Şimdi Ara

Bir daha asla! dedikleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
4.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ürün için ayrı başlık açmaktansa üzerinde konuşulmaya değmeyecek ürünleri buraya yazıp "acaba denesem mi?" diyecek arkadaşları uyarabiliriz.

Mesela geçenlerde Twitto diye kraker galeta arası bir ürün aldım, tereyağlısı gerçekten çok kötüydü. Diğer çeşitlerini de deneyeceğimi sanmıyorum.

• Birüya dı sanırım ülkerin hiç sevmemiştim
  • Biraz fazla lezzetli....Basmışlar çin tuzunu.....

ŞİMŞEK GIDA--Karaman.....

• bir hata yapıp a 101 den dondurulmuş mantı aldım, mantıyla uzaktan yakından alakası yok, uzak durun.
  • a101'de satılan cebel tulum peyniri (kaşar tipi) tam bir sahtekarlık ürünü...adamlar doldurmuşlar kaşarın ucuzunu, tulum havası vermek için bez çuval ile ambalajlamışlar, al sana "sahte tulum" peyniri...tulum peyniriyle uzaktan yakından alakası yok aldanıp almayın sakın...
  • torku piyasaya hızlı giriş yaptı, hepsi ülker-eti taklidi çeşitler ama hiçbiri "olmamış"...
  • şu "hardal" denen sosu beğenen var mı?..
    ilk aldığım itici bir lezzetti herhalde bozuk deyip attık sonra başka marka aldık baktık ki aynı nahoş tat...
    "bu ne ya" deyip onu da çöpe attık... ...ikisi de bildik markaydı...
  • patates püresi
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

şu "hardal" denen sosu beğenen var mı?..
    ilk aldığım itici bir lezzetti herhalde bozuk deyip attık sonra başka marka aldık baktık ki aynı nahoş tat...

Ekmeğe sürüp yada kaşıklayıp mı yediniz ne yaptınız?
    Hardal gayet güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Marvolo Riddle Burnu -- 19 Nisan 2015; 2:29:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan içlerinden en iyisi torku bence.Şahsen eti,ülker yerine torkuyu tercih ediyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Marvolo Riddle Burnu

quote:

şu "hardal" denen sosu beğenen var mı?..

Ekmeğe sürüp yada kaşıklayıp mı yediniz ne yaptınız?
    Hardal gayet güzeldir.

et ızgara ile denedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Carter

Şuan içlerinden en iyisi torku bence.Şahsen eti,ülker yerine torkuyu tercih ediyorum ben.

denediklerimden sonra ben tercih etmem torkuyu...
  • Hangi ürünlerini tercih ettiniz?Çikolatası güzel,sarelle gibi olan var banada diye oda güzel,eti hoşbeş çakması gofreti var onuda beğendim ben :)
  • quote:

Hangi ürünlerini tercih ettiniz?Çikolatası güzel,sarelle gibi olan var banada diye oda güzel,eti hoşbeş çakması gofreti var onuda beğendim ben :)

ben bisküvi çeşitlerinden bir derleme yaptım beğenmedim...mesela saklıköy benzeri bisküvi çıkarmışlar ama kıvamını tutturamamışlar...hanımeller benzeri fındıklı bir paket almıştım o da olmamış...ürünler tam olgunlaşmamış, ar-ge yetersiz bence...yada yapabildikleri bu kadar...torku banada almayı erteledim bu nedenle...
    aslında sizin ifadenizle biraz çakma olmuş ürünler...
  • quote:

quote:

Hangi ürünlerini tercih ettiniz?Çikolatası güzel,sarelle gibi olan var banada diye oda güzel,eti hoşbeş çakması gofreti var onuda beğendim ben :)

ben bisküvi çeşitlerinden bir derleme yaptım beğenmedim...mesela saklıköy benzeri bisküvi çıkarmışlar ama kıvamını tutturamamışlar...hanımeller benzeri fındıklı bir paket almıştım o da olmamış...ürünler tam olgunlaşmamış, ar-ge yetersiz bence...yada yapabildikleri bu kadar...torku banada almayı erteledim bu nedenle...
    aslında sizin ifadenizle biraz çakma olmuş ürünler...

Hanımeller benzeri ürününü bende denemiştim ama şuan tadını hatırlayamıyorum malesef...
    Banadayı denemenizi tavsiye ederim,sarelle ile neredeyse aynı tatda :)

• CAFE BRENO....

Nescfe tiryakisi olarak merak etmiştim...Markette tanıtım amaçlı 1 filcan verdiler...1 yudum aldım,filcan doru çöpe.....

• bim in sosisi kızartırken şişti falan değişik tadını pek beğenmedim
  • Tr.foursquare.com/v/adana-d%C3%BCr%C3%BCm-evi/533d2ce5498e8a22563e4088
    Tr.foursquare.com/v/ay%C3%A7i%C3%A7e%C4%9Fi-kebap-salonu/4dcd809822718eed7a2063b7
    Tr.foursquare.com/v/%C3%A7%C4%B1t%C4%B1r-usta/4e637ea01495676d562e9f48
  • Kelle paça çorbası o kılı gördükten sonra bidaha ağzıma sürmem
    Superfresh lahmacun. Lahmacundam başka herşeye benziyo

• a101'de ki hazır tatlıları
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.