Şimdi Ara

BİR COROLLA KULLANICISI DEMİŞ Kİ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 ay sonra çıkacağı söylenen kasadan bahsediyoruz. 6 ay sonra şu anki kasa 45.000 lira olacak ve ben sadece resimlerine bakabileceğim.. Benim kıstasım bu. 6 ay sonra çıkan kasanın radikal bir görsel değişiklik yaratmadığı da ortada. (resimler eğer doğruysa)
  • ARKADAŞLAR HEMEN ARABALARINIZI SAVUNMAYA GEÇMEYİN BEN BİZZAT DENEDİM 97 COROLLA XEİ SÜRDÜM ARABA UÇUYOR ADETA OTOBANDA BMW MERSEDES TOKATLADIM GEÇTİM ORTA SERİDE 10 DK SONRA BMW VE MERCEDES SAHİPLERİ BENİ SOLLARKEN DÖNÜP ARABAYA BAKIYORLARDI ARKADAŞIMIN ABİSİ ÖNCE 95 XEİ ALDI SONRA 2002 MEGANE DİNAMİK SİMDİDE SIFIR COROLLAYA BİNİYOR AMA 95 XEİ DAHA ATAK VE PERFORMANSI DAHA İYİ DİYOR LÜTFEN OBJEKTİF YAKLASIN OLAYLARA EN KRAL ARABA BELİRLİ HIZ LİMİTİNİ AŞTIMI SES ALIR İÇİNE OYÜZDEN KIYAS KONUSU OLAMAZ BU AYRICA BEN ARACI SÜRERKEN MOTORUN SESİNİ DUYMAK İSTEDİĞİM İÇİN BANA GÜRÜLTÜLÜ GELMEYEN ARAÇ BAŞKA BİR ARKADAŞA GÜRÜLTÜLÜ GELEBİLİR VE SON OLARAK YENİ KOROLLA BİRAZ FAZLA YAKIYOR BUNU SÖYLEYEN ARKADAŞIMIN ABİSİ AMA BAKIMDAN SONRA NORMALE GELEBİLİR ARAÇ YENİ ÇÜNKÜ
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

6 ay sonra çıkacağı söylenen kasadan bahsediyoruz. 6 ay sonra şu anki kasa 45.000 lira olacak ve ben sadece resimlerine bakabileceğim.. Benim kıstasım bu. 6 ay sonra çıkan kasanın radikal bir görsel değişiklik yaratmadığı da ortada. (resimler eğer doğruysa)

45bin lira olucağını kim söyledi?

civic la karşılaştırıyorsan.o 1.8 motor.üst vegiye girdiği için 45bin
  • Yeni kasadan bahsetmiyorum. Zamlar bu şekilde otomatiğe bağlanırsa 6 ay sonra şimdiki modellerin fiyatlarının o rakama geleceğini söylemek istedim..attım 45 diye
  • quote:

Yeni kasadan bahsetmiyorum. Zamlar bu şekilde otomatiğe bağlanırsa 6 ay sonra şimdiki modellerin fiyatlarının o rakama geleceğini söylemek istedim..attım 45 diye

zamlar otomatiğe bağlanmadı.kur olması gerektiği yere geldi.

dediğim gibi yarını kimse bilemez.ekonomik göstergelere bakılır.ona göre yorum yapılır.atış yanlış.

cari açık patlar ve çevrilemez ise.faizler yükselecek, kur açığın revize edilmesi için patlayacaktır.yani kriz ortamında ancak o fiyatlar görülebilir.

buna ekonomide felaket senaryosu deniliyor.

otomobillerle pek ilgili olmadı ama idare et

• hem araçtan genel olarak memnunsunuz,hem de bu kadar şikayet ediyorsunuz....ben şimdi merak ettim,acaba aracın NEYİNDEN memnunsunuz..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: werty

corolla'nın şehir içi tüketimi ne acaba?

benim corolla 99model 1.3 86hp.

arabam.com verilerine gore test tuketimi 7.3litre yani ayni sitenin olcumlerine gore 1.6HDI 407 ile ayni..

