Şimdi Ara

Bir daha kimseye akbil basmayacağım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
7.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz de hala arkadan uzatmayan var mı diyolar
    Böle adamlardan akbil istersen tabi vermezler
     Bir daha kimseye akbil basmayacağım

• Parayı sokakdamı buluyoz yayan git
  • valla ben istanbul'da kaldığım müddet boyunca, bende bastım akbil ihtiyacı oalna, benim ihtiyacım olan da esirgemedi.. çok şükür hiç böyle birşey yaşamadım..
  • Bir keresinde otobüse bindim .Akbilim bitmiş , boş sesi öttü.Şoföre para geçmiyor değil mi dedim.O da evet geçmiyor dedi.Tamam kaptan sen beni uygun biyerde bırak dedim.İstersen birinden akbil iste dedi.Yok yok sen beni bırak dedim.Önümüzdeki ilk durakta indm.Akbilimi doldurup başka bir otobüsle yoluma devam ettim.

Lafın kısası kimsenin afrasını tafrasını çekemem.Yok akbilin var mı yok bilmemne.Para olayını kaldırmaları da çok saçma oldu.Bu şekilde zor durumda kalanlar iyi küfür ediyordur belediyeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Mac 26

Eskişehir'de rica ettimi basıyorlar gene

+1
  • aslında bundan fırsatçılık yapmaya çalışanlarda var. mesala akbil'i veiyorsun adam makinaya okutuyor bir de utanmadan 50 TL veriyor. bir söz söylüyeceğim ayıp olacak neyse. genelde akbil'i olmayanlara eğer elinde bozuk para varsa görürsem veriyorum ama ben fırsatçılık yapıp 2 tl almıyorum. cebimde bozuk para varsa 1,75 yoksa 1,5 tl neyse o
  • gerçekten psikolojim bozuldu bu olaydan sonra 2 gün otobüse binmedim.. hatta hırs yapcam araba almaya karar verdim o otobüs duraklarından geçip bana akbil basmayanlara ibretle bakıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

gerçekten psikolojim bozuldu bu olaydan sonra 2 gün otobüse binmedim.. hatta hırs yapcam araba almaya karar verdim o otobüs duraklarından geçip bana akbil basmayanlara ibretle bakıcam

aldığın arabayla trafiğe takılırsın bu sefer sen ibretlik olursun
  • quote:

ulan dün akbilim bitmiş rica ettim kimseden gık çıkmadı sonra binenlere tek tek sormaya başladım kimi yok diyor bazısında az kalmıştı ok onlarda sorun yok adamın birinde bakıyorum yanındayım basıyor 36 tl var vermedi birinde 28 var vermedi bir de kusura bakma diyor bi teyzede de vardı baya hiç cevap bile vermeden sinsice geçti...neyse sonra genç düzgün giyimli bir beyefendi bindi ve mavi kartı olmasına rağmen bastı sağolsun... tam 15 dakika boyunca akbil dilendim... buradan iett ye de sesleniyorum madem akbili zorunlu yapıyorsun o zaman dolum yapılacak yerleri de yaygınlaştıracaksın e5 üzerinde (anadolu yakası) bostancı kozyatağı ve göztepe yeni sahra durakları haricinde hiçbir durakta akbil dolumu yapacak büfe veya bayii yok peki ben akbili nereden dolduracağım akbil doldurmak için ayrı bi seyahat etmek mi gerekiyor bunu algılayamıyor musunuz ?

bireysellikte üst noktaya geldik ama ne yazık ki adam gibi gelemedik.
    devlet sana bakmıyorsa dediğin gibi her yerde olması gereken
    doldurmalar yok. sonra gel gör ne oluyor.
    bu ülke ne yazık ki bir işi tam yapamayacak kadar ezik...

almanya da da aynı sistem var otobüs içlerinde bilet alabiliyorsun.
    her durakta bilet matik var biz de hic bir yerde yok bir de otobüs şoförlerinin de basmasını bitirdi.

