Şimdi Ara

Bir dakikanızı rica ediyorum beyler. Önemli!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar beni rahatsız eden bir konu var belki sizi de ediyordur. Bu imdb' deki top 250 sistemi. Bu sistemdeki bazı filmler gerçekten bulunduğu yeri hak etmiyor. Sırf yayın dili İngilizce diye Türk yapımı filmlerin önünde olan bir çok film var. Tabi ki sözüm hepsine değil. Bu dediklerim azınlıklı olsa da var. Bu sonucu Imdb deki bir çok filmi izleyerek çıkardım. Eğer siz de benim gibi düşünüyorsanız ki umarım düşünüyorsunuzdur bizim gerçekten top250 'yi hak eden filmlerimizi oylamalarla oralara çıkarmayı düşünüyorum. Mesela "Hababam sınıfı sınıfta kaldı" (bence gayet güzel) filmimizi üstlere çıkabiliriz. Film zaten yeterince yüksek puanda ama yeterince oy almadığı için top250 ye malesef giremiyor. Şuan ki puanıyla 45-75 arasına tekabül ediyor. Eğer aynı fikirdeysek beraber oylama yapalım hep beraber. Lütfen eğer farklı düşünüyorsanız ağız dalaşına girmeyin. Sadece konuyu görmezden gelin. Rica ediyorum. Dediğim gibi işte ilk benden
    http://www.imdb.com/title/tt0252488/?ref_=nv_sr_1

Yüklenin ve yoruma hak ettiğini düşündüğünüz filminizi yazınız.Bu arada bildiğiniz gibi oylama için üyelik şart. Onuda açın bir zahmet :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklupus -- 15 Aralık 2013; 1:39:56 >

• Yerli yabancı izlediğim her filme oy verdiğim için ben görevimi yerine getirmiş sayıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pro üyelierin verdiği oylar daha değerli gibisinden bir şeyler duymuştum. ne kadarı doğrudur bilemiyorum.
  • Ben veriyorum puanımı kendime göre hak ettiğini düşündüğümü filmlere
  • İzlediğim her filmi türüne göre ve izlediğim diğer benzer filmlere göre kıyaslayıp oylarım.Ben de aynı düşüncedeyim filmlerimizi oylamamız lazım.Arkadaş başlıkta verince girdim baktım.Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 11.300 kişi tarafından oylanmış.Kesinlikle daha fazla olmalıydı diye düşünüyorum.
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Bende öyle duymuştum. Ama biz elimizden ne gelirse yapacağız işte. Çünkü elimizdeki tek şey bu Bu arada şuan dikkat ettiğim kadarıyla en az 75 oy kullanılmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 umu verdim
  • Bu arada beyler bayanlar bunun ile ilgili facebook'ta etkinlik oluşturdum katılırsanız veya önerirseniz sevinirim. Teşekkürler. :)
    https://www.facebook.com/events/561371287282085/?context=create&ref_dashboard_filter=upcoming
  • Zamanında oy kullanmışım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.