Babam 1 ytl leri hiç harcamaz, 5 ltlik su bidonu var onun içine atar, bir süre sonra bu dolar, birgün üşenmedim meraktan saydım yanlış hatırlamıyorsam 1.500 ytl den fazla vardı ve yarısından fazlası doluydu, tam dolu değildi. Pederin boş zamanlarında dilencilik yaptığını düşünüyorum.
30.000
Güzel fikir aslında bende bir tahminde bulundum, hesaplarıma göre 27.000 - 30.000 arası olur diyorum, ancak biraz daha dolduğunda yeni bir tahminde bulunurum artık...
40.000+
ömürleri yetmez onu doldurmaya
yaptım tahminimi
tutturursam ve 1000liramı vermezlerse olay çıkarırım!
bu müthiş bi olay. hayatı doya doya yaşayın..
9000 YTL,inanmazsanız deneyin!
8825
7500
Hayatı dolu dolu yaşıyorsunuz.Tebrik ederim.
yaklasık 29000 alır daha fazlada olabilir
şimdi siz ödüllü mödüllü bişey yapıyorsunuz.İnternete de yaymışsınız.Herkesde görmüş falan.Bunun bir izni falan yokmu almanız gereken ?İşte milli piyonga idaresi , şans oyunları falan ?
yA siz ne iş yapıyosunuz para bol galiba ? hem damacana doldur hem doğru tahmine 1000 ytl ödül .:
21383 YTL
quote:
Orjinalden alıntı: The maXz!
şimdi siz ödüllü mödüllü bişey yapıyorsunuz.İnternete de yaymışsınız.Herkesde görmüş falan.Bunun bir izni falan yokmu almanız gereken ?İşte milli piyonga idaresi , şans oyunları falan ?
bu sorunuz bizim de aklımıza geldi, satış yapmıyoruz, para almıyoruz bir şekilde, en önemlisi de kura veya çekiliş yapmıyoruz. bu yüzden izin gerekmiyor, sadece zaten sitede belirttiğimiz gibi sayımı ve isim belirleme işini notere yaptıracağız. tüm tahminler sitede açık zaten görebilirsiniz
saygılar
29.999ytl tahminim
Siteyle falan uğraşamadım tutarsa falan pmle ulaşırsınız artık
Diyelim ki 50000 Ytl alacak. Deneyi yapanların o kadar parası var mı ki?
Yoksa reklamlardan mı kazanacaklar?
quote:
Orjinalden alıntı: mllm
Diyelim ki 50000 Ytl alacak. Deneyi yapanların o kadar parası var mı ki?
Yoksa reklamlardan mı kazanacaklar?
para biriktirme konusunda yıllardır uyguladığımız %10 taktiğini kullanıyoruz. eve giren paranın %10unu kayıtsız sartsız biriktiririz. 1000 lira geldiyse 100 lirası biriktirilir. aslında cok kolaydır çünkü 1000 lira harcamakla 900 harcamak arasında hiç fark yoktur. geliri olan herkese de tavsiye ederim bu yöntemi. işte bu paralar doğruca damacanaya gidiyor artık
ayrıca sitedeki reklamlardan gelecek bir para olduğu takdirde -ki pek zannetmiyorum- onu da bu işe aktaracağız. ayrıca bu kadar kısa zamanda donanimhaberden yüzlerce tahmin geldi, okurken yazarken çok eğleniyoruz, herkese cok teşekkurler umarım en yakın tahmin donanımdan çıkar da 1000ytlyi siteden birine hediye ederiz.