Şimdi Ara

Bir bina büyüklüğünde dev ışın kılıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün itibariyle gösterime giren Star Wars: Güç Uyanıyor filmi ilk günden rekor kırdı. Son yılların en çok izlenecek filmi olması bekleniyor. Aynı zamanda dün gece Londra'da gerçekleşen galada büyük bir sürpriz yapıldı.

Bir bina büyüklüğünde dev ışın kılıcı 

Orjinal serinin son filminin 30 yıl ardından Star Wars serisi 7. filmiyle bugün itibariyle tekrardan sevenlerinin karşısına çıktı. Filmde, Return of the Jedi filminin 30 yıl sonrasında yaşananlar anlatılıyor. Yapımcılığını Lucasfilm ve Bad Robot'un yaptığı filmde yönetmen koltuğunda J. J. Abrams oturuyordu. Distribütörlüğünü Walt Disney Studios ve senaristliğini de Michael Arndt üstlendi. Carrie Fisher, Mark Hamill, Harrison Ford, Adam Driver ve John Boyega filmde ön planda olan oyunculardan birkaçı.

Dün, sevenlerini uzun süreden beri bekleten filmin galasıyla birlikte bir bina boyundaki ki ışın kılıcının da açılışı canlı yayınla yapıldı. Serinin yeni filmindeki oyuncularda John Boyega galada birkaç açıklama yaptı ve ardından misafirlere bir sürprizlerinin daha olduğunu anons etti. İrlanda'da yer alan 'The Spire' adlı 123 metrelik dev kule bir ışın kılıcına çevrildi. Açılış canlı yayınla birlikte galada misafirlere aktarıldı.

• Bir bina büyüklüğünde dev ışın kılıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 17 Aralık 2015; 19:21:13 >
  • Demekki Koyunlar sadece bizim ülkemize özgü değilmiş..

• "Karşınızda dansöz Işın kılıcı" Cem Yılmaz ya.. Aklıma geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu film için heryer reklam alanına döndürülmüş.. Facebook bile.. Ne para harcadılar arkadaş.. Ya film çok kötü göz boyuyorlar yada daha önce izlemediğimiz tarzda bir film olacak..

• Tamam Star Wars en iyi serilerden biri ama böyle gözümüze gözümüze sokmaları artık antipati yapmaya başladı.

Aynı Avatar' ın politikayı uyguluyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyice abarttınız ama ya. tamam iyi güzel bir seri ama artık abartılmış şişirilmiş balon bir seriden başka bir şey değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beş para etmez film için yapmışlar...

• star wars filmi çıkıyor demekki konulu haber

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartı reklamı yapıldı şu filmin, hayat meselesi sanki. Fanları sokağa kostümlerle çıkmış falan. Sade bu filme değil hiçbir filme değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan
    Abartı reklamı yapıldı şu filmin, hayat meselesi sanki. Fanları sokağa kostümlerle çıkmış falan. Sade bu filme değil hiçbir filme değmez.

Onu bırak da film de bir şeye benzese. Film Disney'e satılmıştı ya. Beş para etmez, Wall-e gibi film yapmışlar.

Yönetmen olarak J.J. Abrams'ı getirip koyarsan olacağı budur. Lost'un bile içine eden adamdan ne beklenir ki. Haa Star Trek e diyecek bir lafım yok. Onu da J.J. yaptı ama o bile bundan iyidir. Beklediğimi alamadım ben...

• İyice b..... çıkarttilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz, konu da aynı şekilde
  • resmen hayal kırıklıgı oldu benım ıcın seyredınce ,gelmıs gecmıs en kotu fılm

• Ben bunu bilir bunu söylerim. Gerçekten iyi bir filmin bu kadar reklamı yapılmaz. Kapitalizmin ana kuralı.
  • 5 senedir beklerim Inception'un devam filmi gelecek diye, gelmez gelmeyecektir ama ben beklerim o son sahnedeki totemin döndüğünü ya da durduğunu gösterseler bile yeter benim için.

• Popüler kültürün suyunu çıkarmak, Star Wars gibi nadide filmlere itici yaklaştırır izlemeyenleri ve hatta izleyenleri bile. Kapitalizmi tadında bırakmak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

5 senedir beklerim Inception'un devam filmi gelecek diye, gelmez gelmeyecektir ama ben beklerim o son sahnedeki totemin döndüğünü ya da durduğunu gösterseler bile yeter benim için.

Boşuna beklemeyin, gelmez.

Ayrıca @OverClocK1ng yeni Star Trek'ler bence gayet iyi. Wall-e de son derece sağlam bir animasyondur.

Konuya gelirsek SW serisini izledim ama bir türlü sevemedim. Evren evren dediler gördük evreni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Aralık 2015; 16:09:50 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Star Trek'ler zaten buna 10 basar. 2009 daki de iyiydi, son çıkan da. Ayrıca Wall-e yi izlemiştim ve çok beğenmiştim.
    O yüzden de onlar Wall-e çeksinler dedim ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.