Şimdi Ara

Bir Bilişim Devi Daha İflas etti. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
6
Favori
28.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gold halen sitesinde satış yapıyor nasıl batmaktır bu?
  • 7 hazıranda seçilelim her şey düzelir dediler olması, kasımda seçilelim her şey düzelir dediler olmadı şimdi başkan olursa kesin(!) düzelecek ya siz bu haberleri boşverin ohoo Avrupa'nın en iyi ekonomisiyiz. Hatta 2023 de ülkelere borç vermeye başlayacağız süper olacak her şey super
  • Benim de yatmadı, şöyle cevap yazmışlar mesajıma.

Para transferleri belli bir limit ve tarih sıralamasına göre yapılmaya devam etmektedir. Ayrıca para transferi konusundaki bekleme süresini en aza indirmek için gerekli çalışmalar da yürütülmektedir. Bu bağlamda 1 Şubat itibari ile üyelerimize yapacağımız ödemeler de belli bir düzene girmiş olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatmış 👍

• Gold dandikti harbiden. Mağzaları olsun vs. berbattı. Ama Hızlıal çok iyi hizmet veriyordu.
  • MErhaba, aşağıdaki gibi bir bilgilendirme gelmedi. Birde 8 ocak 12 Ocak gibi gibi duyurular nerede yapıldı? Şubat ayında ödeme alan var mı?

Sanalpazar.com bilgilendirme
    Sayın Üyemiz,

Bankalarla yaşadığımız geçici sorunlar nedeniyle para transferi işlemlerimizde aksaklıklar yaşanmaktadır.
    Halen ürünleri satılmış ancak kargolama yapmamış olan satıcı üyelerimizin ürün gönderimi YAPMAMALARINI rica ediyoruz.

Sorunlar giderildiğinde en kısa sürede sizleri bilgilendireceğiz

Not: Param yattı bugün çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkantipi -- 8 Şubat 2016; 14:57:01 >
  • Noldu alan satan var mi hala
    Parasi yatan var mi

• Gelen cevap bu son çırpınışlar gibi satıcıların parasını bekleterek mi kurtulacaklar

Para transferleri; belirli limitler dahilinde ve tüm satıcı üyelerimize eşit ölçüde dağıtılacak şekilde yapılmaya devam etmektedir.

Çok kısa bir süre sonunda işleyişimiz tamamen eski halinde dönecektir. Bu süre içerisinde gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
    SanalPazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetserap

Gelen cevap bu son çırpınışlar gibi satıcıların parasını bekleterek mi kurtulacaklar

Para transferleri; belirli limitler dahilinde ve tüm satıcı üyelerimize eşit ölçüde dağıtılacak şekilde yapılmaya devam etmektedir.

Çok kısa bir süre sonunda işleyişimiz tamamen eski halinde dönecektir. Bu süre içerisinde gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

Banada aynı mesajı attılar hocam 25-30 tl olsada 1000 tl olsada yatırmıyor adamlar otomatik mesaj atıyorlar.

Uzak durun ne alın başkalarını madur edin nede satın 14 gündür parayı yatırmadılar.
  • Dün yatırdılar 23 TL mi küçük esnafız biz biz çok kötü mağdur ediyorlar
  • Arkadaşlar, sanalpazar'da duyuru var; Kayıtlı E-Posta diye bir sistem gelmiş, üye olmazsak e-ticaret yapamazmışız artık. Şimdi benim ticari kimliğim yok, ayda birkaç kere ancak satış yapıyorum. Benim gibi bireysel kullanıcılar da bir ilan dahi açsa, bu sistemi kullanmak zorunda mı? Bilen var mı?

http://www.sanalpazar.com/yasal_duzenleme.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah_88

Arkadaşlar, sanalpazar'da duyuru var; Kayıtlı E-Posta diye bir sistem gelmiş, üye olmazsak e-ticaret yapamazmışız artık. Şimdi benim ticari kimliğim yok, ayda birkaç kere ancak satış yapıyorum. Benim gibi bireysel kullanıcılar da bir ilan dahi açsa, bu sistemi kullanmak zorunda mı? Bilen var mı?

http://www.sanalpazar.com/yasal_duzenleme.php

Size kep lazım mı bilmiyorum ama kep lazımsa yıllık 35 liraya ptt'den alabilirsiniz. Bunun sadece ticaretle alakası yok bu adresler devlet güvencesinde ve kep adreslerine gelen mailler ile gönderilen mailler yasal delil sayılıyor.

Örnek bir firmadan faturaları e-fatura olarak istediniz ve kep adresini verdiniz, buraya faturanız geldi ve 40 lira yazıyor. Firma sonra o fatura aslında 100 liraydı derse ve siz itiraz ederseniz kep adresinize bakılıyor ve orada yazan bedel neyse onu tahsil etmek zorunda kalıyor. Aynı şekilde gönderdiğiniz her mail resmi işlem yerine geçiyor ve göndermedim diyemiyorsunuz.

Yine örnek vereyim bazı kurumlar abonelik iptali için faks gönderin diyor, işte bu durumda faks göndermek yerine karşı firmaya kep adresinden imzalı mail gönderirseniz mail üzerinden de başvurunuzu onaylamak zorundalar. Bir nevi e-imza gibi.

Ayrıca e-tebligat, e-haciz gibi işlemlerde kep adresiniz varsa oraya gönderilmiş her mail kişinin kendisine gönderilmiş sayılır ve basılı olarak gönderilmez.

Sanal pazar'da e-ticaret yapmak isteyen yıllık 35 lira versin diye düşünmüştür.

• Ödeme yapmıyorlar bilgisayarımı sattım 1500 tl içeri girdim
  • Durumdan haberim olmadığı için küçük bir satış yaptım yaklaşık 10 gündür onay verilmesine rağmen ödeme yok. Geç de olsa ödemenin yapılacağını umuyorum. En son kaç gün içinde ödeme aldınız? 275 tl lik bir satış yaptım.
  • bugün 3 adet ödemem yapıldı çok şükür
  • 400 LİRA 1 AYDIR BUGÜN YARIN BUGÜN YARIN OYALANIYOR NE YAPMAMI ÖNERİRSİNİZ
  • Sanalpazarın ceo su kimse bulup bağlantıya geçip bu site tasarımı ne , batarsınız bu tasarımla diye uyaracaktım . Google da adamı bulayım derken iflas haberini gördüm . Gold Grubunda 1000 kişi çalışıyormuş .. Kimse mi göremedi . "Aklın yoktu madem , gözün de yok mu" , diye bir Arap sözü aklıma geliyor . Geçmiş olsun . Bizlere de ibret olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty81 -- 8 Nisan 2016; 0:40:03 >
  • Hizlial.com'dan alışveriş yapanlar var mı hala? Bir şey sipariş etmek istiyorum ancak tereddütlerim var.
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    Ben yapıyorum, GM 5 plus satmaya başlasınlar onu bile bekliyorum, müşteri memnuniyeti süper adamlarda.
  • son durum ne dükkan açalım mı
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.