorum. bu söylentinin olduğu günlerde her mesajım ve telefonumla ilgilendiler. gold grubunun sanalpazar ın dışındaki 4 firması iflas erteleme verdi, iflas erteleme kelimeden de anlaşılacağı üzere iflas değil, nedir öyleyse derseniz ''dardayım yalanım yok'' demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: gitaradam

sanalpazar.com da satıcıyım. iflas söylentisi sonrası yaptığım önemli bir satışın ödemesi yapılmayacak sandım ama 4-5 diğer satıcı arkadaşla görüştüm, ödemelerini 1-2 gün gecikmeyle almışlardı, ya benimki diye düşünürken ertesi gün hesabıma yattığını gördüm. türkiye de iflas kelimesi söylendti bile olsa hiç bir şey alamazsının diğer yüzüdür aslında ama sanalpazar öyle olmadı, tüm görevlilerine teşekkür ediyorum. bu söylentinin olduğu günlerde her mesajım ve telefonumla ilgilendiler. gold grubunun sanalpazar ın dışındaki 4 firması iflas erteleme verdi, iflas erteleme kelimeden de anlaşılacağı üzere iflas değil, nedir öyleyse derseniz ''dardayım yalanım yok'' demek

bence sen sanalpazar'da çalışansın dostum...

ne kadarlık ödemen yapıldı, buraya görüntü koyabilir misin? 1000tl üzeri görülmedi daha....

• utanmadan birde burada hesap açıp yok sanalpazar ödemeleri veriyor diye bizim akıllarımız ile daşak geçiyorlar. İki gün geçikmeli vermişmiş. Bunları aylardır takip ederim bundan 5 6 ay öncelerine kadar hesaba paraları 16 civarında yatırırlardı. Ara ara sorardım derdim ki siz neden geç yatırıyorsunuz diye efendim bizde otomatik talimat var bir tuşa basarız hepsi aynı anda ödenir cart curt ayakları yaptılar. Erken ödendiğini görmezdim. son 4 5 ay bunlar sabahtan 11 suları ödeme yapar bazen alıcı onayı almak için 11 de ödeme yapılmadıysa mail gelir alıcı onayı alınacak diye, 16 gibi adamdan onay alınmışsa para hesaba yatardı. Ulen biz de bilelim ne zaman yatacak ona göre ayağımızı yorganımıza göre uzatalım derdim içten içten. O aralar dedim tamam bunlar işleri rayına soktu dedik. 2 ay önce bu durumlara gelecekleri yavaştan başlamaya başladı. sabah 11 de yapılan ödmeler 16 ya sarkmaya başladı alla alla diyordum önceleri, sonradan bir gün sonra falan olduğu oluyordu. Ben bunlara yazınca adamı dövecek gibi davranmaya başladılar. bir ara mesaj attım paraları geç yatırıyorsunuz gibisinden baktım ben yazınca hesaba para aynı gün gelmeye başladı. Bir gün yine atarlandım başınızdan beklemesek mesaj yazmasak adam akıllı iş yapımıyorsunuz diye bunlar yine tripli tiripli sizin yazmanız bizim işlemlerimizi etkilemiyor ayakları yaptılar. Küstah ve kibirli bir üslüpları vardı. Ülen müşteri mağdur olmasın, daha az komisyon ödesin. Biz aynı parayı alcaz gg da da olsa sp dede dedik irtibar kastık, bu karakterden yoksun beyninin işlevlerini yerine getiremeyen arkadaşları sikimize takmıyorduk. Neticede emir kulu 3 5 kuruşa çalışıyor, bununla daşak geçsek ne geçmesek ne diyip boş veriyorduk. Adam yukarda yazmış gerek mesajlarıma gerek telefonlarıma diye? arkadaş bu adamların telefonu mu var? Bu akılları nasıl çalıştıklarını bilmediğim arkadaşlar 3d security uygulaması neden var? ben bu siktiğimin malını alıyorum hür iradem yerinde, telefonuma gelen mesaj ile onayladım bu parayı verdiğimi diyor. sonra bunlar parayı bir iki gün oyalayalım diye sesli onayı çıkardılar başımıza. Adamlar hayalet gibi. bir müşterim var adam gece işinde çalışıyor. bir hafta adamın sesli onayını alamadılar. adam iyi niyetli mesaj yazıyor şu saatte arayın uyuyorum yada numaranızı verin ben arayayım sizi diyor yine ulaşamıyor ki sen kimsin de telefonla bu adamlarla muhatap oluyorsun? Bunlar bizi gerizekalı yerine koydular. evet evet müşteri temsilcileri dahil çocukları çocukları dışarda kalacaklar üzülmem neden biliyor musunuz kendini düşünmeyen benim sikimde olmaz. adamlara yazıyorum diyorum doğru düzgün açıklama yapın. size daha önceki mesajı tekrar gönderiyoruz diyor. ben malım gerizekalıyım anlamadım okumadım yani sen bana aynı mesajı tekrar gönderiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordyyy

