Şimdi Ara

Bir daha kimseye akbil basmayacağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
7.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iş öyle gözüküyor ki, bankalar ilerleyen zamanlarda insanlara nakit para vermeyecekler.
  • hakikaten ne işe yarıyor ki birine akbil basmak? makinaya basman gerekmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Melancholy Tower

basıyorum herkese ben

cok sakat var
  • BU seni anlatıyor. Taktik veriyo bak dinle

• bi keresinde bahcelievler kadir hastan beylık düzüne binmiştim girer girmez akbılımı basdım cebıme koycam yaslı bi amca dedi oglum teyzeyede basarmısın.. o.O dedim amca sen nıe basmıon baktım kem küm etti. cevap alamadan şöför arka taraflara demesiyle ben ordan sıvıştım
  • bir kere oldu bana yaşlı bir çift vardı onlar bastı zar zor parayı kabul ettirebildim :)
  • o degil gecen iett de baya bi kişinin akbil boştu 10 a yakın bi eleman geldi akbil bastı herkese ama 1 tl fazla aldı cakal
  • Ankara'da yaşıyorum hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.Bir keresinde de bir adam bir daha kartla işi olmayacağını söyleyip ben istemeden bana vermişti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

BU seni anlatıyor. Taktik veriyo bak dinle

Yemin ederim bunu koymak için link'i bile hazırlamıştım, sen önce davranmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: kısaçöp

quote:

basıyorum herkese ben

• benim en son bastıgım eleman parasını vermedi otobüste kan cıkıcaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esposito Bandolero

antalyada böyle değil antkart istanbuldaki akbil işte o olmasa bile nakit verip binebiliyosun

Sözde paralı biniş yasak olacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kısaçöp

quote:

basıyorum herkese ben

geçen kadının biri bindi otobüse.biri bana basabilirmi diye sordu sonra kahkaha attı orda sen olmalıydın.
  • Adanada ben sormadan yardim ediyorlar valla
  • Bir kere bendede aynı durum oldu arkaya döndüm arkadaşlar akbili olan varmı dedim sanki ordaki herkes akbilsiz binmiş gibi tavrandı kimse takmadı bu baya zoruma gitmişti . Sağolsun bir abi ben vereyim dedi 2 tl verdim ona. Benim akbil olucak içindede dolu para olucak veremem demeye utanırım nasıl bir milletiniz anlamıyorum .
  • millete laf edeceğinize kontrol edin sizde boş oldumu doldurun 5tlyi aşşağa düştüğü an doldurun yeniden bu zor bişey olmasa gerek
  • inan ki 30 tl yüklüydü bende de 2 kişi yola çıktık dönüşte bitti hangi birine yardım edeceksin ki millette vermemekte haklı bir yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

millete laf edeceğinize kontrol edin sizde boş oldumu doldurun 5tlyi aşşağa düştüğü an doldurun yeniden bu zor bişey olmasa gerek

nerede dolduracağım ya dolduracak yer mi var olamaz mı aksilik işte yarın doldururum dedim dolduramadım bitti olamaz mı saat 7 de kapanıyor pazar günleri açık olmuyor doldurulacak yerler napalım yürüyelim mi
  • Sıkma canını kardeşim, bende kimseye akbil basmıyorum. Doğrusuda bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

BU seni anlatıyor. Taktik veriyo bak dinle

Yemin ederim bunu koymak için link'i bile hazırlamıştım, sen önce davranmışsın

Yalnız bunun uygulaması var iphone için adı ''akbil'' uygulamada bütün akbil sesleri var lütfen kötüye kullanmayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elsequito -- 28 Ocak 2012; 18:27:37 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.