halkını sevmeyen devletler yıkılmaya her zaman mahkum olu!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: elsequito

quote:

gerçekten psikolojim bozuldu bu olaydan sonra 2 gün otobüse binmedim.. hatta hırs yapcam araba almaya karar verdim o otobüs duraklarından geçip bana akbil basmayanlara ibretle bakıcam

aldığın arabayla trafiğe takılırsın bu sefer sen ibretlik olursun

evet ben de bu şans varken lastiğim patlar onlar da otobüsle yanımdan geçerken bana gülerler
  • Büyük konuşmayayım ama o duruma düşeceğime bitmeden doldururum. Bende konuyu açan arkadaş gibi insanları anlamıyorum. Ne kadar paran kaldığına bakmıyor musun? Paran yoktur o ayrı bir şey. Bende genellikle vermeye çalışıyorum ama bu tip insanları anlamak zor.
  • sorun sende .akbilinde kaç tl kalmış takip et .Ben 1 kere o yönden madur kaldım o da pasonun ucu kırılmış kartı tanımıyodu indim minibüse bindim
  • ben bu duruma dusmemek icin her zaman tel gibi kontrol ederim ne kadar kalmis diye bi kac kez bostu akbilim dolduracak yer de yoktu ondada kizlardan istiyorum veriyorlar benden istediklerinde varsa tabikide basiyorum adamlar ayagima kapanacak gibi oluyor hayir anlamiyorum oldugu halde neden cinslik yapiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 senede 1 kez bitirmişliğim yoktur 5 liranın altına düştüğü bile zor olur, geciktirmeden yükleyin illa çıkacak o para onuda yükleyin kaç para kalmıştı derdiniz olmasın
    üniversitede bazı arkadaşlar vardı 2vesait gelir 2vesait gider ama her gün 5 lira 5 lira yüklerdi hiç anlamazdım okuldan çıkıp bira içmeye gider para harcardı ama o pasoya bir türlü parası olmazdı en azından 20 lira at 1 hafta kullan hiç mi üşenmiyordu
  • geçenlerde benimde başıma geldi. otobüse binmiştim bir baktım para kalmamış akbilde. yolculuk boyunca nerden baksan 10,15 kişi sordum en son birisi bastı sağolsun. bir daha o duruma düşmemek için yeterli para tutuyorum akbilin içinde
  • Türk milleti yardım severdir , sıcak kanlıdır. ya ya tabi tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Mac 26

Eskişehir'de rica ettimi basıyorlar gene

ne güzel hayat be bende istiyorum küçük ama gönlü kocaman bir şehirde yaşamayı okul bitsinde memleketimde çalışıcam istanbul yamyam dolu
  • kanka benim bi ker akbilim çalındı arkadan uzattığımda oyüzden arkadan binersem ki uzun zamandır binmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

sorun sende .akbilinde kaç tl kalmış takip et .Ben 1 kere o yönden madur kaldım o da pasonun ucu kırılmış kartı tanımıyodu indim minibüse bindim

tarihe baksana
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bass Guitarist

otobüsteyken binen biri içeriye doğru akbili olan var mı diyor kimse tınlamıyor o an o kişinin yerinde olmak istemezdim. sırf bu sebepten dolayı akbilim bittiğinde inip yol yürüyecek de olsam minibüsle giderim

ben de minibüse biniyorum artık...ulan ben ki milletin akbili bitince ilk akbil uzatanlardanım bir kereseinde 3 kişiye üst üste yardımcı oldum..bir keresinden bi önümdeki teyzenin akbili bitmişti öttü kırmızı yandı ben hemen 2 kez bastım dedim hanfendi ben sizin yerinize bastım o da hemen parayı verdi bozuğunuz yoksa önemli değil falan dedim..herkes benim gibi olsa ölürler mi..sanki beleşe basıyorlar 0,25 kuruş da kara geçiyorlar 2 tl veriyorum para üstü mü istiycem sanki

aktarma güme gidiyor kanka ondandır belki

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.