86hp motor sehiricinde oldukca tatminkar ve atak ve bunun yaninda yakit konusunda cimri..

genel olarak oldukca memnunum ben aractan. su an 143.000de ve bizimle gecirdigi 7senelik surecte periyodik bakim harici servise ugramadi.. Gel de sevme simdi bu arabayi!!
  • fiyatı bana uygun,donanımı isteklerimi karşılıyorsa alırım.Tabi tercih meselesi ...
    quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: ugrvw

ister kasa değiştirsin,ister üretimden kalksın ne olacakki???

daha evvel otomobil aldın mı?

ben 35 milyar verip 6 ay sonra aracımın kasa değiştirdiğini görürsem.

keşke bekleseydim diye kendimi yer dururum

6 ay sonra kasa değiştiricek otomobili almam o ayrı konu.

• forumu açan arkadaşın tespitlerine aynen katılıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞANS

2005 model Corolla 1,6 Terra sedan kullanıcısıyım. Daha önce yerli marka arabalar kullandım ve sonra büyük umutlarla Corolla aldım. Arabamdan genel olarak memnunum, fakat birkaç noktada yok değil. Beni Toyota açısından hayal kırıklığına uğratan; mesela en başta yakıtı biraz fazla. Alttan yalıtımı yok denecek kadar kötü, onun için yol sesini çok alıyor. Plastik kalitesi beni hayal kırıklığına uğrattı, öyle ki ön göğüsten daha şimdiden tıkırtılar gelmeye başladı.

En önemlisi dış sacı ince olduğu için en ufak darbede(kapı çarpması) eziliyor. Performansı 110 beygir olmasına rağmen eski Corolla’lar(Japon–1995, 1996 gibi) kadar iyi kaçmıyor, yol tutuşu bir Ford’a, bir Volkswagen’e, bir Opel’e göre daha kötü. Kullanılan lastikler çok sert, bir de tasarımında ön farlarını beğenmiyorum.

PEKİ ; SIRF YOLDA KALMAMAK İÇİN (REKLAMLARINDA VURGULANDIĞI ÜZERE) BİR ÇOK KONFORDAN FERAGAT EDEREK COROLLA ALMAK DOĞRU MUDUR?

YOKSA KULLANICI DURUMU BİRAZ FAZLA MI ABARTMIŞ?

ne yaptın hoca burdaki yazdıklarının hiç birinr katılmıyorum
    1-benzin tüketimi çok çok iyi şehir içi bi depoyla 650-700km gidiyor
    2-arabanın kaputunun ince olmasının nedeni bir çarpma anında kontrollü olrak katlanması için eğer tank gibi sert olsaydı çarpışma anında içindeki yolcuların organları dışa fırlartı (aniden durunca)
    3-plastik kalitesi kaliteli 3yıl 3 ay kullandık tık tak tok dank dak diye hiç bir ses gelmedi
    4-performansı cıvıc kadar olamsa idare eder sonuçta arabanın içinde 5 kişi varken klima 3 devirdeyken 200km hız yaptı 2 saat boyunca

bunları nrdn biliyosun derseniz geçen aya kadar 2003 model toyota corola terra otomatik vitesimiz
    vardı ama şimdi yok satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profuzman -- 26 Mayıs 2006; 21:01:50 >

• ben de bir civic kullanıcısı olarak corollaya haksızlık edildiğini düşünüyorum.bi kere corolla tok bir araba ve malzeme kalitesi hiçbir c sınıfı araçta kötü değil,ikincisi performans olarak da gayet iyi bir araç.özellikle sol donanımlısında çok gözüm kalmıştı,aracın içi çok dolu ve kaliteli
  • sadece tek katıldığım şey farlarının şekli kötü kişiliksiz duruyor biraz sert görünse çok güzel olur.
  • yaww kardeşim japon iyi.ithal otoda japondan şaşmayın.
    gidip de toyotaya verceeğniz parayı pöjoya verip ziyan etmeyin.unutmayın ki aldığnız her avrupa malı size peKAKA mayını,ermeni yasası ,hatta saçmasapan karikatürler olarak geri dönecektir.
    ne diyim ki daaha hala ab yi savunanın suratıana z.çıyim!!!
    boykot ediyoz bu şerefsizleri unutmayın!!!!!
  • Corolla tek kelime ile olması gerektiği gibi bir otomobil her türlü ihtiyacımı sorun çıkarmadan keyif vere vere karşılıyor otomobilimi geçen yıl aldım ve ne zaman model değiştireceğini biliyordum şimdi olsa yine eynı otomobili alırdım çünkü
    1. Yakıt tüketiminde cimri bir otomobil
    2. Plastik kalitesine dem vurukuyor lakin avensisle çoğu aynı hatta kapı içi butonlarına kadar
    3. Hb'lerin yol tutuşu oldukça iyi sizi hiç üzmez
    4. Yolculuklarda hiç yormaz, sorun çıkarmaz, sınıfının en sağlam otomobillerinden biridir daha ne diyim.....................

