Şimdi Ara

Bir Çocuğun Canını Bile Umursamayan Aşırı Hayvansever (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Umbrella Corporation

Bu mesaj silindi.
    Web sitesinin kaydını aldım. Adamın sosyal medya hesabını dağıtacaksınız bir de rahatsız etmek için. Size tavsiyem sakinleşip, özür dileyerek kapatın konuyu. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne Bilim Adamı

Web sitesinin kaydını aldım. Adamın sosyal medya hesabını dağıtacaksınız bir de rahatsız etmek için. Size tavsiyem sakinleşip, özür dileyerek kapatın konuyu. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor.

Alıntıları Göster
    Pardon da ne ozuru? Coluga cocuga kufreden ben miyim? Ozur dileyecekmisim kendisi dilesin be sacmalamayin.

• Benim arabama saldirdi daha yeni boya koruma yapmistim. Sag arka camurlugu 10 cm gocurttu. Sokak hayvani basi bos insana da saldirir hatta oldurur bile. Cozum gerekli ha cozum bulunmuyorsa bu tur vakialar artar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7721C843E

Benim arabama saldirdi daha yeni boya koruma yapmistim. Sag arka camurlugu 10 cm gocurttu. Sokak hayvani basi bos insana da saldirir hatta oldurur bile. Cozum gerekli ha cozum bulunmuyorsa bu tur vakialar artar
    Hocam benimde bu konuyu buraya acmamin amaci bu, artik birileri bir sey demeli bir karar alinmali, cozum bulunmali.Boyle diyincede ne hayvanlari mi oldurecen yok bilmem ne, sacma sapan konusuyorlar.

• Umbrella Corporation kullanıcısına yanıt
    Insan sagligi herseyden onemlidir. Gerekirse uyutursun ama once kisirlastirma sart

• Bu kadar cok kopegin disarida basibos dolasmasida aha bu duyar kasanlar yuzunden.Suyunu ver tamam, ama verme yemek ya kendisi bulacak kapasiteye sahip zaten.Hayvan yemek bulmada enerji harcayamayinca, cogalmaya yoneliyor bu sefer.Bu sefer daha fazla kopek disarida oluyor, onlari besliyorlar, daha da fazla olmaya basliyorlar.Bu isin bir sonu yok yani.Sonra sagda solda kopek yavrulari eziliyor, kopek oluyor hem hayvana yazik oluyor, hemde basina is gelmis insanlara.

• Bakin arabamin durumunu ve saldiran kopegi gosterecegim. Sabah 6 30 sulariydi. St bernard turunde bir kopekti

Bir Çocuğun Canını Bile Umursamayan Aşırı Hayvansever

Bir Çocuğun Canını Bile Umursamayan Aşırı Hayvansever

Sizce arabaya bu sekilde zarar veren kopek insana saldirsa?

Ayrica toplumsal bir sorun haline geldi. Sehirden kopekleri toplayip kirsal alanda yuksek kesimlere birakiyorlar. Sonrasinda kisin ac kalan kopek de vatandasin tavuguklarini hatta koyunlarini oldurup telef ediyor. Insanlar magdur oluyor

• quote:

Ayrica toplumsal bir sorun haline geldi. Sehirden kopekleri toplayip kirsal alanda yuksek kesimlere birakiyorlar. Sonrasinda kisin ac kalan kopek de vatandasin tavuguklarini hatta koyunlarini oldurup telef ediyor. Insanlar magdur oluyor
    Hocam gecmis olsun bu arada.Yazik olmus arabaya.Evet haklisiniz sadece gidip kirsal kesime biraktik bitti gibisinden is yapilmamali.Kontrol altinda olmali en azindan.Yoksa yine vatandas magdur oluyor.

• %60 demiş yukarıda arkafaşın biri bu ülkenin insanıyla ilgili. Artırıyorum, %90

• Sizin ben o ruhsuz kalbinize ya.
    Ne siniz siz tanrı mı?
    Dünya size mi ait? Heryere bina dikmeniz yetmediği gibi birde o betondan sokaklarınızdan mı atacaksınız hayvanları? Her sokakta gördüğüm her kediyi köpeği severim ırk ayırt etmeden. Hiçbirinin bana saldırmayı geç hırladığını bile görmedim bu yaşıma kadar.
    Bunlar hisli hayvanlar senin ona karşı düşüncen neyse oda sana aynısını yapıyor. Tabi birkaç köpek gördüğü muamele yüzünden fazla hırçınlaşabiliyor hatta delirebiliyor ama bunun sebebi gene '' insan'' bence sizin gibi zihniyetteki insanları toplamak lazım. Ama nerde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bakin arabamin durumunu ve saldiran kopegi gosterecegim. Sabah 6 30 sulariydi. St bernard turunde bir kopekti

Sizce arabaya bu sekilde zarar veren kopek insana saldirsa?
    Hocam saint bernardlar saldırmaz ki. Yanlışınız vardır ayıdır o.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2017demezunakalan

Sizin ben o ruhsuz kalbinize ya.
    Ne siniz siz tanrı mı?
    Dünya size mi ait? Heryere bina dikmeniz yetmediği gibi birde o betondan sokaklarınızdan mı atacaksınız hayvanları? Her sokakta gördüğüm her kediyi köpeği severim ırk ayırt etmeden. Hiçbirinin bana saldırmayı geç hırladığını bile görmedim bu yaşıma kadar.
    Bunlar hisli hayvanlar senin ona karşı düşüncen neyse oda sana aynısını yapıyor. Tabi birkaç köpek gördüğü muamele yüzünden fazla hırçınlaşabiliyor hatta delirebiliyor ama bunun sebebi gene '' insan'' bence sizin gibi zihniyetteki insanları toplamak lazım. Ama nerde.
    İmzamı atarım bunun altına.

Size saldıran köpekler varsa, köpeklerin o hale gelmesinde emeği geçen (!) insanları alıp uyutun. Sorun çözülecektir.

• break the cycle kullanıcısına yanıt
    Siz vegan, hayvan sever falan değilsiniz. Sadece hastasınız...

Bir insanı rahatlıkla öldürebilirmiş ama bir hayvanı asla... :D

Bi çektirin gidin alüminyum ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: 2017demezunakalan

Sizin ben o ruhsuz kalbinize ya.
    Ne siniz siz tanrı mı?
    Hayvani alip daha rahat yasayabilecegi bir ortama koymaliyiz.Ustteki arkadas ne guzel demis; ayinin kurtun nasil yasadigi ozel bolgeler sinirlar varsa ve saygi gosteriliyorsa oralara aynisi bu tur hayvanlar icinde yapilmali.Nesi yanliski bunun? Oldurulsunler mi dedik? Sizin hemen anladiginiz bu zaten.Adam kendi evinde besledigi sevdigi dobermani cocugunu bogup atmisti neyin kafasini yasiyorsunuz gercekler ortada basbaya bu eski bilinen orneklerden sadece bir tanesi.Daha tonlarca buna benzeyen olaylar yasaniyor.Asil ruhsuz sensin bu tur saldiri vakalarina sessiz kaldigin icin.En az bu hayvanlara tepki gosterdigin kadar tepki gostermelisin.Sana dislisi denk gelmedi diye yok diye bir sey yok.Aklini elinle tutamadigin, goremedigin icin aklin yok mu oluyor simdi senin? Siz insanlar boylesiniz, siz insanlar soylesiniz sen nesin? Bizi insan insan diye cagiriyorsunda sen nesin asil sen kendini Tanri falan saniyorsun sanirim.Bizden farkin ne ki, su soyledigimde ne yanlis var.Kopeginde, kedininde her hayvanin kendi yasama ortami olmasi lazim tipki, papaganlar gibi, ayi gibi, aslan gibi... Nesi yanlis bunun.Hayvan oldurulsun demiyorum bir sey demiyorum kalkmissin bana tanri mi saniyorsun kendini diyorsun.En basinda olmasi gereken seyleri soyluyorum burada ben.Ne hayvanlar sehir icinde rezil olacak ezilecek, itilecek kakilacak.Ne de insanlar zarar gorecek.Tek istenilen bu.Yanlis olan ne? Al hayvani kafese kitle diyen yok, oldur diyen yok.Tavuk gribi oldugunda hayvanlari canli canli yaktilar lan posetlere koyup koyup, o zaman neredeydiniz? Simdi kalkip bana hayvanseverlik taslamayin.Besliyorsunuz bu hayvanlari, yemek arayacagi yerde enerjisini surekli cogalmaya kullaniyor sonra sagda sola ezilmis kopek olusu, o bu su.Sonra yaralanmis insanlar.Hem o adama yazik, hem o hayvana yazik degil mi simdi? Suyunu ver yemegini bulacak kapasiteye sahip o hayvan zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Th3M4NIMAL