utanmadan birde burada hesap açıp yok sanalpazar ödemeleri veriyor diye bizim akıllarımız ile daşak geçiyorlar. İki gün geçikmeli vermişmiş. Bunları aylardır takip ederim bundan 5 6 ay öncelerine kadar hesaba paraları 16 civarında yatırırlardı. Ara ara sorardım derdim ki siz neden geç yatırıyorsunuz diye efendim bizde otomatik talimat var bir tuşa basarız hepsi aynı anda ödenir cart curt ayakları yaptılar. Erken ödendiğini görmezdim. son 4 5 ay bunlar sabahtan 11 suları ödeme yapar bazen alıcı onayı almak için 11 de ödeme yapılmadıysa mail gelir alıcı onayı alınacak diye, 16 gibi adamdan onay alınmışsa para hesaba yatardı. Ulen biz de bilelim ne zaman yatacak ona göre ayağımızı yorganımıza göre uzatalım derdim içten içten. O aralar dedim tamam bunlar işleri rayına soktu dedik. 2 ay önce bu durumlara gelecekleri yavaştan başlamaya başladı. sabah 11 de yapılan ödmeler 16 ya sarkmaya başladı alla alla diyordum önceleri, sonradan bir gün sonra falan olduğu oluyordu. Ben bunlara yazınca adamı dövecek gibi davranmaya başladılar. bir ara mesaj attım paraları geç yatırıyorsunuz gibisinden baktım ben yazınca hesaba para aynı gün gelmeye başladı. Bir gün yine atarlandım başınızdan beklemesek mesaj yazmasak adam akıllı iş yapımıyorsunuz diye bunlar yine tripli tiripli sizin yazmanız bizim işlemlerimizi etkilemiyor ayakları yaptılar. Küstah ve kibirli bir üslüpları vardı. Ülen müşteri mağdur olmasın, daha az komisyon ödesin. Biz aynı parayı alcaz gg da da olsa sp dede dedik irtibar kastık, bu karakterden yoksun beyninin işlevlerini yerine getiremeyen arkadaşları sikimize takmıyorduk. Neticede emir kulu 3 5 kuruşa çalışıyor, bununla daşak geçsek ne geçmesek ne diyip boş veriyorduk. Adam yukarda yazmış gerek mesajlarıma gerek telefonlarıma diye? arkadaş bu adamların telefonu mu var? Bu akılları nasıl çalıştıklarını bilmediğim arkadaşlar 3d security uygulaması neden var? ben bu siktiğimin malını alıyorum hür iradem yerinde, telefonuma gelen mesaj ile onayladım bu parayı verdiğimi diyor. sonra bunlar parayı bir iki gün oyalayalım diye sesli onayı çıkardılar başımıza. Adamlar hayalet gibi. bir müşterim var adam gece işinde çalışıyor. bir hafta adamın sesli onayını alamadılar. adam iyi niyetli mesaj yazıyor şu saatte arayın uyuyorum yada numaranızı verin ben arayayım sizi diyor yine ulaşamıyor ki sen kimsin de telefonla bu adamlarla muhatap oluyorsun? Bunlar bizi gerizekalı yerine koydular. evet evet müşteri temsilcileri dahil çocukları çocukları dışarda kalacaklar üzülmem neden biliyor musunuz kendini düşünmeyen benim sikimde olmaz. adamlara yazıyorum diyorum doğru düzgün açıklama yapın. size daha önceki mesajı tekrar gönderiyoruz diyor. ben malım gerizekalıyım anlamadım okumadım yani sen bana aynı mesajı tekrar gönderiyorsun.

malesef b.oka battık.

• Bugün itibariyle ödemem yapıldı arkadaşlar. Yakında tekrar sanalpazardan satışlara devam edeceğim.
  • selamlar,
    bugün 4 Ocak'ta alıcının onay verdiği ürünüme ait ödemem (3500TL) yapılmıştır.Görünen o ki sanalpazar kaldığı yerden devam edecek....Herkes en kısa zamanda parasını alacaktır emin olun...içinizi rahat tutun...

Bu da screenshot....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVATANSEVER -- 14 Ocak 2016; 17:24:03 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.