Bu ne anlama geliyo,inci de ve burda goruyorum devamli,kacirdim galiba :)
Bende günlerdir bu konu üzerinde kafa yoruyorum ama henüz herhangi bi sonuca ulaşamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Abdurrahman HacıKerimoglu Bende günlerdir bu konu üzerinde kafa yoruyorum ama henüz herhangi bi sonuca ulaşamadım
Haha bende bi kac yerde gordum.Tahmin etmeye calistim ama bulamadim :D
Bazen çok ünlem işareti koyunca shifte basmayı unutup araya "1" de serpiştiriyorlar. Böylece !!!!!!1!!!! gibi birşey oluyor. Bunu daha da abartıp birbirbir ekliyorlar.
!!!bir!!bir11!!
Bende bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Abdurrahman HacıKerimoglu
Bende günlerdir bu konu üzerinde kafa yoruyorum ama henüz herhangi bi sonuca ulaşamadım
Bazı arkadaşlar !!!!!!!!!!!!!!! yapmayı abartıyolar basılı tutmam yerine tek tek basa basa yazıyorlar !!1!! felan oluyo eksik bastıklarında :D !!111 bir bir de forumda dalga konusu işte.
Bir yerde böyle yazmış.
Galiba unlem isretinin "1! ile ayni tusu paylasmasindan kaynaklaniyor.
Sinirli bi şekilde yazı yazıp sonuna !!!! koyarken elini shift tuşundan çeken insanlara yapılan bi atıf.(tanıma bak:D) Örnek: sen benim kim olduğumu biliyor musun lan!!!!11
Alın beni burdan 4444 pls
quote:
Orijinalden alıntı: ViCt0R
++ verem
quote:
Orijinalden alıntı: ENFORCE
quote:
++ verem
Und pls sw pls sen priestsin ama onuda yap pls
quote:
quote:
quote:
++ verem
quote:
quote:
quote:
++ verem
10K Plis
moradon gate deydim son yazdıklarınız gelmedi
:9:):99):)))))))))999999999999 gibi bir şey. 1 ve ! aynı tuşta olduğundan kaynaklanan bir şey.
Böyle şeyleri sormayıp kendi mizah anlayışınla(varsa) tadını çıkarmaya bak. Bunlar forumu güzelleştiren şeyler.