arkadaslar ben büyük bir serverdan 12 -13 monitore ayrı ayrı goruntu dağıtmak istiyorum. Monitorler Dokunmatik...BUnu Nasıl sağlayabilirim.daha dogrusu olurmu bole bısı...
monitorleri tv amaçlımı kullanacaksınız (video gösterimi), yoksa alışveriş merkezlerindek,i gibi herbiri bağımsız bilgisayar gibimi çalışacak..
gerçi dokunmatik monitorleri tv niyetine kim kullanır orası ayrı :)
quote:
Orjinalden alıntı: clarion
monitorleri tv amaçlımı kullanacaksınız (video gösterimi), yoksa alışveriş merkezlerindek,i gibi herbiri bağımsız bilgisayar gibimi çalışacak..
gerçi dokunmatik monitorleri tv niyetine kim kullanır orası ayrı :)
bilgisayar gibi kullanmak istiyorum..
Çok komplike bir konu bu arkadaşım mesuthaksoy@hotmail.com ekle konuşalım ama akşama anca msn de olurum ok
aslında aklıma gelmiyor adı, bi kutu vardı bekonun mini bilgisayarı kadar birşey..işlemci hdd filan yok..sadece klavye mouse takıyorsun monitoru bağlıyorsun etherneti takıp ana server üzerinden kullanıcıyı tanımlayıp kullanmaya başlıyorsun..ama aklıma gelmiyor neydi.....
aman hocam ya cok gerek li bana
quote:
aslında aklıma gelmiyor adı, bi kutu vardı bekonun mini bilgisayarı kadar birşey..işlemci hdd filan yok..sadece klavye mouse takıyorsun monitoru bağlıyorsun etherneti takıp ana server üzerinden kullanıcıyı tanımlayıp kullanmaya başlıyorsun..ama aklıma gelmiyor neydi.....
Embedded kasaları mı diyorsun? Ben size şöyle birşey anlatayım. Bursa metrosuna 100 üzeri lcd ekran yerleştirilecek ve bu ekranlar vagonların içlerinde olacak. her vagonda 4 ekran ve 2 tane embedded kasa olacak ve bütün ekranlar TEK TEK uzaktaki bir bilgisayardan kontrol edilecek
Yani arkadaşın istediği sistemin çok daha karmaşık ve gelişmiş halini yapmaya çalışıyoruz. Şu bahsettiğin dokunmatik monitörlerin marka modelini yazar mıısn lütfen?
quote:
Orjinalden alıntı: mesuthaksoy
quote:
Embedded kasaları mı diyorsun? Ben size şöyle birşey anlatayım. Bursa metrosuna 100 üzeri lcd ekran yerleştirilecek ve bu ekranlar vagonların içlerinde olacak. her vagonda 4 ekran ve 2 tane embedded kasa olacak ve bütün ekranlar TEK TEK uzaktaki bir bilgisayardan kontrol edilecek
Yani arkadaşın istediği sistemin çok daha karmaşık ve gelişmiş halini yapmaya çalışıyoruz. Şu bahsettiğin dokunmatik monitörlerin marka modelini yazar mıısn lütfen?
@muslimsubasi senin ilacın buradaymış ben aradan çıkayım en iyisi...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mesuthaksoy
quote:
@muslimsubasi senin ilacın buradaymış ben aradan çıkayım en iyisi...
arkadsım yardımların için cok saol ...
hocam birde monitorleri hangi marka alacağım belli değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme