Şimdi Ara

Bir Çocuğun Canını Bile Umursamayan Aşırı Hayvansever (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kisirlastiralim falan diyorsunuz da, 180 milyon tane mi ne kopek varmis Turkiye de. Bunlari nasil tek tek yakalayip kisirlastirmayi dusunuyorsunuz? Gercekci degil. Bunlarla abd bile ugrasamaz. Bence hepsini sahiplendirmek veya olmuyorsa uyutmaktir cozum. Bunun sorumlululari ta 20 yildir buna onlem almayanlardir. Bu kadar hayvani kisirlastirmaya veteriner yetmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 26 Nisan 2019; 19:48:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017demezunakalan kullanıcısına yanıt
    bakırköy taraflarındayım, 2 ay önce 4 köpeğin bir kediye saldırdığını gördüm, kediyi köpeklerden 1 tanesi ağzına alıp götürüyordu hoşt diyince bıraktılar, kedi 5 dakika bile dayanamadı sadece ağzını oynatabiliyordu.

8 ay öncede elimde kağıt dergi gibi birşey vardı evimin oralarda yürüyordum,dergiyi rulo yapmıştım, bir köpek grubu gelip etrafımı çevirdi, baya havlamalar falan, ruloyu montun içine saklayıp normal yürümeye devam edince bıraktılar, artık birisi öyle bir cisimle onlara mı vurdu ne yaptı oraları bilemeyeceğim. daha hiç ısırılmadım, hiçte kovalanmadım.

edit: asıl mesele pitbull vs gibi normalde avrupanın çoğunluğunda beslenmesi yasak olan hayvanların bizim ülkemizde yasaklanmamış olması. hayvanların kısmende olsa karakterleri olduğunu, nasıl yetiştirilirlerse öyle davranacaklarını falan biliyorumda, bizim insanımız cahil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 27 Nisan 2019; 2:14:14 >
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt
    valla insan var insan var, son kurduğun cümle çok göreceli.

küçük bir çocuk mu yoksa ona saldıran bir pitbull mu desen tabiki çocuk derim. ama hem benim ne kadar ruh hastası, manyak insan varsa mıknatıs gibi üzerime çekmemden, hemde günümüz insanının görgüsüz, düşüncesiz, yapmacık, utanmaz bir hale gelmesiyle yavaş yavaş insanlardan tiksinmeye başladım, hele toplu taşımada falan resmen dua ediyorum kimseyle muhatap olmayayim diye.
    arkadaşımın tabiriyle survival takılıyorum bu ülkede.

daha geçen metrobüsten indim zincirlikuyuda inerken adamın teki ayak bileğimden topuğuma kadar bastı ayakkabıma, öyle ufak birşey falan değil baya baya ezdi ayağımı, döndüm arkama yavaş dedim. peşimden indi falan 30 larında bir adamdan bahsediyorum, "üstad acelen var anladıkta biraz daha dik..." dememe kalmadı adam bağırarak "YÜRÜ GİT ÇAKARIM AĞZINA 2 TANE" diye cevap verdi.
    hadi çaksana 2 tane diyince çekindiki manyak mısın birader dedi kös kös gitti. şimdi alttan almak münkün bile değil, kavga edip bir tarafını kırsam dert... normal bir insan olsa pardon, kusura bakmayın der bitirir olayı.

halbuki eve geliyorum kedim ben daha kapıya anahtarı takmadan kapıda bitiyor, benden sonra kız kardeşimi, annemi, babamı karşılıyor.

dediğim gibi bu ülkede pek insan kaldığını düşünmemeye başladım.

• Herifin ilk yorumundan sonra devamını okuyamadım sinirden. Şunun hesabinin nickini bi yazsana allah aşkına aşırı sinir oldum şu küfürlere laflara bak. O ilk yorumundan sonra bende kayış kopardı sen niye sabrettin ki verecektin odunu. Bunlar bu dilden anlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CZ

Bu mesaj silindi.
    Insanlara bunu anlatamiyorum hocam iste, adam cocugu gormuyor bile.Diyorum bir yol bulunmali bu is icin o kadar insan zarar goruyor diyorum.Al cocugunu disari cikarma diyor bana senin cocugunu sey yapayim diyor.Olmayan cocuguma dil uzatacak kadar kuculmus o kadar boyle tip varki, anlatmak istedigim sizin soylediklerinize yakin seyler.Toplumca bir cozum bulmak.Ama yok bir cozum bulunsun diyince ne yapacan kopekleri mi oldurecen, sen davranmasini bilmiyorsun yok bilmem ne.Siz hayvan dusmanisiniz.Ben hayvan dusmaniysam evimde uc tane papagan ne arar o zaman? Saldiracak olan hayvan zaten saldirir.Ister kac, ister yanindan rahatca gec.Her iki durumuda defalarca denedim saldirmayan saldirmadi.Ama saldiran da birden fazla oldu.Sukur hizli reflekslerimle kacinmayi basardim.Ve ben birkac kez sizin dediginiz bu kupe olayini bir iki kopekte gordum.Cogunda gormedim benim yasadigim bolgelerde en azindan.Hayvani beslemekle sorumluluk bitmiyor iste.Bakimini gereken neyse yapacaksin.Bu tipler besliyor hayvani, sonra hadi nere gidersen git.Kime ne yaparsan yap kafasinda olduklari icin beyinleri algilayamiyor ne demek istedigimi.Neyseki siz benim bahsetmeye calistigim seyi az cok anlatmissiniz.Umarim burada daha bana laf edip, bos yapan insan cikmaz.Cunku cidden sinirlerim bozuluyor artik bu konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Adam haklı ama üslubu

Köpekleri sokaklardan toplamak gibi bir hakkımız yok.
    Köpeklerin doğal yaşam alanı sokaklar mı_? Köpekler evcil değil vahşi olslardı fareler gibi vahşi varlık olsaydı zehirlemeyi uygun görürdük.

• quote:

Orijinalden alıntı: dirty_y

Dünya üzerinde bir çok yerde aslanlar, kaplanlar, su aygırları, timsahlar vs insanları öldürüyor. O nasıl olacak peki. Tamam hayvan insandan değerli demiyoruz ama hayvanları da tamamen değersiz görüp yok etmeyi istemek doğru değil bence.
    yok edilsin mi diyor toplatılıp böyle özel bir alan yapılabilir köpekler için bunuda hükümetin yapması lazım hem köpekler için iyi olur hem de insanların canı tehlikeye girmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Köpeklerin doğal yaşam alanı sokaklar mı_? Köpekler evcil değil vahşi olslardı fareler gibi vahşi varlık olsaydı zehirlemeyi uygun görürdük.

Alıntıları Göster
    21.yy da evet sokaklar.

Çünkü onlara yaşayacak alan bırakmadık.

• Sadece çocuklar da değil, engellileri de düşünün vicdansızlar. Engelli olup tek başına sokakta yürüyüp bir yere gitmeye çalışan birine saldırsalar soruyorum ne olacak? Engellilikten kastım her türlüsü, aklınıza ne gelirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 28 Nisan 2019; 5:45:8 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.