Şimdi Ara

Bir Bilişim Devi Daha İflas etti. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
6
Favori
28.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hızlıal batsin iyi olmuş müşteri memnuniyeti sıfır sitede urun kalmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewr

gold batmış.. way bee.. nerelerden nerelere.. bilgi doğru resmi olarak duyurdular .. hiçbir ödeme yapamıyorlar..

Nerde duyurdular ?? İcerde kalan paralarımızi alamayacak miyiz bilginiz var mi??
  • Tüh, sanalpazardan 15TL lik ürün satmıştım. desenize alamayacağım şimdi paramı :)

Ayrıca hızlıal için kötü olur en sevdiğim firmaydı. Müşteri memnuniyeti zirvedeydi
  • Hay şansıma.

Ayda yılda bir sanalpazar dan satış yaparım, satış yaptım, yılbaşı girdi araya. P.tesi alıcı ürünü aldı, onayladı hemen ve anında sanalpazar battı. Artık kolay kolay alamayız parayı herhalde.
  • Sanalpazarı bilmiyorum ama hizliala mesaj attım hemen cevap geldi.

"Değerli Müşterimiz, Böyle bir durum söz konusu değildir. Siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için her zaman saygı ve sevgi çerçevesinde burda olmaya devam edeceğiz. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Saygılarımla, K***T"
  •  Bir Bilişim Devi Daha İflas etti.
     Bir Bilişim Devi Daha İflas etti.

hizlial.com'da bunlara aitti.
  • rec25 kullanıcısına yanıt
    diğer şirketleri hakkında bilgim yok sadece gold bilgisayarın bu durumda olduğunu biliyorum. zaten yukarıda belge yayınlamışlar. işim sebebiyle biliyorum.
  • Geçen çarşamba sanal pazar üzerinden semers adlı satıcıdan powerbank almıştım. Satıcı malum xiaomi ürünlerini bilen kişiler genelde kendisinden ürün alıyor. Neyse geçen gün onaylamak için siteye girdiğimde satıcı yoktu. Bugünde bu haberi aldım. Ortada ciddi durum olmasa satıcı siteden çıkmazdı herhalde.

• 460 tl alacağım var Sanalpazar dan. satıcıyım işlem yaptım 1 hafta önce paramı göndermiyor Sanalpazar lanet olasıcalar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 220 tllik bir ürün sattım bizimde para gitti allah bunları nasıl biliyorsa öyle yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Gold teknolojiden 2 ay önce braum blender almıştım vaybe...

Pcdepo Battı
    Victor Game Machine Battı
    Gold Teknoloji Battı

Yakında hepimiz teknosanım kölesi olacağız galiba

Türkiye'de 3 dev var Vatan Bilgisayar,Teknosa, Media Markt (Yerli değil gerçi ama o da baya iş yapıyor).

Şu Vatan Bilgisayar'ın sahipleri ne kazanıyor kim bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Gold teknolojiden 2 ay önce braum blender almıştım vaybe...

Pcdepo Battı
    Victor Game Machine Battı
    Gold Teknoloji Battı

Yakında hepimiz teknosanım kölesi olacağız galiba

Türkiye'de 3 dev var Vatan Bilgisayar,Teknosa, Media Markt (Yerli değil gerçi ama o da baya iş yapıyor).

Şu Vatan Bilgisayar'ın sahipleri ne kazanıyor kim bilir

bimeks ?

• Vatan da aşırı pahalı ya..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 tl alacağım var normalde salı günü almam gerekiyordu bugün iki mesaj geldi zaten son iki haftadır bir gariplik vardı biraz çıkışmam ile yılbaşından önceki satışlarımın parasını aldım iki gündür uğraşıyorum bu sefer kesin parayı kaptırdık herhalde, geçmiş olsun arkadaşlar. Geçmiş olsun Sanalpazarzedeler.
  • Bugün iki mesaj geldi SP den.
    İlkinde satış gerçekleşse bile iptal edin diyordu. Bunlara ek olarak hızlıal ve gold.com.tr halen aktif durumda ve satış devam ediyor.

Benim de alacağım var, bakalım ne zaman ödeyecekler..
  • Kaymak nerede??!

• Kayyuma devredilmiş durumda bakalım belki paralar yatacaktır ancak bu tabi bir süreç alacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordyyy

2000 tl alacağım var normalde salı günü almam gerekiyordu bugün iki mesaj geldi zaten son iki haftadır bir gariplik vardı biraz çıkışmam ile yılbaşından önceki satışlarımın parasını aldım iki gündür uğraşıyorum bu sefer kesin parayı kaptırdık herhalde, geçmiş olsun arkadaşlar. Geçmiş olsun Sanalpazarzedeler.

Kanka

• olum sanalpazar artık cevap da vermiyor muhatap alacak zaten kimse yoktu. mesajlara cevap geliyordu artık oda gelmiyor.
  • lordyyy L kullanıcısına yanıt
    geliyorda artık eskisi kadar hızlı değil :d 3-5 saate veya 6-7 saate gelir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.