Şimdi Ara

Bir daha kimseye akbil basmayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
7.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan dün akbilim bitmiş rica ettim kimseden gık çıkmadı sonra binenlere tek tek sormaya başladım kimi yok diyor bazısında az kalmıştı ok onlarda sorun yok adamın birinde bakıyorum yanındayım basıyor 36 tl var vermedi birinde 28 var vermedi bir de kusura bakma diyor bi teyzede de vardı baya hiç cevap bile vermeden sinsice geçti...neyse sonra genç düzgün giyimli bir beyefendi bindi ve mavi kartı olmasına rağmen bastı sağolsun... tam 15 dakika boyunca akbil dilendim... buradan iett ye de sesleniyorum madem akbili zorunlu yapıyorsun o zaman dolum yapılacak yerleri de yaygınlaştıracaksın e5 üzerinde (anadolu yakası) bostancı kozyatağı ve göztepe yeni sahra durakları haricinde hiçbir durakta akbil dolumu yapacak büfe veya bayii yok peki ben akbili nereden dolduracağım akbil doldurmak için ayrı bi seyahat etmek mi gerekiyor bunu algılayamıyor musunuz ?

• Yapılan herşeyde bi eksiklik gariplik olması adamların tarzı olmuş.
  • ben olsam basardım hocam, bende istanbul halkının vurdumduymazlığından nefret ediyorum memleketim olsa herkes uzatır kartını.
  • İstanbulda insanlık ölmüş,herkes düşman birbirine,kötü kötü bakıyor.
  • Aktarma olayı gidiyo bidaha basınca, o yüzden basmıyodur kimse.
  • Eskişehir'de rica ettimi basıyorlar gene
  • İzmit'te yılbaşında paralı binişler kaldırıldı ama halkı çok iyi sağolsunlar. Birinin bakiyesi yetmezse çoğu kişi teklif ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • basıyorum herkese ben
  • otobüsteyken binen biri içeriye doğru akbili olan var mı diyor kimse tınlamıyor o an o kişinin yerinde olmak istemezdim. sırf bu sebepten dolayı akbilim bittiğinde inip yol yürüyecek de olsam minibüsle giderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LINKIN PARK

İzmit'te yılbaşında paralı binişler kaldırıldı ama halkı çok iyi sağolsunlar. Birinin bakiyesi yetmezse çoğu kişi teklif ediyor.

Hocam her sabah otobuse duzenli olarak binip 5 liraya kent kart almayan tiplerle dolu kocaeli. karta her ay 150 lira yukletiyorum ortalama 60 lirasi nakit olarak cebime donuyor. isin kotu tarafi sabit yolcu oldugum icin soforlerde taniyor direkt bana yonlendiriyor. hayir da diyemiyor insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bass Guitarist

otobüsteyken binen biri içeriye doğru akbili olan var mı diyor kimse tınlamıyor o an o kişinin yerinde olmak istemezdim. sırf bu sebepten dolayı akbilim bittiğinde inip yol yürüyecek de olsam minibüsle giderim

ben de minibüse biniyorum artık...ulan ben ki milletin akbili bitince ilk akbil uzatanlardanım bir kereseinde 3 kişiye üst üste yardımcı oldum..bir keresinden bi önümdeki teyzenin akbili bitmişti öttü kırmızı yandı ben hemen 2 kez bastım dedim hanfendi ben sizin yerinize bastım o da hemen parayı verdi bozuğunuz yoksa önemli değil falan dedim..herkes benim gibi olsa ölürler mi..sanki beleşe basıyorlar 0,25 kuruş da kara geçiyorlar 2 tl veriyorum para üstü mü istiycem sanki

• antalyada böyle değil antkart istanbuldaki akbil işte o olmasa bile nakit verip binebiliyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerayan

quote:

Orijinalden alıntı: LINKIN PARK

İzmit'te yılbaşında paralı binişler kaldırıldı ama halkı çok iyi sağolsunlar. Birinin bakiyesi yetmezse çoğu kişi teklif ediyor.

Hocam her sabah otobuse duzenli olarak binip 5 liraya kent kart almayan tiplerle dolu kocaeli. karta her ay 150 lira yukletiyorum ortalama 60 lirasi nakit olarak cebime donuyor. isin kotu tarafi sabit yolcu oldugum icin soforlerde taniyor direkt bana yonlendiriyor. hayir da diyemiyor insan

Bana çok denk gelmiyor. Zaten üniversiteye çıktığım için öğrencilerde çok nadir olarak dolu olmayan oluyor ancak hastaneye gelenlerde sıkıntı çok. Paralı binişin kaldırılmasına bir şey diyemem ama şoförlerin kent kart taşımasına izin verilmeli.