Şuda ilginçtir ki bir kaç numune dışında toyota kullanıpta memnun olmayana hiç rastlamadım
  • işin özeti bu ama millet takmış bi kasa eskidi lafına, aynı şeyi söyleyip duruyolar..sanki çıkan her yeni kasayı alıyoruz da
  • quote:

Orjinalden alıntı: daturkishulan

yaww kardeşim japon iyi.ithal otoda japondan şaşmayın.
    gidip de toyotaya verceeğniz parayı pöjoya verip ziyan etmeyin.unutmayın ki aldığnız her avrupa malı size peKAKA mayını,ermeni yasası ,hatta saçmasapan karikatürler olarak geri dönecektir.
    ne diyim ki daaha hala ab yi savunanın suratıana z.çıyim!!!
    boykot ediyoz bu şerefsizleri unutmayın!!!!!

ARKADAŞIM PROTESTO ETMEYE KALKARSAN YİYECEK EKMEK BULAMAZSIN MALESEF ÜLKEMİZDE OLAN NETÜR MAL OLURSA OLSUN EN AZ %80 İ YURT DIŞI KAYNAKLI O YÜZDEN SEN İKTARI PROTESTO ET KESİN ÇÖZÜM BU
  • Sevgili hakmel sen buradaki olumsuz eleştireleri boşver... Corolla Hb sol d-4d kullanıcısı olarak sana tavsiyem kesinlikle başka araba alma.... her şeyiyle memnun kalırsın. ... kasa değişimi 2007 sonunda olacak... bu yıl sonunda tanıtımı yapılıp 2007 sonunda piyasaya sunulacakmış... ve seninde deiğin gibi sadece bu kasanın biraz makyajlanmış hali olacak herhalde... zaten şu anki kasa bence her yönden çok güzel....lastiklerde bence iyi bridgestone b390 yüksek performans lastiği olduğu için biraz yol sesi olabilir. ama ben çok araştırdım, michelinle değiştireyimmi diye, ama michelin lastikler yumuşak olduğundan yol sesini azaltıyormuş fakat ülkemizin yolları gibi çukur hendek vs. ile dolu yollarda dayanıklılığı daha azmış... bence bridgestone sıfır aldığın araba için iyi bir lastik.. en azından hankook banghok vs. gibi ne olduğu belirsiz çin lastiklerinden değil... sen corolla hb sol den şaşma, alabiliyorsan d-4d al ve bence siyah renkli al, içinin açık renk döşemesi harika... arabanın içine bindiğinde ruhun açılıyor...
    quote:

Hiçbir yorum beni 2 hafta sonra Corolla HB almaktan alı koyamaz..
    Test sürüşü yaptım ve araç dizel olmasında rağmen oldukça sessizdi. Hatta şöyle söyleyeyim, kontağı çevirdiğimde motorun çalıştığını bile anlamadım..
    Ayrıca iç malzeme kalitesi de aracı kendi sıkletinde hangi araçla karşılaştırdığınıza bağlı ki bence oldukça iyiydi. Tek eksik bence CD player ın mp3 çalmıyor olması..Bu kadar paraya o da olmalıydı ama sorun değil..

• SİZE KATILIYORUM ARKADAŞLAR COROLLA İYİ BİR OTOMOBİL VE HB İTAL BİLDİĞİM KADARIYLA İYİ SEÇİM
    KAZASIZ BELASIZ KULLANIRSINIZ UMARIM
  • Ben Toyota almaya kararlıyım ancak Toyota araba satmamakta kararlı
    Biraz önce konuştuğum temasta olduğum yetkili satıcı yeni bir yüzde 3 lük zamdan daha bahsetti ve cinlerim tepeme çıktı. Eğer bi zam daha gelirse almayacağım Toyota..HB SOL D-4D eğer bi yüzde 3 zam gelirse 39.000 lira olacak ve iyice saçmalayacaklar..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.