Siz vegan, hayvan sever falan değilsiniz. Sadece hastasınız...

Bir insanı rahatlıkla öldürebilirmiş ama bir hayvanı asla... :D

Bi çektirin gidin alüminyum ya...
    Onu dunyaya getiren de bir insan; annesi... Kalkip bu fikirleri soyleyebiliyorsa onun sayesinde, yani bir INSANIN... Insanlardan bu kadar nefret ediyorsa, anasindan, babasindan, ailesinden de nefret ediyordur eminim.Sacma sapan dusunce yapisi iste.Nefes aliyorsan suan onlar sayesinde.Yani gene bir INSANIN.Soylediklerinin nereye vardigini bilmiyor bunlar daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umbrella Corporation -- 25 Nisan 2019; 13:37:37 >
  • 7den 70e herkesi öldürürüm hayvan öldüremem diyen biri hayvan sever değildir, hastadır ya da ağır yalaka, gösterişçidir.

O kadar boş cümleler ki...
    Hayvana su verecekmişiz yemeğini kendi bulacakmış...
    Sizce aç hayvan rahat duracak mı?
    Asıl o zaman görürsünüz hayvanların insanlara nasıl salıdırdığını. Tabi siz bahane peşindesiniz sanırım :) hayvanları aç bırakacaksınız onlarda insanlara saldıracak sonra da diyeceksiniz ki hayvanlar toplatılsın! Güzel mantık ama sökmez malesef.
    Size şöyle bir örnek vereyim. Bahsetiğiniz vakaların hangi ilçelerde olduğuna dikkat edin
    Genelde yobaz ve her şeyle kavgası olan belli kesimlerde gerçekleşir bu vakalar. Hayvan ne görürse onu yapar.
    Mesela bir kadıköy bakırköy gibi ilçelerde hiç böyle olaylar yaşanmış mı bir bakın.
    (not: bakırköy Kadıköy en çok sokak hayvanının bulunduğu ilçelerden)

Hayvanları sevelim. Asla zarar vermeyelim. Hayvana zarar vermek suç olsun.

Fakat bir insanı hayvandan daha çok sevmesi gerektiğini de bilmeli insan.

Sokak hayvanları ile ilgili asıl sorun özellikle üniversite gençlerinin ve özenenlerin bir hevesle alıp sokağa attığı hayvanlar.

Bir çocuğu doğurup camiye bırakmak nasıl suçsa, bir hayvanın sorumluluğunu almış bir kişinin de onu başka bir bakıcıya ya da bir kuruma vermektense sokağa atması aynı şekilde suç olmalı.

Satın alınan hayvanların takibi yapılmalı. Çiple, kayıtla nasıl olursa olsun bir havyan bulunduğunda sahibine hesap sorulmalı...

• Sokaklarda kopek gormek istemiyorum mansur baba bisiler yapmalı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.