• birde akbil basınca 20 tl 50 tl uzanları hiç duşundunuz mu..

adam 10 kere oyle yapsa 17.5 tl kara geciyor. Buyuk bi para değil ama bunu kar sayanlar var.

diğer şehirlerde yaşıyanlar dğl iş cıkış saati oglen saatlerinde bile otobusler istanbulda full oluyor bunca kalabalık olunca haliyle akbili olan varmı diyenler sıradan oluyor.
    bazen 1 yolculukta 10 kişinin akbili bittigine denk geliyorum hangi birine vercen

tek gecimlik kart 3 tl 1 tl uermemek ıcin milletten basmak daha hesaplı geliyor. Devlet bile fırsatçı oluysa vatandaş napsın

benim tepkim vatandasa dgl canlı parayı yok etmeye calışan kölelik sisteminedır
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

ulan dün akbilim bitmiş rica ettim kimseden gık çıkmadı sonra binenlere tek tek sormaya başladım kimi yok diyor bazısında az kalmıştı ok onlarda sorun yok adamın birinde bakıyorum yanındayım basıyor 36 tl var vermedi birinde 28 var vermedi bir de kusura bakma diyor bi teyzede de vardı baya hiç cevap bile vermeden sinsice geçti...neyse sonra genç düzgün giyimli bir beyefendi bindi ve mavi kartı olmasına rağmen bastı sağolsun... tam 15 dakika boyunca akbil dilendim... buradan iett ye de sesleniyorum madem akbili zorunlu yapıyorsun o zaman dolum yapılacak yerleri de yaygınlaştıracaksın e5 üzerinde (anadolu yakası) bostancı kozyatağı ve göztepe yeni sahra durakları haricinde hiçbir durakta akbil dolumu yapacak büfe veya bayii yok peki ben akbili nereden dolduracağım akbil doldurmak için ayrı bi seyahat etmek mi gerekiyor bunu algılayamıyor musunuz ?

Hiç sorma dostum öyle aptalca birşey ki sarıgazi de otobüse binicem akbil doldurcak yer yok en yakın doldurma yeri iettlerin kalktığı yerdeymiş 4 km uzaklıkta..Böyle eksikl yarım yamalak iş mi olur..Artık bu olaylar yüzündne akpartici görünce öldüresim geliyor

• İşin saçmalığı Pazar günü kartı dolduramıyoruz. Dükkanlar kapalı Koy duraklara metroda olan makinalardan, doldursun millet. Ama nerde.
  • Basmayalı 2 sene oldu özledim basmayı.
    İstanbulu'da özledim.

Kartı hala kartlığımda taşıyorum içinde 15 TL var.
    Olurda İstanbul'a yolum düşerde otobüse binersem başkası basmasın diye her daim yanımda taşıyacağım.

Kendi kendime basarım.

Bu arada en son bıraktığımda insan taşıyorlardı.Kartın arkasında öyle yazıyordu
    Hala insan mı taşıyorlar?

• Bi kere başıma geldi sordum önde oturanlara akbiliniz varmı diye yok dediler sanki öpücük karşılığı seyahat ediyolar
    Sağolsun biri çıkıp bastı parayıda kabul etmiyodu zor kabul ettirdim

Bidaha aynı rezilliği yaşamamak için akbilim boş çıkarsa cüzdandan 5tl çıkarıp "basana 5tl vericem" demeyi planlıyorum %100 işe yarar
  • o değil de, kocaeli'nde öğreci oldugum için istanbul'daki pasom iptal oldu sanıırm. geçen 1.75 tl basarak seyahat ettim. ikinci otobüse aktarma yapcaktım 90 kuruş kalmıştı bindim o da ne basmadı aktarmayı fakof dedim ya, kapıda bekleyen iett şöforu abiler sağolsun yukarı çıkın falan filan ayagına görmezden geldiler.

şimdi ben istanbul'da öğrenci pasomu güncelleme şansım yok mu? 1.75 mi ödeyecem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Melancholy Tower

basıyorum herkese ben

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.