Şimdi Ara

Bir Bilişim Devi Daha İflas etti. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
6
Favori
28.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bankalarla yaşadığımız geçici sorunlar nedeniyle para transferi işlemlerimizde aksaklıklar yaşanmaktadır.
    Halen ürünleri satılmış ancak kargolama yapmamış olan satıcı üyelerimizin ürün gönderimi YAPMAMALARINI rica ediyoruz.

Sorunlar giderildiğinde en kısa sürede sizleri bilgilendireceğiz.

Saygılarımızla.
    şeklinde mesaj geldi bana sanal pazardan.
  • Sanalpazar ve gold sıkıntıydı da ben hizliali severdim, hbden cok daha iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Herhangi bir yerde konuyla ilgili haber yok, sanalpazardanda mesaj gelmedi. Eminmisiniz?

Sistem mesajı atıldı sanalpazardan baskalarınada gelmiş sıkıntı olduğu kesin sanırım çıkar yakında kokusu
  • Şimdi sektörden araştırdım iflas erteleme almışlar. Dist. ler ürün vermiyormuş.
  • Ben eski çalışanıyım oranın. Kayyum durumu var.
  • İndirim durumu olabilir mi? yumulalım hemen

• sordum

Sanalpazar.com, Gold Internet Teknolojileri A.Ş. olarak hiçbir şekilde mali yapımızda bir sorun yoktur.
    Yaşanan sorunlar, grup şirketi olmamız dolayısı ile dolaylı olarak etkilendiğimiz başka sorunlardan kaynaklanmaktadır.
    Hukuk Servisimiz bu sorunları düzeltmek adına yoğun bir şekilde çalışmaktadır, sorunlar aşamalı şekilde çözülmektedir.diye cevap geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

quote:

Orijinalden alıntı: KuteKavun

Yalan haber gibi geldi bana gold'un sitesi falan takır takır ürün satıyor hala

sANALPAZAR dan mesaj geldi az önce bana

Sanalpazar.com bilgilendirme
    Sayın Üyemiz,

Bankalarla yaşadığımız geçici sorunlar nedeniyle para transferi işlemlerimizde aksaklıklar yaşanmaktadır.
    Halen ürünleri satılmış ancak kargolama yapmamış olan satıcı üyelerimizin ürün gönderimi YAPMAMALARINI rica ediyoruz.

Sorunlar giderildiğinde en kısa sürede sizleri bilgilendireceğiz.

Saygılarımızla.

Bir sıkıntı var gibi ama geçici demişler bakalım geçicimi geçiricimi görücez.

• Bana şöyle anlattı içerden tanıdığım,

Olay şu beyler, bunlar Ağaoğlu ile ortak olup inşaat işine girdiler ve çok yüksek miktarda teminat yatırdılar ama proje olmadı devletin teminatı geri ödemesi gerekirken bunlarda ki cemaat durumu yüzünden devlet ödeme yapmadı aylarca ve artık durum dayanılmaz hal aldı metro elk. Geçen ay elemanarın neredeyse hepsini işten çıkarmak zorunda kaldı.

Bilişim sektöründeyim ve birsürü firmayı tanıyorum. . Kadıköy mağazası bugün kapandı üzüldüm ama bu kış günü işşiz kaldılar yazık oldu.. Ama merak etmeyin batsalarda yok olmazlar altunizade de ki yerleri zaten deli milyon para eder

• quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

İndirim durumu olabilir mi? yumulalım hemen

https://pbs.twimg.com/tweet_video/CX_qtg4UQAAbzlu.mp4

• Merhaba arkadaşlar Trend Mağazıcılık (Hızlıal.com) ve diğer gold üye bünyesi altında olan firmalar iflasını vermiştir.1.ağızdan dinlediğim ve malsatışı yaptığımız firmadır Hızlıal bulundukları durumdan geçen haftalarda 20 üzerinde işçisini çıkarmıştır ve diğer gold ve mağazalrından da çalışan çıkarmıştır.İflas nedeni yabancı ortakların ellerini çekmesidir buda pazarda büyük bir kazaya kurban gitmesidir..Hızlıal ve diğer dükkanları yakında cartayı çeker benden söylemesi bu arada firma olarak bize 30bin tl gibi bir ödeme yapmaları gerekmektedir 1 aydır ödeme gelmiyor.
  • kaynakkkk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

Eminmisin

emin ayrı yazılır :(
  • Alacağım vardı, 1 haftadır bekletiyorlar, ula gitti mi bizim para yoksa. Ne yapabiliriz şu süreçte? 1155 tl alacağım var
  • Sanalpazar iyiydi Umarım başka bir firma felan satın alır.
  • Hmmm...Hiç bu açıdan düşünmemiştim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rec25

Alacağım vardı, 1 haftadır bekletiyorlar, ula gitti mi bizim para yoksa. Ne yapabiliriz şu süreçte? 1155 tl alacağım var

1300 de benim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Orijinalden alıntı: KOMIK OLAMIYOM

Kaynak dötü.com

Kaynağa girdim, sağlam beyler.

Bu arada seni hatırladim spor salonu hikayen vardi

• gold insallah batmıştır. piyasa üstü fiyatlar, sürekli bir stok sıkıntısı.
  • gold batmış.. way bee.. nerelerden nerelere.. bilgi doğru resmi olarak duyurdular .. hiçbir ödeme yapamıyorlar..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.